• چيزى را بر زبان نياوريد که از ارزش شما بکاهد.
تاریخ امروز :
3.7

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9
  1. Top | #1

کاربر جدید

رتبه
    14 
    تجربه
    4,087
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

پیش فرض سوال در باره دیتابیس نیازمندی ها

سلام خسته نباشید
    من چند تا سوال داشتم
    اگه دقت کنید مثلا بعضی از شرکت هایی که خدمات هاست میدهند قید میکنند که فقط یک دیتا بیس دارند!!!یعنی فقط اجازه ساختن یک sql رو به شما میدهند
    حالا سوال من اینه که مثلا فرض کنید که یک سیستم مدیریت آگهی همچون کامرس یا ایستگاه یا .... که دیتا بیس قوی هم دارند بر روی هاست همین شرکن نصب هست
    حال اگر بخواهیم یک سیستم ارسال تیکت یا مدیریت لینک یا فروشگاه هم بهش اضافه کنیم نیاز به یک دیتا بیس دیگر داریم!!!!
    سوال من اینه که آیا میشه در جدول های اسکریپت نیازمندیها که بصورت مادر بر روی هاست نصب هست تغییرات ایجاد کنیم که بشه یکی از اسکریپت هارو مانند ارسال تیکت نصب کرد و پایگاه دادشون رو ترکیب کرد؟
    من یکبار همچین کاری رو با مدیریت نیازمندی و مدیریت لینکدونی کردم که وقتی sql مدیریت لینک رو با sql مدیریت آگهی ترکیب کردم دیگر سیستم مدیریت آگهی لود نشد و ارور دیتا بیس داد و با حذفش دوباره کار کرد البته من سعی نکردم تغییری در دیتا بیس بدم فقط دیتابیس مدیریت لینک رو تک دیتا بیس موجود که مال مدیریت آگهی بود انتخاب کردم
    کلا میخوام بدونم از نظر علمی و فنی همچین کاری شدنیه؟
    اگه شدنیه آیا به پایگاه داده فشار نمیاد و امکان هک شدن یا کرش کردن رو بوجود نمیاره
    با تشکر

2. # ADS
    Circuit advertisement

3. Top | #2

مدیر انجمن

زبان برنامه نویسی
    PHP
    سیستم مدیریت محتوا
    وردپرس
    سیستم مددیریت انجمن
    vBulletin

رتبه
    45 
    تجربه
    4,869,913
    تشکر شده 949 بار در 468 پست

شدن که میشه. از طریق prefix ها... همون پیشوندی که مثلا سیستم اگهی شما داره. یعنی هر کدوم از سیستم ها یک prefix داشته باشه... مثلا اگهی باشه agahi_ و سیستم تیکت باشه sup_
    [Only registered and activated users can see links. ]
    ============================

| [Only registered and activated users can see links. ] | [Only registered and activated users can see links. ] | [Only registered and activated users can see links. ]

4. Top | #3

کاربر جدید

رتبه
    14 
    تجربه
    4,087
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
    شدن که میشه. از طریق prefix ها... همون پیشوندی که مثلا سیستم اگهی شما داره. یعنی هر کدوم از سیستم ها یک prefix داشته باشه... مثلا اگهی باشه agahi_ و سیستم تیکت باشه sup_
    باتشکر از پاسختون
    قسمت اول سوال رو پاسخ دادید ممنون
    اما قسمت دومش رو پاسخ ندادید لطفا اگه اطلاع دارید این هم پاسخ دهید که آیا این کار به دیتابیس فشار میاره! و به اصطلاح ممکنه دیتابیس کرش کنه؟
    چون من میخوام واسه یک سیستم مدیریت محتوا که یک دیتا بیس داره و ارسال تیکت اینکارو بکنم و مثلا ممکنه کم به سایت سر بزنم و نیام ببینم سایت دیتابیسش پس از مدی قفل کرده و یا شرکت میزبان هاست بگه به دیتابیس فشار اومد و .... ما سایت رو ساپسند کردیم
    باتشکر

5. Top | #4

کاربر فعال

رتبه
    31 
    تجربه
    326,822
    تشکر شده 103 بار در 69 پست

سوال جالبیه که منم این سوال رو دارم - در مورد فشار به دیتابیس

6. Top | #5

کاربر جدید

رتبه
    14 
    تجربه
    4,087
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

من الان امتحان کردم و راحت سیستم مدیریت محتوا و ارسال تیکت رو در یک دیتابیس مشترک کردم
    فقط میمونه همین مسئله کرش و ... چون این ارسال تیکت هم خیلی تند تند توش ارسال میشه و دیتابیس سریع حجیم میشه البته هرچند حجمش کمه چون فقط txt هست اما میخوام از نظر علمی و فنی بررسی بشه
    باتشکر

7. Top | #6

مدیر انجمن

زبان برنامه نویسی
    PHP
    سیستم مدیریت محتوا
    وردپرس
    سیستم مددیریت انجمن
    vBulletin

رتبه
    45 
    تجربه
    4,869,913

فکر نمیکنم با بالا اوردن یک سیستم تیکت فشار زیاد (تری) به دیتابیس (سرور) وارد بشه...

ولی اگه دیتابیس سنگین و پرحجم بشه و ترافیک شما بره بالا طبیعتا تعداد درخواست ها از سرور برای خوندن اطلاعات از دیتابیس بالا میره... و این اتفاقات باعث میشه سایت شما ساسپند بشه

این کار (دو سیستم در یک دیتابیس) زیاد پیشنهاد نمیشه

| [Only registered and activated users can see links. ] | [Only registered and activated users can see links. ] | [Only registered and activated users can see links. ]

8. Top | #7

کاربر جدید

رتبه
    14 
    تجربه
    4,087
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

بازم ممنون
    منم تا حدودی با شما موافقم
    اما شرکت میزبان خیلی مهمه
    مثلا 2نوع هاست میدن معمولی و حرفه ای
    که معمولی واسه بازدید پایین و فشار کم به سی پی یو و حرفه ای واسه بازدید بالا و فشار بالا به منابع
    حالا من این حالت رو رو هاست معمولی یه جورایی با کمی تفاوت پیاده کردم اگه بعد از مدتی گفتن فشار میاره پول بیشتر میدم و حرفه ای میگیرم ببینم اونجا هم فشار میاره!!!
    و در نهایت آخرین سوال:
    چه طور میشه که فهمید یه سایت یا اسکریپت به چه مقدار داره به منابع سی پی یو و رم شرکت میزبان فشار میاره؟خیلی مهمه واسم!
    چون تو کنترل پنل سی پنل یه گزینه بود با نام status که وضعیت رو تا حدودی نشون میداد مثلا رم 20% اما ظاهرا متفاوت بود از واقعیت!و نمیشد بهش اعتماد کرد و همچنین الان دیگه این گزینه رو برداشتن و همینم دیگه نیست
    باتشکر

9. Top | #8

مدیر انجمن

زبان برنامه نویسی
    PHP
    سیستم مدیریت محتوا
    وردپرس
    سیستم مددیریت انجمن
    vBulletin

رتبه
    45 
    تجربه
    4,869,913

اگه میخواید دقیق بفهمید باید از مدیر سرور بپرسید .

ولی شما میتونید با توجه به بازدید سایت خودتون و تعداد افراد آنلاین در سایت, همچنین سیستم سایت حدس بزنید که ایا از حد معمول بیشتر استفاده میکنید یا نه

شما نگران نباش. راحت استفاده کن. هر وقت زیاد از سرور بکشی خودشون میبندن... اون وقت بدون که زیاد مصرف کردی :دی

10. Top | #9

کاربر انجمن

رتبه
    21 
    تجربه
    31,420
    تشکر شده 25 بار در 19 پست

دوستان من این اسکریپت تبلیغات رایگان رو با هفت قالب دارم هر کی خواست واسش نصب می کنم.
    به صورت رایگان.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)