• چيزى را بر زبان نياوريد که از ارزش شما بکاهد.
تاریخ امروز :
3.7

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11
  1. Top | #1

کاربر جدید

رتبه
    12 
    تجربه
    2,828
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

پیش فرض هک شده توسط میترا ادز

عرض سلام و ادب خدمت همه اساتید و کاربران. هدف از ایجاد این تاپیک اطلاع رسانی در خصوص یکی از سیستم های نال شده و پخش شده در نت بود که من بیچاره هم اونو دانلود و نصب کردم و بدین ترتیب تو دردسر افتادم.
    من سیستم میترا ادز رو که نال شده بود و نمی دونم از کدوم سایت دانلود کردم و روی یکی از ساب دامین هام نصب کردم الحق که سیستم جامع و کاملیه و من که از طرفداران تعصبی جوملا هستم واقعا" به نبود یک بسته ای به کاملی این میترا ادز در جوملا افسوس خوردم.
    بگذریم یه روز صبح یکی از دوستانم زنگ زد گفت میترا ادز کیه؟ گفتم کیه نه چیه؟ گفت برو یه سر به سایتت بزن که منم همین کارو کردم و با پیغام Hacked By MitraAds مواجه شدم.
    دنیا رو سرم خراب شد چک کردم دیدیم کل فایل های میترا ادز که تو ساب دامین من بود پاک شده و یک صفحه ایندکس هم روی سایت اصلی مبنی بر هک سایت کپی شده که البته اون ایندکس رو که پاک کردم سایت اصلی مشکلی نداشت ولی کلا ساب دامین رو پاک کردم و بیخیال این سیستم شدم.
    این گروه میترا با تمام حواشی ها که داشتن و دارن باید یک برخورد جدی باهاشون بشه یک گروه آنتی میترا باید راه اندازی بشه تا حق و حقوق شرکت ها و سازمان هایی که سیستم های میلیونی بهشون انداختند رو مطالبه کنه افرادی هم که مثل من از سیستم های نال شده استفاده کردن حقشون هک شدن نیست این یعنی این که این برنامه ها قابل اعتماد نیست و همیشه شما تو چنگ اونایی حتی اگر پول داده باشید. و اگر اونا واقعا" خودشون این سیستم ها رو نوشتند و شیله پیله ای تو کارشون نیست باید از راه های قانونی استفاده کنند نه غیرقانونی و هک.
    به هر حال این مطالب رو من در چند فروم دیگر جهت اطلاع هموطنان و کاهش آسیب ها مطرح کردم اگر اساتیدی هستند که می توانند یک میترا ادز رو آنالیز کنند و شل اون یا باگ اونو کشف کنند خواهشا" کوتاهی نکنند من خودم تخصص چندانی تو این زمینه ندارم والا دریغ نمی کردم.
    اگر هم جوملایی ها همتی کنند یک بسته تبلیغاتی کامل مثل میترا ادز تهیه کنند که دیگه احتیاجی به این حرفا نیست.
    یا حق

2. # ADS
    Circuit advertisement

3. Top | #2

کاربر فعال

ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

رتبه
    34 
    تجربه
    604,677
    تشکر شده 335 بار در 180 پست

من سیستم میترا ادز رو که نال شده بود و نمی دونم از کدوم سایت دانلود کردم
    کاری به میترا ندارم اما بیاید من خود جوملا رو بهتون بدم نصب کنید یکساعت دیگه سایتتون رو هک کنم.
    شما نمیتونید با سیستم نال شده ای که خودتون هم نمیدونید از کجا گرفتید کل سیستم رو زیر سوال ببرید ؟
    [Only registered and activated users can see links. ]

P
    ersianScript

4. Top | #3
    N2D
    N2D آنلاین نیست.

کاربر فعال

رتبه
    33 
    تجربه
    517,223
    تشکر شده 88 بار در 66 پست

سلام !
    دوست عزیز ،
    نفساً سیستم نال شده برای آشنایی برنامه نویس ها با شیوه ساختاری و انواع سبک های برنامه نویسی منتشر میشود و سیستمی که نال شده باشد بی شک یک گوشه و کنار و میلنگد و به هیچ وجه استفاده از سیستم نال شده توصیه نمیشه ،
    حالا دیگه چه برسه اینکه اون سیستم رو ایرانی ها نوشته باشند که از دید ِ حمایت از پدید آورندگان هموطن هم بیشتر از پیش توصیه نمیشه !

این این مباحث که بگذریم ، در صورتی که شخص و یا اشخاصی تمایل به استفاده از سیستم های نال شده دارند ، بهترین کار این هست که بدهند سیستم رو براشون یک بازررسی کامل بکنند ( یک حرفه ای ) که تمام باگ ها و نقاط ضعف سیستم رو رفع کنند که با مشکل بر نخوریم ،
    اما با این حال ، باز هم اصلاً استفاده از سیستم نال شده توصیه نمیشه ، چرا ؟
    چون اکثر سایت هایی که سیستم نال شده منتشر میکنند ، پشتیبانی ارائه نمی دهند چون سیستم نـــال شدست !!!!
    حالا از این موارد که بگذریم ،
    این حقیر خدمتتون عرض کنم که به عنوان یک برنامه نویس ، حق رو به اون برنامه نویس میدم که وب سایت شما رو هک کرده ؟ چرا ؟
    چون شما رسماً دارید از سیستمی استفاده میکنید که میشه گفت یک کپی غیر مجاز از اون روی سایت شما نصب شده ،
    جسارت نشه، نمی گم کار شما بوده ،
    خیلی از وب مستر های ایرانی هستند که بدون اطلاع از ماهیت سیستم و حتی اینکه بدونند نال چیست و کپی رایت به چه معنی هست ، از سیستم های منتشر شده استفاده میکنند و بعد از اینکه ضربه میخورند متوجه میشوند که مشکل از کجا بوده و این یک تجربه خوب هست !
    و شما هم به نوعی میشه گفت که حق ِ گله ندارید ! چون از سیستمی استفاده کردید که برای اون وقت گذاشته شده!
    یک برنامه نویس وقتی برای یک سیستم وقت میگذاره ، من ِ نوعی میبینم که نشسته پای کامپیوتر ، آهنگ گوش میده و فقط انگشت هاش روی کیبورد بالا پایین میره ، اما اینو نمیبینم که چه فشاری از نظر جسمی و روحی داره به اون برنامه نویس میاد که 24 ساعته نشسته پشت یک میز ، کمر و تمام جسمش داغون میشه ، چشماش از کاسه در میاد که بتونه یک کد بزنه که واقعاً به کار بیاد و حدالمقدور باگ هاش رو بگیره !
    و خیلی وقت ها اون برنامه نویس از سر علاقه ، به خودش استراحت نمیده و میبینید از کله صبح تا نصفه شب میشینه با علاقه کار میکنه و ساعت استراحتش فقط یک ناهار و شام هست !!!
    و از سمت دیگه ، ندیدم وقتی که اون برنامه نویس برای کسب این مهارت گذاشته ، زمانهایی که من ندیدم که اون برنامه نویس ، شب و روز توی سایت های فارسی و انگلیسی بوده که مقاله پیدا کنه بخونه !
    روز هایی که بی وقفه کتاب مطالعه میکرده ، من ندیدم و به راحتی دارم از حاصل دسترنج ِ اون استفاده میکنم !

حالا اینکه کسی که اینقدر وقت گذاشته و از همه چیزش مایه گذاشته ، بیاد و ببینه یک نفر داره حاصل کار و زحتمش رو ، به رایگان و حتی بدون کسب اجازه استفاده میکنه، حق میدم هر کار که میتونه بکنه !!!
    چون اون شخص و وب مستر برای استفاده از سیستم و کسب در آمد از اون ، اجازه ای نگرفته و هزینه ای هم پرداخت نکرده ، پس من هم برای هک و دیفیس کردن اون سایت نه اجازه میگیرم و نه شرمم میشه ! این کار رو خواهم کرد که اون شخص ، دیگه با برنامه نویس ِ دیگه ای این کار رو نکنه و باعث نشه که تمام اون لحظاتی که برای برنامه نویسی اون سیستم گذاشته ، در عرض چند ثانیه از جلوی چشمش بگذره و افسوس بخوره !!!!
    یک برنامه ، حتی یک خط کد ! برای یک برنامه نویس ارزشی داره که حتی نمی شه تصورش رو کرد!
    یک خط کد برای یک برنامه نویس به منزله فرزند اون هست دوست ِ من !

امیدورام عرایض این حقیر رو از دید ِ یک برنامه نویس بخونید تا واقعاً رنج ِ اون شخصی که از سیستمش استفاده کردید رو متوجه بشید !

موفقو پیروز باشید

5. Top | #4

کاربر ارشد

رتبه
    37 
    تجربه
    1,167,113
    تشکر شده 30 بار در 19 پست

تو ايران اصولاً هک کار فرهنگی محسوب ميشه

6. Top | #5
    N2D
    N2D آنلاین نیست.

کاربر فعال

رتبه
    33 
    تجربه
    517,223

کار کردن با اسکریپت نال و استفاده رایگان و بدون اجازه از حاصل تلاش یک نفر چطور ؟

7. Top | #6

کاربر ارشد

رتبه
    37 
    تجربه
    1,167,113

يک نفر به چه قيمت ؟
    آيا واقعاً خودشون از هسته طراحی کردن ؟
    نميتونن کاری کنن که نال نشه ؟ يا فقط رو يک دامين خاص جواب بده ؟
    مثلاً آيا اگه تو خيابون يه چيزی پيدا کردی بعد بردی خونه طرف بياد خونت دزد اي خوبه ؟ يا اين که داره خونتو بزنه بگه فعلاً چيز ماله من هست ؟

8. Top | #7
    N2D
    N2D آنلاین نیست.

کاربر فعال

رتبه
    33 
    تجربه
    517,223

دوست خوبم ،
    نصفا نصف حق با شماست !
    اما ،
    الان خیلی از بازی هایی هم که ساخته شده هسته مال ِ خود ِ شرکت نیست و یک موتور بازی داره !!!
    پی باید بگیم کپی میکنم ؟؟؟؟
    نه ،این درست نیست!
    مثلاً ، من میام یک قالب رو فارسی میکنم و اونرو به فرض ، 10 هزار تومان میفروشم ، فارسی کردم و دارم مزد کارم رو میگیرم ، اگر یکی بیاد و اونرو رایگان استفاده کنه درسته ؟؟؟؟
    حالا چه برسه یک کاری که کد نویسی شده براش.... !!!

سیستمی که با PHP نوشته بشه ، اصولاً لایسنس تعریف کردن براش و اینکه نال نشه معنایی نداره !
    چرا ؟ چون خود ِ PHP با تفکر OpenSource شکل گرفته و داره به حیاتش ادامه میده !
    کاش به همراه PHP ، در ایران فرهنگش هم میومد !
    پی اچ پی حتی اگر شخص ، خدای برنامه نویسی هم باشه ، بــاز هم میشه کدش رو مورد استفاده قرار داد و یا اصطلاحاً نال کرد !
    و اینکه ما استفاده بکنیم و یا نکنیم ، به فرهنگ و احترامی که ما به کار و وقت طرف میذاریم بستگی داره !!!

9. Top | #8

مدیر انجمن

رتبه
    33 
    تجربه
    528,156
    تشکر شده 13 بار در 8 پست

به نظر منم استفاده از اسکریپت نال شده فقط در جهت یادگیری و پیشرفت عملی مشکلی نداره اما نه کپی برداری کامل از اون

ولی در کل خوب نیست زحمت یک برنامه نویس رو این جور راحت از بین ببریم من که اصلا قبول ندارم
    اگه به زندگی قشنگ نگاه کنی اونم قشنگیهاشو بهت نشون میده

MY FACEBOOK : [Only registered and activated users can see links. ]
    MY EMAIL : [Only registered and activated users can see links. ]
    YAHOO ID : MAHZIYAR_ESHTAD
    TELL ME : فعلا در دسترس نیست بنا به دلایلی

10. Top | #9

کاربر ارشد

رتبه
    37 
    تجربه
    1,167,113

نقل قول نوشته اصلی توسط N2D نمایش پست ها
    دوست خوبم ،
    نصفا نصف حق با شماست !
    اما ،
    الان خیلی از بازی هایی هم که ساخته شده هسته مال ِ خود ِ شرکت نیست و یک موتور بازی داره !!!
    پی باید بگیم کپی میکنم ؟؟؟؟
    نه ،این درست نیست!
    مثلاً ، من میام یک قالب رو فارسی میکنم و اونرو به فرض ، 10 هزار تومان میفروشم ، فارسی کردم و دارم مزد کارم رو میگیرم ، اگر یکی بیاد و اونرو رایگان استفاده کنه درسته ؟؟؟؟
    حالا چه برسه یک کاری که کد نویسی شده براش.... !!!

سیستمی که با PHP نوشته بشه ، اصولاً لایسنس تعریف کردن براش و اینکه نال نشه معنایی نداره !
    چرا ؟ چون خود ِ PHP با تفکر OpenSource شکل گرفته و داره به حیاتش ادامه میده !
    کاش به همراه PHP ، در ایران فرهنگش هم میومد !
    پی اچ پی حتی اگر شخص ، خدای برنامه نویسی هم باشه ، بــاز هم میشه کدش رو مورد استفاده قرار داد و یا اصطلاحاً نال کرد !
    و اینکه ما استفاده بکنیم و یا نکنیم ، به فرهنگ و احترامی که ما به کار و وقت طرف میذاریم بستگی داره !!!

چقدر هم که تو ايران بازی ها با کپی رايت هستن ، حداقل يه مثالی ميزديد که تو ايران اجرا ميشد بهتر بود

موتور بازی مثله زبان پی اچ پی ميمونه و برنامه نويس با برنامه که مينويسی اين موتور تبديل ميکنه به بازی
    ویرایش توسط djary : 24.02.2011 در ساعت 20:30

11. Top | #10

کاربر انجمن

رتبه
    26 
    تجربه
    119,542
    تشکر شده 2 بار در 2 پست

دررود بر نیما جان از این طرز تفکر خوشم می یاد
    دوستان الان ساعت 6.15 صبح هستش ولی هنوز بیدام میدونین واسه چی ؟
    میخواهم دو تا مطلب یاد بگیرم فردا استفاده کنم شاید کسی که برنامه نویسی کرده باشه میتونه این مسائل رو درک
    به نظرم این مسائل و ضربه هایی که ما در صنعت نرم افزار داریم میخوریم از سیاست های غلط هستش وقتی سازمانها اهمیت نمیدن دیگه افراد عادی رو چه عرض کنم

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)