با سلام خوب هستین ..آغا من میخواستم اسکریپ .لاگ وب یا رز بلاگ رو دانلود کنم اما نمیشه .. 2 بعد میخواستم ... امنیت رو ببرم بلا . اگر مدیران انجام میدن لطفا راهنمای کیند هزینه اگرم داره بروی چشم .. پرداخت می کنم
فقط خوب میخوام باشه

با سلام خوب هستین ..آغا من میخواستم اسکریپ .لاگ وب یا رز بلاگ رو دانلود کنم اما نمیشه .. 2 بعد میخواستم ... امنیت رو ببرم بلا . اگر مدیران انجام میدن لطفا راهنمای کیند هزینه اگرم داره بروی چشم .. پرداخت می کنم
فقط خوب میخوام باشه

سلام
دوست عزیز یه چیزیو دوستانه بهت بگم :
اینکه هر چیز رایگانی بی حکمت نیست و امنیت اولین چیزه که اصلا نمیشه روش حساب کرد
برای اینکه بخوای امنیت رو بالا ببری علاوه بر اینکه باید هزینه کنی بازم نمیتونی اون چیزی که مد نظرت هست رو داشته باشی
اگر واقعا میخوای تو کارت موفق باشی == هزینه کن
موفق باشی

درسته حرف شما قبول اما من اونقدری ندارم که باید بدم برام طراحی کنند .من کولی بخوام زور بزنم 300 تومان .. میتونم جور کنم .. به همین خاطر بود که گفتم .وگر نه که میدادم برام طراحی کنند
یعنی نمیشه .. هزینه کرد که امنیت این اسکریپ هارو برد بالا مصل روز اول خودشون
فکر کنم با همون پول میتونی اسکریپت رو بخری .
من جایی اسکریپت رزبلاگ رو 200 تومن دیدم .
حالا فکر میکنم کسانی هم باشن که اختصاصی برات بنویسن همون 200-300 تومن !!!

ببخشيد اين حرف رو ميزنم
چرا شما گير دادين به وبلاگ دهي
عزيز من بياين اين ايرانو گشترش بدين بزاريد كسايي كه اين سيستمو دارن و الانم پبشرفت كردن نيايم جلوشونو سد كنيم.
بياين يه چيز جالبتر و بحال بزنيد تو اينترنت
بنده ميتونم كمكت كنم
اگه نظري يا فكر جالبي داري پيام خصوصي كن من برسي ميكنم
و اگه نمخواي بزني بنده نظرتو ميخرم
ولي اين چيزا صود نداره از من گفتن
انسالله كه حرفام تند نباشه منو ببخش
موفق باشي

این اکانت بر روی سرور های قدرتمند iranserver.com پشتیبانی میشود :دی

آنچه گذشت...
اسکریپت وبلاگ دهی دیگه قدیمی شده الان همه دارن یه وبلاگ دهی میزنن الان بورس گوگل پلاسه...
3 دقیقه بعد... آقا این اسکریپت گوگل پلاس یه اروری داده کی میتونه برام نصبش کنه
بابا توروخدا دست از سر این کپی بازیها بردارید اگر راست میگید یه ایده نو به یه طراح بگید تا براتون یه سایت با ایده نو بزنه
علاقه مندی ها (Bookmarks)