فروش انواع قالب های HTML تم فورست با نصف قیمت به انتخاب شما
شما میتوانید با رفتن به سایت تم فورست ( [Only registered and activated users can see links. ] ) و انتخاب قالب خود (قالب حتما باید HTML باشد وگرنه قالب به صورت HTML به شما تحویل داده میشود) قالب مورد نظر را دریافت کنید.
در صورتی که قالب به زبانهایی به غیر از HTML باشد از قیمت به میزان نسبتا قابل توجهی کاسته میشود و به صورت HTML قالب به شما تحویل داده می شود
با من تماس بگیرید : ( هم میتوانید ایمیل دهید هم در یاهو مسنجر مرا ADD کنید )
dan.designer@yahoo.com [Only registered and activated users can see links. ]
منتظر شگفتی های دیگر ما باشید (تیم alonedesign) !
منتظر شما هستیم !
فروش انواع قالب های html تم فورست با نصف قیمت به انتخاب شما
فروش انواع قالب های HTML تم فورست با نصف قیمت به انتخاب شما
شما میتوانید با رفتن به سایت تم فورست ( [Only registered and activated users can see links. ] ) و انتخاب قالب خود (قالب حتما باید HTML باشد وگرنه قالب به صورت HTML به شما تحویل داده میشود) قالب مورد نظر را دریافت کنید.
در صورتی که قالب به زبانهایی به غیر از HTML باشد از قیمت به میزان نسبتا قابل توجهی کاسته میشود و به صورت HTML قالب به شما تحویل داده می شود
در صورت درخواست بدون هیچ گونه هزینه ای قالب درخواستیتان فارسی میشود
با من تماس بگیرید : ( هم میتوانید ایمیل دهید هم در یاهو مسنجر مرا ADD کنید )
dan.designer@yahoo.com [Only registered and activated users can see links. ]
منتظر شگفتی های دیگر ما باشید (تیم alonedesign) !
منتظر شما هستیم !
ویرایش توسط Dan.Designer : 03.02.2012 در ساعت 16:31
اون وقت این شگفتی ها رو با نرم افزار offline explorer به وجود میارید دیگه؟
چون همه این رو بلدن...
[Only registered and activated users can see links. ]
============================
| [Only registered and activated users can see links. ] | [Only registered and activated users can see links. ] | [Only registered and activated users can see links. ]
اون وقت این شگفتی ها رو با نرم افزار offline explorer به وجود میارید دیگه؟
چون همه این رو بلدن...
نه عزیز من
ببینم این نرم افزارایی که میگین میتونه php قالب رو هم دراره ؟؟
کانتکتش رو سالم میده ؟؟؟
پس تهمت نزن
من همشون رو دارم میخرم از طرف !!پس لطفا
من از زود قضاوت کننده ها متنفر بیم ! :d
از نظر من این جور کارا درست نیست ! با این کارتون ارزش یه مهندس کامپیوتر رو میارین پایین ! شما اگه واقعا میتونید ریپ کنید یا بخرید خب خیلی خوبه حد اقل نگین فروششششششششش قالب ها چون کسی که میخواد بخره با یکم وقت گذاشتن میتونه با 2 کلیک مفت به دستش بیاره ! تم فورست نزدیک به یک و نیم ملیون قالب داره هر کدومشو از 5$ گرفته تا 80$ دلار هست و با تمامی کانکشن ها Css,Js,php,html و همه لینک هاشون که حداقل قالب هاشون از 5 مگ گرفته تا 200 مگ هست
به زودی اینجور قالب ها رو در سایت centroarts.ir قرار خواهم داد هم برای فروشی : که شامل ست شدن بر روی سیستم خواهند بود. و رایگانشم HTML میزارم دانلود کنید.
نه عزیز من
ببینم این نرم افزارایی که میگین میتونه php قالب رو هم دراره ؟؟
کانتکتش رو سالم میده ؟؟؟
پس تهمت نزن
من همشون رو دارم میخرم از طرف !!پس لطفا
من از زود قضاوت کننده ها متنفر بیم ! :d
من تهمت نزدم!
طبق گفته خودتون قالب هایی که سفارش داده میشه به صورت html تحویل داده میشه! الان شما باز حرفتون رو تغییر دادید...
براتون ارزوی موفقیت میکنم
[Only registered and activated users can see links. ]
============================
| [Only registered and activated users can see links. ] | [Only registered and activated users can see links. ] | [Only registered and activated users can see links. ]
علاقه مندی ها (Bookmarks)