• چيزى را بر زبان نياوريد که از ارزش شما بکاهد.
تاریخ امروز :
3.7

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
  1. Top | #1

کاربر جدید

رتبه
    تجربه
    204
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

Thumbs up فروش دامنه رند سه حرفی!! با پیج رنک 2 و الکسای خوب

سلام من یه دامنه دارم ... که قصد داشتم روش سایتمو اداره کنم بعد یه مدت حالا نظرم عضو شده راستش قصدم این نبود از این دامنه این استفاده رو بکنم ...
    حالا قصد دارم دامنه رو بفروشم ...
    دامنه از نظر من رنده ...
    پیچ رنکش هم که 2 است ...
    الکسا هم زیر یک میلیون 900.000 است ... که روزانه از صد تا هزار تا پایین میاد...
    این دامنه واسه هر کاری مناسبه ...
    *هاستینگ
    *وبلاگ دهی
    *جامعه مجازی
    *کوتاه کننده لینک
    *دامنه رایگان
    *سایت خبری در هر موضوعی
    و...................
    آدرس دامنه : w w w . u m u .i r
    میباشد...

قصد دارم دامنه رو به چند روش بفروشم تا هر کی مایل بود به هر روشی که خواست بخرش
    اولین روش : فروش دامنه + هاستش که یک گیگ هست (وانیز وب ) +محتوای سایت که وردپرس هست و یک وبلاگ با موضوع آی تی با 200 پست و 210 کامنت
    قیمت دامنه رو من پایه 50 هزار تومان قرار میدم ( البته شما قیمت پیشنهادی رو بدید) که اینجا چون با هاست و دیگر امکانات رو هم هستش میدم 40 هزار تومان...
    قیمت هاست موقع خرید یکساله 10.000 تومان بود که من 8.000 تومان میدم به خاطر اینکه 1-2 ماه گذشته و خودته محتوای سایت که واقعا واسش زحمت کشیده شده رو 20.000 تومان که روی هم میشه 68 هزار تومان

دومین روش : دامنه + هاست
    خوب دامنه که 50 هزار تومان ( البته شما باز هم قیمت پیشنهادی رو بدید) در اینجا هم چون با هاست هستش میدم 45 هزار تومان + هاست یک گیگ که قبلا گفتم 8 هزار تومان که روی هم میشه 53 هزار تومان

سومین روش : فروش دامنه به تنهایی که میشود 50 هزار تومان ... ( البته شما باز هم قیمت پیشنهادی رو بدید)

برای خرید یا در همون سایت نظر بدید یا هم از طریق ایمیل زیر با من در ارتباط باشید
    [Only registered and activated users can see links. ]

2. # ADS
    Circuit advertisement

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)