رفتن به مطلب
گروه تلگرام وردپرس

پرچمداران

  1. جاویدان

    جاویدان

    کاربر عضو


    • امتیاز

      7

    • تعداد ارسال ها

      1,545


  2. گروه چیا

    گروه چیا

    کاربر عضو


    • امتیاز

      6

    • تعداد ارسال ها

      1,513


  3. امین موسائی

    امین موسائی

    کاربر عضو


    • امتیاز

      6

    • تعداد ارسال ها

      104


  4. Mohammad

    Mohammad

    مدیر وب سایت


    • امتیاز

      2

    • تعداد ارسال ها

      14,585



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز در سه شنبه, 19 تیر 1397 در همه بخش ها

  1. 2 امتیاز
    ضمن تشکر از شما، البته یک نکته که شاید در برخی موارد پیش بیاد: اسم اون فایل po و mo باید همنام با textdomain افزونه یا پوسته باشه. گاهاً نام پوشه افزونه با textdomain ش تفاوت داره.
  2. 2 امتیاز
    با سلام و وقت بخیر دوستان عزیز یکی از مواردی که در یک سال گذشته برای خود بنده پیش اومد این بود که ترجمه قالب یا افزونه در پنل تنظیمات وردپرس فارسی نمایش داده نمیشد یا اجرا نمیشد. امروز پس از مدتها وقت گذاشتم تا این مشکل رو پیدا کنم رفع خطای عدم نمایش ترجمه در قالب وردپرس و افزونه های وردپرس این مشکل به راحتی و پس از تنظیمات صحیح به زبان فارسی یا سایر زبانها فقط از یک روش خاص وردپرسی پیروی می کند. کافیست اگر قالب یا افزونه شما ترجمه کامل یا حتی ناقصی شده پس از اطمینان از وجود آن درخود قالب یک نمونه از این ترجمه را در مسیر زیر قرار دهید . wp-content/languages/theme/ مسیر برای قالب ها می باشد نکته کلیدی : حتما باید نام پوشه قالب را به اول اسم اضافه کنید بدین صورت twentyfifteen-fa_IR.mo و twentyfifteen-fa_IR.po در غیر اینصورت عمل نخواهد کرد در مورد افزونه هایی که ترجمه دیده نمی شود نیز این عمل صورت میگیرد و مسیر آن نیز اینجاست /wp-content/languages/plugins این مسیر برای افزونه ها می باشد نکته کلیدی : حتما باید نام پوشه افزونه یا نام آن را به اول اسم اضافه کنید بدین صورت akismet-fa_IR.mo و akismet-fa_IR.po ذکر منبع الزامی است
  3. 2 امتیاز
    با ترکیبی از وردپرس + افزونه ووکامرس + افزونه دکان میتونید سیستم چند فروشندگی ایجاد کنید.
  4. 2 امتیاز
    با سلام دوست عزیز این اشتباه در نوشتن شما باعث ایجاد برداشت اشتباه در باقی بازدیدکنندگان می شود. بهتر است اینگونه بگویید بنده سایتم را با وردپرس ایجاد و برای آن قالبی طراحی کردم (اگر قالب طراحی کردید) . اگر شما قصد تغییر دادن کدهای قالب رو از داخل سرور دارید باید اولا به روت سرور وارد شوید و سپس مسیر wp-content و بعد themes و سپس اسم قالب و انتخاب و فشرده سازی قالب و انتقال به رایانه شخصی جهت تغییرات و پس از تغییرات در مسیر فوق بارگذاری روش دوم از داخل پنل وردپرس - نمایش - ویرایش کدها انتهای این بخش هست که کافیست اسم قالب را انتخاب و بخش مورد نظر را جهت تغییر استفاده کنید . روش سوم در صورتی که صفحه اصلی قالب با ویژوال کمپوزر تنظیم شده است کافیست در پنل تنظیمات وردپرس - تنظیمات - گزینه های خواندن از نام برگه اطمینان حاصل و سپس به برگه ها - همه برگها وارد شده و با انتخاب برگه مورد نظر گزینه ویرایش را بزنید . بهتر است در تغییرات گزینه 1 و 2 حتما دسترسی به روت سرور داشته باشد و گرفتن بک آپ اطمینان بخش خواهد بود و یا اینکه قالب را در حالت پوسته کودک قرار داده و تغییرات را اعمال کنید . موفق باشید
  5. 1 امتیاز
    با سلام خدمت اساتید من میخوام فروشگاهی راه اندازی کنم و نیاز دارم که تو فروشگاه به چندین نفر غرفه های جداگانه بدم که اونا بتونن تو فروشگاه من محصولات خودشونو ( به صورت مستقل ) بفروشن. یعنی خودشون محصولات رو به غرفشون اضافه کنن و بفروشن. آیا فروشگاه سارهای موجود همچین امکانی رو دارن؟ کسی پیشنهادی در این زمینه نداره؟
  6. 1 امتیاز
    hani2200

    رفع ارور w3c

    سلام دوستان تاحالا این ارور ندیده بودم ممنون میشم راهنمایی کنید اینم کدی که خطا گرفته: <?php $item_props = edd_add_schema_microdata() ? ' itemprop="offers" itemscope itemtype=" [محتوای مخفی] "' : ''; ?> <span <?php echo $item_props; ?> class="woocommerce-Price-amount amount"><?php edd_price(get_the_ID()); ?> <span class="price_index woocommerce-Price-currencySymbol"></span></span> </span>
  7. 1 امتیاز
    drghadimi

    قالب پزشکی

    سلام ایا قالبی با موضوع پزشکی برای نیوک هست؟ لطفا معرفی کنید
  8. 1 امتیاز
    دوست عزیز شما از پرشین اسکریپت خریدید انتظار دارید ظاهرش شبیه دموی سایت پروژه ۷۲۴ بشه؟ خب اونا استایل متفاوتی تعریف کردند. شما هم باید به فیلدهای اون فرمتون استایل بدید.
  9. 1 امتیاز
    ممنون از پاسخ شما
  10. 1 امتیاز
    @Mohammad ممنون از پاسخگوییتون. مشکلم حل شد
  11. 1 امتیاز
    سلام. به همه دوستان. با توجه به اینکه این ایراد در قالب پیش فرض وجود نداشت، شروع به جستجو کردم و راه حل مشکل رو پیدا کردم. اینجا توضیح میدم که اگر دوست دیگه‌ای این مشکل براش پیش اومد بتونه استفاده کنه. چند نکته در استفاده از قالب‌های اختصاصی هست که باید حتما رعایت بشن وگرنه ترتیب فراخوانی فایلها در ووکامرس بهم میریزه. برای مثال برای صفحه‌های دسته بندی محصولات ووکامرس از فایل archive-product.php استفاده میکنه. اما اگر قالب با ووکامرس سازگار نباشه، ووکامرس این فایل رو نادیده میگیره . خب چطور باید به ووکامرس بفهمونیم که قالبی که طراحی کردیم سازگار هست؟ کافیه که در فانکشن قالبتون کد زیر رو قرار بدید: add_theme_support('woocommerce'); با قرار دادن این کد ووکامرس فایل‌های archive-product.php رو به درستی فراخوانی میکنه. البته توجه کنید که فایل woocommerce.php رو در پوشه قالبتون نباید داشته باشید، چون این فایل از اولویت بالاتری نسبت به بقیه برخوردار هست و اول این فایل فراخوانی میشود بنابراین شما نمیتونید فایل زیرمجموعه رو برای دسته بندی ها، جداگانه فراخوانی کنید. نکته بعدی اینکه برای نمایش صحیح محصولات باید از حلقه ووکامرس استفاده کنید. یعنی بجای استفاده از حلقه پیشفرض وردپرس کد زیر رو در جا مناسبی که میخواهید قرار بدید: <?php woocommerce_content(); ?> کد بالا رو بجای کدهای زیر در فایل موردنظر قرار بدید: <?php if ( have_posts() ) : حلقه وردپرس <?php endif; ?>
  12. 1 امتیاز
    با سلام دوست عزیز یکم مسیرتون اشتباه بوده شما وقتی لایت اسپید داشته باشید و اگر سرور ایران باشه نباید مشکل سرعت داشته باشید . اما نکاتی که احتمالا قرار ندادید و می تونید توش بازنگری کنید . بهتر بود به جای راکت از کش لاید اسپید که رایگان در مخزن هست و هماهنگی بالایی با این سمت سرور داره استفاده کنید . دوم حتما باید حالت gzip رو باید از داخل پنل سرور فعال کنید برای تمامی فایلها . این گزینه در بالا رفتن سرعت انتقال کمک زیادی می کند. سوم استفاده از تغیر دهنده های سایز خودکار عکس داخل مخزن وردپرس هست که باعث میشه هم وزن عکس ها پایین بیاد و هم اندازه مناسب پیدا کنه . نمیدونم کدوم نسخه نال رو بهتون فروختن ولی اگر نسخه بتا باشه این نسخه اشکالات جدی در تخلیه در منو اصلی داره . و یه سری اشکالات جدی که ازشون پرسیدم گفتن مشکلات سمت سرور داره در حال رفع هستند . شما اگر تمامی مراحل رو پیش میرید باید حتما یکبار کش رو کامل خالی کنید و پیش بارگذاری هم کلیک نکنید . باید حتما چون ssl دارید کش با این مورد رو فعال کنید . برای تست قبلا یکبار صفحه رو خودتون باز کنید تا درخواست ذخیره انجام شود و سپس بعد از یکبار رفرش اگر سرعت بالا رفت اقدام به تست کنید از حالت کمباین فقط باید در مواقعی در این افزونه کار کرد که از عدم تغییر این بخشها توسط قالب یاافزونه ها اطمینان حاصل کنید . فشرده سازی رسانه ها رو باید حتما فعال کنید . سعی کنید یا عکس های کم حجم تری را استفاده کنید یا از روش فزونه ها که گفته شد استفاده کنید. حجم 3 مگابایت برای صفحه بسیار بالاست اگر در حالت فشرده باشد اگر روشهای بالا را انجام دهید احتمالا به زیر 2 تغییر میکند . موفق باشید
  13. 1 امتیاز
    پیرو قرعه‌کشی ۵ عدد هاست سی‌پنل ۱ گیگابایتی سالیانه، افراد زیر ۵ نفر برنده قرعه‌کشی هستند. ضمن تبریک به این دوستان عزیز، خواهشمند است در اولین فرصت با ایمیل ثبت شده خود در وبسایت ما ثبت نام کرده و تیکت بزنند تا اکانت هاست آنها ایجاد و ارسال شود. آقای حجت اسماعیلی آقای فرهاد حسین خانزاده آقای حیدر خانی آقای علیرضا رزمجو آقای مصطفی صناعی
  14. 1 امتیاز
    چیزی که مطمئنم ، تاثیر آنچنان مثبتی نداره!
  15. 1 امتیاز
    حالا جدای از این موضوع این مورد هست که ورودی گرفتن از سایت هایی با محتوای غیر مرتبط تاثیر منفی داشته باشه رو سئو؟
  16. 1 امتیاز
    بهرام جان ، یک نکته ای که این بندگان خدا توجه نمی کنن ، لینک ها برای مهمان ها ، همچنین موتورهای جستجو نمایان نمیشه! هیچ ارزشی براشون نداره...
  17. 1 امتیاز
    دوستان سلام این روش تبلیغ و جمع آوری لینک و بک لینک که این دوستمون دارن استفاده می کنند برای سئوی سایت مخرب نیست؟ از این نظر که شما دارید از سایتی که محتوای اون مرتبط با محتوای سایت شما نیست ورودی و لینک می گیرید؟
  18. 1 امتیاز
    سلام خدمت دوستان باعرض معذرت از این که فراموش کردم این قسمت را بزارم برای آپدیت کردن هم باید مثل حذف کردن id اون کاربر رو بفرستید صفحه ویرایش هم مثل همون صفحه درج هست بای تعقیر کوچک اینکه یه متغیر برای نگه داشتن id کاربر به اینصورت $id = $_POST["id"];اینم کدصفحه ویرایش <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" " [محتوای مخفی] xmlns=" [محتوای مخفی] http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /><title>Untitled Document</title></head><body><form id="form1" name="form1" method="post" action=""> <p> <label for="username">username:</label> <input type="text" name="username" id="username" /> </p> <p> <label for="password">password:</label> <input type="password" name="password" id="password" /> </p> <p> <input type="submit" name="update" id="update" value="update" /> </p></form></body></html>خب حالا باید اطلاعات رو از دیتابیس بخونیم و داخل این تکست باکسها نمایش بدیم تابعدش عمل ویرایش رو انجام بدیم برای خوندن اطلاعات ونمایش دادن رو قبلا توضیح دادم فقط برای نمایش داخل تکستها باید در قسمت value انها نمایش یابد اینطوری <input name="username" type="text" value="<?=$rows['username']?>" /><input name="username" type="text" value="<?=$rows['username']?>" />خب حالا نوبت به کدهای php میباشد که دربالای همین صفحه مینویسیم اول: فراخونی فایل اتصال به دیتابیس دوم: چک کردن id سوم: اپدیت کردن اینم کدش <?php include "connect.php"; if(isset($_POST["update"])) { $id = $_POST["id"]; $username = $_POST["username"]; $password = $_POST["password"]; $sql = "UPDATE `tbl_list_user` SET (`username` = :username , password = :password) WHERE `id` = :id "; $result = $connect->prepare($sql); $result ->bindParam(":username",$username); $result -> bindParam(":password",$password); if($result ->execute()) { echo "آپدیت با موفقیت انجام شد"; } else { echo "آپدیت انجام نشد"; } }?>موفق و پیروز باشید
  19. 1 امتیاز
    سلام خدمت دوستان عزیز برای اینکار باید به دستور sql این کد رو اضافه کنید ORDER BY `title` ASC به صورت زیر $sql = " SELECT * FROM `tbl_page` ORDER BY `title` ASC ";این `title` اسم اون فیلدی هست که میخواید چینش براساس اون انجام بشه موفق باشید
  20. 1 امتیاز
    باسلام دوباره این جلسه میخوایم حذف اطلاعات رو بگم خب تایپیک قبلی نمایش اطلاعات رو گفتم همون فایل show.php روباز کنید و یه ستون به جدولش اضافه کنید عنوانش باشه عملیات و محتواش حذف , ویرایش به صورت زیر <?php include 'connect.php'; ?> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" " [محتوای مخفی] ; <html xmlns=" [محتوای مخفی] ; <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled Document</title> <style type="text/css"> a { text-decoration:none; } </style> </head> <body> <table width="331" border="1" align="center" dir="rtl"> <tr> <td align="center">نام کاربری</td> <td align="center">رمزعبور</td> <td align="center">عملیات</td> </tr> <?php $sql = "SELECT * FROM `tbl_list_user`"; $result = $connect->query($sql); while($rows = $result->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)) { ?> <tr> <td align="center"><?=$rows['username']?></td> <td align="center"><?=$rows['password']?></td> <td align="center"><a href="delete.php?id=<?=$rows['id']?>">حذف</a> , <a href="update.php?id=<?=$rows['id']?>">ویرایش</a></td> </tr> <?php } ?> </table> </body> </html> فقط (حذف) رو به صفحه delete.php و ویرایش رو به صفحه update.php لینک کنید و یک پارامتر یه نام id ارسال کنید به صورت زیر. این پارامتر id اون کاربر رو میفرسته که بر اساس اون id عمل حذف یا ویرایش انجام بشه <a href="delete.php?id=<?=$rows['id']?>">حذف</a> , <a href="update.php?id=<?=$rows['id']?>">ویرایش</a> در صفحه delete.php اول که فایل connect.php باید فراخوانی بشه و بررسی کنه که ایا اون پارامتر id به این صفحه فرستاده شده یانه اگه فرستاده شده بود عمل حذف براساس اون id انجام بشه اگرم id فرستاده نشده بود که برگرده به همون صفحه show.php کدصفحه delete.php <?php include 'connect.php'; if(isset($_GET['id'])) { $sql = "DELETE FROM `tbl_list_user` WHERE `id` = :id "; $result = $connect->prepare($sql); $result->bindParam(":id",$_GET['id']); if($result->execute()) { header("location:show.php?delet=ok"); } else { header("location:show.php?delete=error"); } } else { header("location:show.php"); } ?> خب کار تمام است و عمل حذف انجام میشه چیز خاصی نداره امایه توضیح مختصری بدم اول عمل hnclude انجام شده و بررسی کرده که ایا id ارسال شده یا نه در خط پنجم به بعد یه دستور sql داریم که گفته حذف کن از جدول tbl_list_user به شرطی که idش برابر باشه با اون ایدی که به این صفحه فرستاده شده به متغیر result رو مساوی قرار بده با متغیر connect و prepare کنه متغیر sql رو بعدشم گفتیم bindParam کنه اون id رو اگه عملexecute انجام شد برگرده به صفحه show.php و پارامتر delete=ok بفرسته درغیر این صورت پارامترdelete=error بفرسته به همین سادگی به همین خوشمزگی
  21. 1 امتیاز
    سلام بازم به خاطر وقفه به وجود امده پوزش می طلبم خب در این جلسه خواندن و نمایش اطلاعات از دیتابیس را با هم انجام میدیم برای نمایش اطلاعات یه فایل ایجاد میکنیم به نام show.php داخل این فایل یه جدول میزاریم تا یکم مرتب بشه به صورت زیر <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" " [محتوای مخفی] ; <html xmlns=" [محتوای مخفی] ; <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled Document</title> </head> <body> <table width="331" border="1" align="center" dir="rtl"> <tr> <td align="center">نام کاربری</td> <td align="center">رمزعبور</td> </tr> <tr> <td height="25" align="center"></td> <td align="center"></td> </tr> </table> </body> </html> خب الان نوبت به نمایش اطلاعات میرسه اولین کار باید فایل connect.php رو با استفاده از دستور include فراخونی کنیم. در بالای صفحه انجامش میدیم کد فراخوانی <?php include 'connect.php'; ?> همینجا بالای سطر دوم جدول این کار رو میکنیم <?php $sql = "SELECT * FROM `tbl_list_user`"; $result = $connect->query($sql); while($rows = $result->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)) { ?> <tr> <td align="center"><?=$rows['username']?></td> <td align="center"><?=$rows['password']?></td> </tr> <?php } ?> خب یکم توضیح بدم به کدهای html کاری نداریم که خیلی واضحه اول یه متغیر به نام sql تعریف کردم که حاوی دستوراته بعد گفتیم متغیر connectمون از تابع query استفاده کنه و جوابش رو بریزه داخل متغیر result بعدیه حلقه while هست داخلش یه متغیر بنام rows هست که نتیجه کشیدن اطلاعات توسط fetch رو نگه میداره این fetch میاد اطلاعات رو سطر به سطر از دیتابیس میگیره و داخل متغیر rows میریزه که باید داخل tdهای مربوطه چاپ بشه دیگه درنهایت هم بعد از tr بلاک حلقه رو میبندیم به این شکل <?php } ?> تموم شد دیکه بقیه تایپیک بعدی کل کد این صفحه <?php include 'connect.php'; ?> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" " [محتوای مخفی] ; <html xmlns=" [محتوای مخفی] ; <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled Document</title> </head> <body> <table width="331" border="1" align="center" dir="rtl"> <tr> <td align="center">نام کاربری</td> <td align="center">رمزعبور</td> </tr> <?php $sql = "SELECT * FROM `tbl_list_user`"; $result = $connect->query($sql); while($rows = $result->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)) { ?> <tr> <td align="center"><?=$rows['username']?></td> <td align="center"><?=$rows['password']?></td> </tr> <?php } ?> </table> </body> </html>
  22. 1 امتیاز
    سلام به خاطر وقفه به وجود امده پوزش می طلبم خب در این جلسه درج در دیتابیس را با هم انجام میدیم برای درج یه فایل ایجاد میکنیم به نام insert.php داخل این فایل یه فرم و دوتا تکست باکس و یه عدد دکمه میزاریم به صورت زیر <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" " [محتوای مخفی] ; <html xmlns=" [محتوای مخفی] ; <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled Document</title> </head> <body> <form id="form1" name="form1" method="post" action=""> <p> <label for="username">username:</label> <input type="text" name="username" id="username" /> </p> <p> <label for="password">password:</label> <input type="password" name="password" id="password" /> </p> <p> <input type="submit" name="insert" id="insert" value="insert" /> </p> </form> </body> </html> اکشن این فرم رو خالی میزاریم تا به همین صفحه ارسال بشه و متد ارسال رو post انتخاب میکنیم خب حالا نوبت به php میرسه تا درج انجام بشه اول یه چیزی بگم من تو phpmyadmin یه دیتابیس ایجاد کردم که سه تا فیلد داره id , username , password که id به طور خودکار مقدار دهی میشه دوتای دیگه رو باید کاربر وارد کنه خب میریم سراغ بررسی فرم اول کار باید فایل connect.php رو با استفاده از دستور include فراخونی میکنیم. اینکار رو بالای صفحه انجام میدیم کد فراخوانی <?php include 'connect.php'; ?> بعد بررسی میکنیم ایا فرم ارسال شده یانه اینکار با دستور شرط انجام میشه اگه فرستاده شده بود دستورات داخل بلاک رو انجام میده وگرنه هیچ کاری نمیکنه کد بررسی فرم if(isset($_POST['insert'])) { } بعدشم برسی خالی بودن فیلدها رو انجام میدیم if(empty($_POST['username']) || empty($_POST['password'])) { echo 'لففا همه فیلدها را تکمیل کنید'; } بعد از اینکه بررسی کردیم باید دستور sqlمون رو بنویسیم خب در pdo دو روش داریم تا عمل درج انجام بشه یکی bindParam و bindValue ما این جلسه از bindParam استفاده کردیم خط اولش یه دستور sql هست که دستور درج هست. جایی که (:username , :password) هست این دونقطه اشاره داره به روش bindParam و یوزرنیم و پسورد هم به فیلدهای مربوطه اشاره داره. خط بعدش از اون متغیری که در فایل connect.php شئ pdo رو در اون نگه داری کردیم استفاده میکنیم به اینصورت که میگیم متغیر connect اشاره کن به توابع مربوطه مثل query , prepare و غیره و خروجیش رو داخل یه متغیر نگهداری میکنیم تا ازش استفاده کنیم ما در اینجا در متغیر result نگه داشتیم تابع query امنیت رو برقرار نمیکنه ولی prepare تا یه حدی امنیت sqlinjection و xss رو برقرار میکنه پس ما هم از prepare استفاده میکنیم و prepare یه ورودی میگیره که همون دستور sql هست پس ماهم برای ورودی همون متغیرsql رو بهش میدیم حالا باید بگیم متغیر result اشاره کن به bindParam اینجادوتا ورودی داره که اول میشه :username که همون فیلد دیتابیس هست و $_POST['username'] که ورودی کاربر است برای پسورد هم مثل یوزر نیم عمل میکنیم $result->bindParam(":username",$_POST['username']); $result->bindParam(":password",$_POST['password']); حالا باید این کوئری رو اجرا کنیم تابع query خودش خودکار اجرا میشد ولی prepare باید اجرابشه که برای این کار میگیم $result->execute() همینجا با استفاده از شرط بررسی میکنیم که اگر execute انجام شد پیغام موفقیت رو چاپ کن در غیر اینصورت پیغام عدم موفقیت رو چاپ کن کل کد فایل insert.php <?php include 'connect.php'; ?> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" " [محتوای مخفی] ; <html xmlns=" [محتوای مخفی] ; <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled Document</title> </head> <body> <?php if(isset($_POST['insert'])) { if(empty($_POST['username']) || empty($_POST['password'])) { echo 'لطفا همه فیلدها را تکمیل کنید'; } else { $sql ="INSERT INTO `tbl_list_user` (`username`, `password`) VALUES (:username , :password);"; $result = $connect->prepare($sql); $result->bindParam(":username",$_POST['username']); $result->bindParam(":password",$_POST['password']); if($result->execute()) { echo 'درج انجام شد'; } else { echo 'درج انجام نشد'; } } } ?> <form id="form1" name="form1" method="post" action=""> <p> <label for="username">username:</label> <input type="text" name="username" id="username" /> </p> <p> <label for="password">password:</label> <input type="password" name="password" id="password" /> </p> <p> <input type="submit" name="insert" id="insert" value="insert" /> </p> </form> </body> </html> موفق باشید لینک فایلها تا اینجا [محتوای مخفی]
  23. 1 امتیاز
    در ادامه میخوایم شمارو با pdo اشنا کنیم و ببینیم چطور میشه ازش استفاده کرد pdo یک افزونه بسیار قدرتمند و سبک برای اتصال به دیتابیس در php هست ازخصوصیاتش میشه به پشتیبانی از دیتابیسهای مختلف اشاره کرد مثل mysql , sqlite , mssql وغیره تقریبا از ده دوازده تا دیتابیس پشتیبانی میکنه وامکانی فوق العاده که میشه با تعقیر یه تیکه کد دیتابیس تونو تعقیر بدید اگه سینتکس کدهاتون مشکلی ایجاد نکنه پشتیبانی از excaptionها نیز میتونه مزیت مهمی باشه که مدیریت خطاهای رخ داده رو راحت میکنه و میشه pdo رو شخصی سازی کرد و بهش تابع اضافه کنید و رفتار توابعش رو تعقیر بدید و تمام امکانات شی گرائی رو داشته باشید pdo از سه تا کلاس تشکیل شده کلاس اصلی pdo که دارای توابع اصلی مثل اجرای کوئری ها و اتصال است کلاس pdostatement که حاوی توابع پردازش و استفاده از کوئری های اجرا شده مثل fetch کلاس pdoexcaption که برای مدیریت خطاها مورد استفاده قرار میگیره خب بریم سر اصل مطلب اتصال به دیتابیس یه فایل درست میکنیم به نام connect.php برای اینکه کدهای مربوط به اتصال به دیتابیس در اون ذخیره بشه <?php $servername = "localhost"; $serveruser = "root"; $serverpass = ""; $dbname = "newsdb"; $dsn ="mysql:host=$servername;dbname=$dbname"; try { $connect = new PDO($dsn,$serveruser,$serverpass); $connect->exec("set character set utf8"); $connect->exec("set names utf8"); } catch(PDOException $error) { echo $error->__toString(); } ?> توضیحات خط دوم هست که نوع هاست رو در خودش ذخیره میکنه متغیرخط سوم یوزر نیم پایگاه داده رو داره که بطور پیشفرض root هست اگه تعقیر نداده باشید متغیرخط چهارم پسورد پایگاه داده رو داره که بطور پیشفرض خالی هست اگه تعقیر نداده باشید متغیرخط پنجم نام پایگاه داده رو داره متغیر خط ششم این متغیر حاوی نوع پایگاه داده مون هست (:mysql) چون که pdo از چندین نوع پایگاه داده پشتیبانی میکنه مشخص میکند ما از چه نوع پایکاه داداه ای استفاده میکنیم و نوع هاستی که استفاده میکنیم(host=$servername) و نام دیتابیس(dbname=$dbname) خط هفتم رو اخر توضیح میدم خط نهم باید از کلاس pdo یه شئ ایجاد کنیم و در یه متغیر نگه داریم تا ازش در عملیات درج حذف و اپدیت استفاده کنیم خب با دستور new pdo یه شئ از کلاس pdo ایجاد کردیم و در متغیر connect گذاشتیم این شئ سه تا ورودی داره اولیش که میشه dsn که خودش سه تا ورودی داره که در بالا توضیحاتش رو دادم دومین ورودیش یوزرنیم پایگاه داده هست که در اول داخل متغیر نگهش داشتیم همون متغیر رو اینجا میزاریم و سومین ورودی پسوردپایگاه داده هست که اونم داخل متغیر هست واینم مثل دومی متغیرش رو میزاریم. و دو خط بعدی اومدیم از متغیر connect که شئ اتصال رو در خودش داره استفاده کردیم و با دستور exec یه کوئری رو اجرا کردیم تا موقع درج در دیتابیس با حروف فارسی مشکلی نداشته باشیم برای مدیریت خطاها باید از try catch استفاده کنیم که در خط هفتم از try استفاده کردیم try یعنی تلاش کردن میگیم اگه به دیتابیس متصل نشدی دوباره تلاش کن و دوباره , اگه در نهایت اتصال ممکن نبود میره و خط سیزدهم رو اجرا میکنه یعنی catch در خط سیزدهم ازکلاس pdoexcaption برای مدیریت خطا استفاده کردیم catch(PDOException $error) متغیر $error خطای رخ داده رو نگه میداره و در نهایت با دستور echo خطا رو چاپ میکنیم __toString() این دستور جزئیات خط رو میگه یعنی نشون میده که کدوم قسمت و کدوم خط چه اروری وجود داره دقیق میگه ها البته این بجای این میشه از این دستورات نیز استفاده کرد که جزئیات کمتری رو نشون میدن getLine() getMessage() getMessage() وغیره خب کار اتصال تمومه من اولین اموزشم بود اگه کم و کاستی داشت به بزرگی خودتون ببخشید جلسه بعد درج در دیتابیس رو میگم بای...
  24. 0 امتیاز
    jathiya

    افزونه bookly

    یا ایهاالناس راهنمایی ، کمک ، آموزش چیزی
  25. -1 امتیاز
    twitfa

    آموزش pdo

    دروود بر شما اگه بخواهیم اطلاعاتی که از داخل بانکک اطلاعاتی می خونیم رو به ترتیب حروف الفبا فارسی بخونیم چه کار باید بکنیم ؟ یا از ترتیب های دیگه بچینیم باید چه کار کنیم ؟ با تشکر از اموزش خوبتون
این صفحه از پرچمداران بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+04:30 می باشد
×