رفتن به مطلب
iranwebserver میزبانی وب
Mohammad

اسکریپت آپلود و اشتراک گذاری فایل Yetishare نسخه 4.2 همراه با درگاه فراگیت

پست های پیشنهاد شده

مرسی از راهنماییتون.

تو سایت زرین پال عضو شدم و عضویتم رو به نقره ای هم ارتقا دادم. ولی هرجاشو گشتم، کد مرچنتو پیدا نکردم.

فقط یه شماره حساب زرین پال میده، که اونم وارد میکنم، موقع ورود به صفحه پرداخت، ارور زیر رو میده:

در حین پرداخت خطای رو به رو رخ داده است : آی پی یا مرچنت زرین پال اشتباه است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حالا از داخل اكانت زرين پال به قسمت درخاست درگاه بريد و براي دامنه و آي پي سرورتون  يه درگاه پرداخت درخاست بدين. ببخشيد درخواست:D

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید من کد دروازه پرداخت رو از زرین پال گرفتم و تو مرچنت زرین پال وارد کردم. ولی باز هم همون پیغام رو میده.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید من کد دروازه پرداخت رو از زرین پال گرفتم و تو مرچنت زرین پال وارد کردم. ولی باز هم همون پیغام رو میده.

 

دوست عزیز میشه مرچنتتون رو بزارید ؛ فرمتش رو ببینیم .

اونی که با zp شروع میشه نیستا ...

در ضمن آی پی سایتتون هم حتما باید درست باشه ... آی پی مربوط به درگاه اکثرا با آی پی خود سایت یه کم فرق داره که از آزمایشگاه زرین پال فایل تست آی پی رو دریافت کنید .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آی پی رو با همون تست آی پی که تو قسمت آزمایشگاه زرین پال بود چک کردم، زدم.

مرچنتم اینه:

55200805-bc38-47c4-8b7e-769f5bef37d4

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما تو هاستت یه فایل php درست کن با هر اسمی دوست داری مثلا : salam.php

کد زیر رو بذار داخل همون فایل php و ذخیره کن (رو مرچنت شما ست شده) :

 

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

 

حالا این فایل php رو اجرا کن . مثل site.ir/salam.php . ببین چه اتفاقی میفته ... عیننا گزارش بد ه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

صفحه پرداخت زرین پال اومد.

یه صورت حساب 1000 تومنی واسه آپلودسنتر سایتم که میتونم بانک رو انتخاب کنم و پرداخت کنم.

پرداخت صورت حساب هم که میزنم به بانک وصل میشه و مشکلی نیست.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متوجه نشدم دوست عزیز !

بالاخره شما مشکل دارید یا ندارید ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اون کدی که گذاشتین تست کردم وصل میشد به زرین پال

الان داخل آپلودسنتر هم تست کردم دیدم، وصل میشه و مشکلی نیست. فکر کنم تو کش مونده بود.

ممنون بابت راهنمایی و شرمنده که وقتتون هم گرفتم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید من یه مشکل دیگه دارم.

نمایش قیمت ها مشکل داره.

مثلاً واسه زدن قیمت 100000 ریال باید دوتا 0 هم اضافه بذارم یعنی بزنم 10000000 ریال تا موقع پرداخت قیمت واقعی همون 100 هزار ریال بشه.

تو قسمتی که زده x ریال در هر روز درسته ها. اون بالاش اشتباهه.

الان تو عکس زیر اون 90 روزه در اصل 10 هزار تومنه. ولی انقدر 0 گذاشته، طرف فکر میکنه یه میلیون تومنه.

یا 30 روزه 50 تومنه.

باید چیکار کنم این صفرهای اضافه حذف بشه؟

 

 

6e06b14a36dfff66115749f342439939c48c0e55

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این مشکل مشاهده نشده !

درگاه بر اساس تومان نوشته شده . شاید یه آپدیتی بدم و داخل تنظیمات زرین پالش انتخاب واحد پولی رو به انتخاب مدیر سایت گذاشتم .

 

البته این چیزی که گفتم ربطی به مشکل شما نداره .  مشکل شما احتمالا بخاطر جداکننده اعشار و ... هست . منتظر میمونم @Mohammad یه تست کنه و ببینه مشکل از چیه ..

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشخصات هاستت رو برام + مشخصات مدیریت سایتت رو ایمیل کن به persianscript.ir@gmail.com تا یه تست بزنم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

افزونه زرین پال برای من کار نکرد

شما افزونه پی لاین رو برای این اسکریپت دارید؟

چطور میتونم تهیه کنم؟

در ضمن افرونه های لیچ و مدیا پلیر رو از کجا میشه تهیه کرد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز همینطوری که نمیشه بیاید بگید : " زرین پال برای من کار نکرد "

چه خطا یا اروری میده ؟ درگاه تست شده هست .

پلن هاتون رو هم بر اساس واحد پولی تومان قیمت گذاری کنید .

پی لاین هم بخواید نوشته میشه .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما اونجا که میخواید قیمت پلن ها رو به صورت عدد وارد کنید فرض کنید که دارید تومان وارد میکنید .

برای اتصال به درگاه هم طبق محدودیت های شاپرک قیمت نباید زیر 100 تومن باشه شاید بخاطر همین درگاه شما وصل نمیشه .

تو تنظیمات افزونه هم یه جا داره که علامت واحد پولی رو میتونید تغییر بدید و به صورت "تومان" بنویسید .

 

شما اول بگید مشکلتون با درگاه زرین پال چی هست .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اول که نصب کردم تو پنل نمیاورد اصلا حوالی ظهر

اما الان تست کردم لوگوی پرداخت بود حالا نمیدونم چرا اون موقع نشون نداد

الان هم این خطا صادر میشه

در حین پرداخت خطای رو به رو رخ داده است : با توجه به محدودیت های شاپرک امکان پرداخت با رقم درخواست شده میسر نمیباشد

 

در صورتی که مبلغ 20000 تومان وارد کردم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام . نسخه جدید درگاه زرین پال Yetishare رو از لینک زیر دانلود کنید :

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

 

 

برای بروز رسانی درگاه حتما دقیقا به صورت زیر عمل کنید :

 

ابتدا به قسمت افزونه ها (plugins) برید و درگاه زرین پال رو آنیستال یا حذف کنید .

 

سپس از طریق هاست وارد پوشه plugins بشید و سپس وارد پوشه zarinpal بشید و محتویات درونش رو حذف کنید .

 

محتویات پوشه zarinpal رو که از لینک بالا دانلود کردید رو جایگزینش کنید .

 

حالا دو باره از قسمت مدیریت اسکریپت به قسمت plugins (افزونه ها یا پلاگین ها) و درگاه زرین پال رو نصب یا install کنید .

 

 

حالا بعد از نصب درگاه به صفحه تنظیمات زرین پال هدایت میشید .

 

توی اون صفحه مرچنت و سرور زرین پال رو انتخاب کنید .

 

زیرش یک قسمت واحد پولی هم اضافه شده که میتونید انتخاب کنید "تومان" باشه یا "ریال"

 

بعنوان مثال اگه ریال رو انتخاب کردید ، در قسمت قیمت گذاری تمامی اعداد قیمت رو بر حسب ریال وارد کنید .

منظورم توی لینک زیر هست :

http://site.com/admin/setting_manage.php?filterByGroup=Premium+Pricing

مثلا اگه محصول 100 تومن هست وارد کنید  1000

 

توجه کنید که قیمت رو فقط به صورت عدد وارد کنید و از بکار بردن نقطه  ، ویرگول و هرچیزی بجز عدد خودداری کنید .

 

 

بعد از وارد کردن تمام قیمت ها ، زیر همه قیمت ها هم که نماد واحد پول هست عبارت "ریال" رو وارد کنید .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قیمت ها به دلار تو همه اسکریپ ها یه 00 داره

برای مثال 10.00 یا اصلا دو صفر نه 29.99

الان من قیمت رو وارد کردم بدون اعشار به صورت 20000

اما تو جدول تومان20,000.00 نمایش میده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب اون دیگه ربطی به درگاه نداره و از خود اسکریپت هست .

 

وقتی قیمت رو وارد کردید 20000 . تو سایت بانک موقع پرداخت که همون مقداری رو که مد نظرتون بود رو نشون میده .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام کسی هست کمک کنه و درست و صحیح پشتیبانی بده ؟؟؟

 

من اسکریپت رو آپ کردم و کار های گفته شده رو دقیقا انجام دادم. اما فارسی که نشد هیچ بلکه فقط صفحه اول سایت میاد بالا بقیه صفحات و امکانات سایت میره به صفحه 404 و پیدا نمیشه.

دیتابس و تمام کار های گفته شده صحیح و کامل هم روی لوکال هم روی هاست انجام شده.

 

 

میشه بگید مشکل از کجاست ؟؟ واقعا ممنون میشم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل از اینجاست که شما توی روت هاست نصب نکردید . توی پوشه نصب کردید .

فایل .htaccess رو باز کنید . دنبال کد زیر باشید :

RewriteBase /

و به صورت زیر تغییر بدید :

RewriteBase /اسم پوشه

روی لوکال هم اصلا تست نکنید .

 

در ضمن در بکار بردن جملاتتون دقت کنید . کسی اینجا به شما بدهکار نیست . همین پیشتیبانی هم که دوستان انجام میدن لطف میکنن و زحمت میکشن .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×