اسکریپت آپلود و اشتراک گذاری فایل Yetishare نسخه 4.2 همراه با درگاه فراگیت
5 5

246 ارسال در این موضوع قرار دارد

خب اون دیگه ربطی به درگاه نداره و از خود اسکریپت هست .

 

وقتی قیمت رو وارد کردید 20000 . تو سایت بانک موقع پرداخت که همون مقداری رو که مد نظرتون بود رو نشون میده .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام کسی هست کمک کنه و درست و صحیح پشتیبانی بده ؟؟؟

 

من اسکریپت رو آپ کردم و کار های گفته شده رو دقیقا انجام دادم. اما فارسی که نشد هیچ بلکه فقط صفحه اول سایت میاد بالا بقیه صفحات و امکانات سایت میره به صفحه 404 و پیدا نمیشه.

دیتابس و تمام کار های گفته شده صحیح و کامل هم روی لوکال هم روی هاست انجام شده.

 

 

میشه بگید مشکل از کجاست ؟؟ واقعا ممنون میشم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل از اینجاست که شما توی روت هاست نصب نکردید . توی پوشه نصب کردید .

فایل .htaccess رو باز کنید . دنبال کد زیر باشید :

RewriteBase /

و به صورت زیر تغییر بدید :

RewriteBase /اسم پوشه

روی لوکال هم اصلا تست نکنید .

 

در ضمن در بکار بردن جملاتتون دقت کنید . کسی اینجا به شما بدهکار نیست . همین پیشتیبانی هم که دوستان انجام میدن لطف میکنن و زحمت میکشن .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اول ممنونم ازتون الان میرم تست میکنم.

 

دوم اینکه منم طلبی نداشتم فقط دوسداشتم پشتیبانی کسی که واقعا بلده رو بشنوم مثل شما.

 

ممنون از شما و تیم پشتیبانی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من خودم از زبان اصلی استفاده میکنم ولی اگه درست ایمپورت شده باشه و اروری موقع ایمپورت کردن دریافت نکرده باشید از طریق لینک زیر میتونید فارسی را دیفالت کنید :

 

 

admin/setting_manage.php?filterByGroup=Language

 

 

اگه نتیجه نداد باید برای این مورد صبر کنید Mohammad جواب بده .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما لینک بالا رو بعد از آدرسی که اسکریپت توش نصب هست وارد کنید تنظیمات زبان میاد .

 

site.com/admin/setting_manage.php?filterByGroup=Language

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت شما

 

ببخشید من تمام مراحل رو انجام داده ام هم در لوکال هم در سرور

 

در لوکال همه چیز درست است همه چیز و یک سایت کاملا فارسی را دارم.

 

اما در سرور هنگام ایمپورت ترجمه فایل ها با این ارور روبرو هستم عاجزانه خاستار راهنمایی شما مدیران محترم هستم.

 

SQL query:

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!
INTO `language` ( `id` , `languageName` , `isLocked` , `isActive` , `flag` , `direction` )
VALUES ( 3, 'Persian', 0, 1, 'ir', 'RTL' ) ;
 

MySQL said:

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

#1062 - Duplicate entry '3' for key 'PRIMARY'

 

 

لطفا سریعا راهنماییم کنید خیلی ضروریه. ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما یک بار زبان فارسی رو ایمپورت کردید برای همین خطا میده

لطفا یک بار مجددا مراحل نصب رو طی کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام نه آقا محمد روی سرور اصلیم اصلا این فایل رو ایمپورت نکرده بودم تا بحال .

 

برای اولین بار بود که ایمپورت میشد.

 

جالبه که روی لوکال کامل درسته !!

 

مشکل از کجا میتونه باشه ؟؟؟؟

 

تروخدا کمک کنید

 

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام نه آقا محمد روی سرور اصلیم اصلا این فایل رو ایمپورت نکرده بودم تا بحال .

 

برای اولین بار بود که ایمپورت میشد.

 

جالبه که روی لوکال کامل درسته !!

 

مشکل از کجا میتونه باشه ؟؟؟؟

 

تروخدا کمک کنید

 

ممنون

منم این مشکلو دارم.

از نسخه اصلی اسکریپت استفاده میکنم.

موقع ایمپورت همین ارور رو میده.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان ، لطفا پس از نصب هیچ کاری نکنید . شاید تنظیمات رو دستکاری می کنید بعدش تازه میخواید ایمپورت کنید... خطای مذکور در هنگام وجود داشتن سطر ، جدول رخ میده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان ، لطفا پس از نصب هیچ کاری نکنید . شاید تنظیمات رو دستکاری می کنید بعدش تازه میخواید ایمپورت کنید... خطای مذکور در هنگام وجود داشتن سطر ، جدول رخ میده

باید اول زبان فارسیو در صورت وجود از پنل مدیریت حذف کنیم تا درست بشه.

یاهو نمیاید شما؟افزونه دانلود از سایت های ایرانی رو میخواستم انتشار بدم.

من فایل زبان رو که ایمپرت میکنم کل کلمات جا بجا معنی میشن یعنی مثلا register رو زده آپلود.مشکل چیه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تشکر

cron هارو اد کردم

اما آخری خطا داد

0 0 * * * php /home/MySite/public_html/admin/tasks/auto_prune.cron.php >> /dev/null 2>&10 0 * * * php /home/MySite/public_html/admin/tasks/create_internal_notifications.cron.php >> /dev/null 2>&10 * * * * php /home/MySite/public_html/admin/tasks/delete_redundant_files.cron.php >> /dev/null 2>&10 0 * * * php /home/MySite/public_html/admin/tasks/downgrade_accounts.cron.php >> /dev/null 2>&1*/5 * * * * php /home/MySite/public_html/admin/tasks/process_file_queue.cron.php >> /dev/null 2>&1

خطا:

Error"-":6: bad commanderrors in crontab file, can't install.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم:

من موقع نصب با همچین خطایی روبرو شدم Parse error: syntax error, unexpected ':' in /home/up/_config.inc.php on line 4

میشه لطفا راهنماییم کنین.ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

برای منم اینطوری شد اما یه بار از پنل مدیریت خارج بشی و دوباره وارد شی فارسی میشه درضمن بعد نصب پوشه install رو هم پاک کن فایل _config.inc.php دسترسیش رو روی 644 بزار که البته تو پایان نصب خودش میگه این کار رو انجام بدین :)

ایول دادش دمت گرم. مشکل حل شد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

روی لوکال نصب شد کامل اما صفحه های register یا login نمیاد یعنی ارور 404 می زنه

یا مثلا فایل رو که آپلود می کنید رو لینک کلیک کنیم باز هم not found می ده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما توی روت نصب نکردید اینطوری شده :

تو صفحه قبل توضیح دادیم :

http://forum.persianscript.ir/topic/15230-اسکریپت-آپلود-و-اشتراک-گذاری-فایل-yetishare-نسخه-4-همراه-ب/?p=82995

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

5 5