اسکریپت آپلود و اشتراک گذاری فایل Yetishare نسخه 4.2 همراه با درگاه فراگیت
5 5

246 ارسال در این موضوع قرار دارد

ممنون درست شد فقط اینکه من باید رو لوکال راه اندازیش کنم و یه مشکلی داره

اونم اینه که با اینکه یوزر رو مثلا دستی free می کنم اما هنوز همون قابلیت های paid user رو داره و ضمنا وقتی وارد پروفایلش می شه اینو نوشته

Account Type: Paid User

 Reverts To Free Account : Never

اصلا هم فرقی نمی کنه که یه ماه شارژ شده باشه یا یه سال

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون درست شد فقط اینکه من باید رو لوکال راه اندازیش کنم و یه مشکلی داره

اونم اینه که با اینکه یوزر رو مثلا دستی free می کنم اما هنوز همون قابلیت های paid user رو داره و ضمنا وقتی وارد پروفایلش می شه اینو نوشته

Account Type: Paid User

 Reverts To Free Account : Never

اصلا هم فرقی نمی کنه که یه ماه شارژ شده باشه یا یه سال

 

میخواستم رفع این مشکل رو بگم ولی یادم رفت .

 

 

این مشکل خاصی نیست فقط یک اشتباه کوچیک توی قالب اسکریپت هست یعنی اومدن برعکس بجای اینکه مدیر رو نامحدود نشون بدن برای مدیر تاریخ انتقضا نشون میدن برای کاربر نامحدود . ( البته این فقط تو ظاهر هست و تو عملکرد اسکریپت تاثیری نداره ) برای رفعش به صورت زیر عمل کنید :

 

 

اول از طریق هاست به پوشه theme موجود در روت اسکریپت برید . اینجا 2 تا تم داره که تو هر 2 تاش باید به صورت زیر عمل کنید :

 

داخل پوشه تم ها یه پوشه با نام templates وجود داره .

 

داخل این پوشه هم یک فایل با نام upgrade.html وجود داره .

 

دنبال کد زیر باشید :

$Auth->level_id >= 10

و با کد زیر تغییر بدید :

$Auth->level_id <= 10

البته کاربر بعد از پرداخت باید یه دور لاگوت بشه بعد لاگین بشه .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون بله الان تاریخ رو نوشت اما مشکلی که هست اینه که یوزر توی control panel جز free هستش اما اینجا می زنه

Account Type:     Paid User
Reverts To Free Account:     15/05/2015 00:00:00

تاریخ هم با اینکه گذشته اما همچنان paid user هستش

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب کاری نداره توی همون قالب میشه نوشت اگه تاریخ انتقضا کوچکتر از تاریخ امروز بود نشون بده فری .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل اینه که تا یوزر logout نکنه با اینکه free user هستش اما همچنان به دانلودش به عنوان paid user می تونه ادامه بده که این اصلا خوب نیست هیچ راهی نیست که بعد از اینکه free user شد خودش logout بشه ؟

 

البته تو تنظیمات site option یه گزینه ای هستش به عنوان :

The amount of time a user can be inactive before their session will expire. In seconds. Default is 86400 (1 day)

که البته کار نمی کنه متاسفانه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نسخه 4.1 ارائه شده. دانلودش کردید؟

 

ضمن اینکه زمان کوکی ها و سشن رو تغییر بده و کمترش کن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شاید زمان کوکی ها از طریق سرور هم تنظیم شده که باعث بروز این مشکل میشه

دوست عزیز می شه جواب پیغام خصوصی که بهتون دادم رو بدید ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام و احترام

 

آقا من ورژن جدید اینو دانلود کردم - نصب هم کردم - اما یه مشکل دارم

اونم این که تو صفحه اصلی رو یه گزینه مثلا ستینگ که کلیک میکنیم این آدرس رو میده

site.ir/account_edit.html

و وارد ستینگ نمیشه - این ارور رو میده

Not Found

The requested URL /index.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

البته همه لینکا اینجوریه - فرقی نمی کنه

تو ورژن 3 آدرس رو به جای site.ir/account_edit.html

تبدیلش می کردم به این درست میشد

site.ir/account_edit.php

ولی تو ورژن 4.0.1 نمیشه

مدیر عزیز راه حلی نداری؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اول تشکر بسیار میکنم و خسته نباشید به تیم پرشین اسکریپت که یکبار دیگه یک برنامه عالی رو فارسی کردند و معرفی

 

این ارور موقع نصب فارسی ساز میده

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

 

توی نصب هم گزینه ای نخواست که prfix جدول بدم

 

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تو سایت های خارجی که خوندم خیلی ها با این مسئله مشکل دارن

به جایه اینکه این صفحه بیاد

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

یه صفحه سفید میاد

 

و لینکrewards که باید به صورت خودکار در هیدر ادد بشه ادد نمیشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا هم بگید مسیر لوگو کجاست میخوایم عوض کنیم و بگید اون بالا که نوشه file upload script چطور عوض کنیم...و اخرین سوال اینه که بخش فوتر رو چطر میونیم چیزی بهش اضافه کنیم...از کجای پنل؟

 

تشکر

 

خب اون کار هارو خودم پیدا کردم و انجام دادم به جز عوض کردن اسم script upload و قابلیت رمز گذاری که اونم لطف کنید بگید...... و میشه بگید این فارسی سازی اضافیتون رو چطور پاک کنم خط آبی هارو میگم

 

Capture.PNG

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا هم بگید مسیر لوگو کجاست میخوایم عوض کنیم و بگید اون بالا که نوشه file upload script چطور عوض کنیم...و اخرین سوال اینه که بخش فوتر رو چطر میونیم چیزی بهش اضافه کنیم...از کجای پنل؟

 

تشکر

 

خب اون کار هارو خودم پیدا کردم و انجام دادم به جز عوض کردن اسم script upload و قابلیت رمز گذاری که اونم لطف کنید بگید...... و میشه بگید این فارسی سازی اضافیتون رو چطور پاک کنم خط آبی هارو میگم

 

 

برای 2 مورد اول در تخصص محمد هست . صبر کنید خودشون برگردن جواب میدن ... اول برای حذف اون قسمت آبیه وارد پوشه themes بشید 2 تا قالب وجود داره که یکیش همین قالب شماست . داخل پوشه قالب هم پوشه templates وجود داره که باید فایل html درونش رو ویرایش کنید ...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی پوشه templates کلی فایل با پسوند اhtml هست کدومشه ؟

من یه جورایی همرو زدم ولی پیدا نکردم لطفا اسم فایلشو بگید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی پوشه templates کلی فایل با پسوند اhtml هست کدومشه ؟

من یه جورایی همرو زدم ولی پیدا نکردم لطفا اسم فایلشو بگید

همونی هست که تو آدرس بار سایتتون نشون میده .

در ضمن باید اول از رو زبان فارسی معادلش رو پیدا کنید و از روی اون بگردید .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سخته ..... خیلی ممنون میشم اسم دقیقیقشو بگید index.html که نیست؟ شما اگه اسمه اچ تی ام الشو بگی پیدا میکنم ویرایش میکنم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پشتیبانی ضعیف هست.....لطفا رسیدگی کنید.....

 

عزیز اصلا موقعی که اسکریپت فارسی سازی نشده اون خط ابی نیست شما خودتون اضافه کردید تو قالب های اچ تی امل هم اگ باشه باید فارسیش باشه چون تا قبل فارسی ساز اونا نبود

 

لطفا راهنمایی کنید..اقا محمد هم که نیمد بگه چطور رمز بزاریم و اون script upload رو حذف کنیم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

5 5