آریا تم
  • کاربر گرامی ، برای مطرح کردن سوالات و مشکلات مرتبط با ووکامرس از انجمن "پرسش و پاسخ ووکامرس" و برای مطرح کردن سایر مشکلات (وردپرس ، PHP و سایر اسکریپت ها) از انجمن "پرسش و پاسخ" اقدام کنید. برای دریافت پاسخ حداقل 48 ساعت منتظر باشید.

hannanstd.ir

تاپیک پشتیبانی مجدد Restrict content pro

110 پست در این موضوع قرار دارد

زمانی که می خواهم برای اشتراک ویژه خریدی انجام دهم با این خطا مواجعه می شوم لطفا پیگیری یا راهنمایی نمایید
ERROR: Sorry, there was an error. Please be sure JavaScript and Cookies are enabled in your browser and try again.

وقتی من جاوا اسکریپت در مرورگر خود فعال می کنم صفحه ی پرداختی برای من نمایش داده می شود 
من چگونه می توانم جاوا اسکریپت بصورت اتوماتیک در وردپرس یا این افزونه نصب کنم که دیگر نیازی به فعال کردن ان توسط مروگر نباشد و کاربر بعد از پرداختی دیگر ارور فعال کردن جاوا اسکریپت را نداشته باشد و وارد درگاه شود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل شما ربطی به وردپرس و پلاگین نداره ... از مرور گر شما هستش .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Version 2.3.5, October 6, 2015

  • Fix: Expiration date is sometimes shown incorrectly in Payment Received emails

Fix: Payment dates not always respecting server's timestamp

Fix: Undefined index notices when activating/deactivating discount codes when Stripe is enabled

Fix: Spelling error, "logout" should be "log out"

Fix: Spelling error, "Mail Chimp" should be "MailChimp"

Fix: Grammar error, "Setup" should be "Set Up"

Fix: Incorrect link to documentation

Fix: Undefined index notices when settings have not been saved

Download ZIP:

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

hannanstd.ir پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستانی که درگاه های این افزونه رو خریداری کرده بودند در صورتی که نسخه 2 افزونه درگاه رو براشون ارسال نکردم به hannanstd@

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.
ایمیل بزنن .... تا حتما براشون ارسال بشه ....

Mohammad پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.بجای اینکه مطالب برای کاربران غیر عضو این جمله "این محتوا برای مشترکان محدود" نمایش داده شود به فرم عضویت تغییر دهیم شورت کد فرم عضویت را به کدام قسمت اضافه کنیم؟

کاش این قسمت را کمی تغییر دهند و میشد در قسمت تنظیمات فرم عضویت ویژه را به همه مطالب اضافه کرد که دیگر لازم به شخصی سازی نباشد و بعد از هر بار آپدیت به نسخه جدید به صورت دستی باید باز تغییرات را اعمال کرد.

با تشکر

simonamiri0069 پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.بجای اینکه مطالب برای کاربران غیر عضو این جمله "این محتوا برای مشترکان محدود" نمایش داده شود به فرم عضویت تغییر دهیم شورت کد فرم عضویت را به کدام قسمت اضافه کنیم؟

کاش این قسمت را کمی تغییر دهند و میشد در قسمت تنظیمات فرم عضویت ویژه را به همه مطالب اضافه کرد که دیگر لازم به شخصی سازی نباشد و بعد از هر بار آپدیت به نسخه جدید به صورت دستی باید باز تغییرات را اعمال کرد.

با تشکر

 

سلام . توی تنظیماتش که هست ....

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

2 تا باکس پیام ها داره ....

 

ضمن اینکه گویا باید بازبینی رو ترجمه داشته باشیم.

simonamiri0069 پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

/wp-admin/admin.php?page=rcp-settings

 

بله اون 2 تا باکس هست ولی برای کسانی که عضو رایگان باشند یا عضو ویژه ولی برای کسانی که وارد سایت نشده باشند این باکس پیام ها کاربرد ندارد همان متن نمایش داده می شود که نیاز هست برای کاربران وارد نشده هم یک باکس پیام اضافه شود.

الان برای کاربرانی که ثبت نام نکرده اند چگونه شورت کد عضویت را اضافه کنیم؟

البته اینم میدونم که میشه به اول و اخر هر مطلب کد اضافه کرد ولی اینکار که دستی انجام میشود کمی وقت گیر هست چون تعداد ارسال مطالب در روز بالاست و توسط چند نفر انجام می شود که با این کدها آشنایی ندارند.

با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله اون 2 تا باکس هست ولی برای کسانی که عضو رایگان باشند یا عضو ویژه ولی برای کسانی که وارد سایت نشده باشند این باکس پیام ها کاربرد ندارد همان متن نمایش داده می شود که نیاز هست برای کاربران وارد نشده هم یک باکس پیام اضافه شود.

الان برای کاربرانی که ثبت نام نکرده اند چگونه شورت کد عضویت را اضافه کنیم؟

البته اینم میدونم که میشه به اول و اخر هر مطلب کد اضافه کرد ولی اینکار که دستی انجام میشود کمی وقت گیر هست چون تعداد ارسال مطالب در روز بالاست و توسط چند نفر انجام می شود که با این کدها آشنایی ندارند.

با تشکر

من الان هر دو باکس پیام را پیام گذاشتم اوکی شد!مگر باکس پیام اول برای کاربران رایگان و باکس پیام دوم برای کاربران ویژه نیست؟پس چرا وقتی باکس دوم را خالی میذارم همون متن پیش فرض نمایش داده می شود؟این باگ نیست به نظر شما؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دانلود نسخه جدید درگاه های سازگار با 2.1.1 به بالا .... ( بروز رسانی شده در 1 مهر ) :





پارس پال :

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.




زرین پال:

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.




زرین گیت :

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.


 

 

سلام استاد حنان بنده چند سطح ایجاد کردم.سطح عمومی(رایگان)-برنزی-نقره ای .طلایی و الماسی

 

یه سوال دارم.من یه پست برای کاربران نقره ای گذاشتم.

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

 

اما وقتی کاربران که عضو عمومی هستند یا عضو نشدند همگی یه پیام مشخص میبینند یعنی مشخص نیست که این پست برای چه سطحی (برنزی-نقره ای .طلایی و الماسی) هست.چطور مشخص کنم که کدوم پست برای چه سطحی هست.

به غیر از اون شرت کد زیر نوشته ها که هردفعه باید تو نوشته وارد کرد روش اسون تری هست؟

 

تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من افزونه رو نصب کردم و سطوح اشتراک و همه چیز به خوبی کار میکنه فقط با تخفیف به مشکل برخوردم

کد تخفیف رو تعریف کردم و موقع استفاده کد رو وارد میکنم و apply میزنم کد رو میشناسه ولی از قیمت کم نمیکنه

مشکل چی هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان

این امکان هست که یک یا چند فیلد به صفحه ثبتنام اضافه یا حذف کنیم؟

 

با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

Mohammad پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Adding Custom User Fields to Restrict Content Pro - Pippins Plugins

 

ممنون ولی توی خروجی گرفتن از کاربر ها فیلد هایی که اضافه کردیم نمیاد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام.بعضی از قسمت های این افزونه فارسی سازی نشده است!

بعنوان مثال ایمیلی که برای مدیر سایت جهت ثبت نام جدید کاربر میاد به صورت زیر می باشد:

Hello

... (...) is now subscribed to ...

Subscription level: ...

Thank you

 

تو قسمت تنظیمات هم بعضی از نوشته ها فارسی سازی نشده است.تو قسمت پرداخت های مشترکین یا کاربران چند گزینه پایین فیلتر در آخرین نسخه که استفاده میکنم فارسی سازی نشده است.

 

با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

سلام.بعضی از قسمت های این افزونه فارسی سازی نشده است!
بعنوان مثال ایمیلی که برای مدیر سایت جهت ثبت نام جدید کاربر میاد به صورت زیر می باشد:
Hello
... (...) is now subscribed to ...
Subscription level: ...
Thank you
 
تو قسمت تنظیمات هم بعضی از نوشته ها فارسی سازی نشده است.تو قسمت پرداخت های مشترکین یا کاربران چند گزینه پایین فیلتر در آخرین نسخه که استفاده میکنم فارسی سازی نشده است.
 
با تشکر

 

 

سلام . متن ایمیل ها رو که راحت میتونید از داخل پیکر بندی تنظیم کنید و متن دلخواه بزارید . ترجمه هم تو نسخه های جدید یکم کلمه های جدید اضافه شدن . ان شالله به زودی ترجمه + پلاگین اتصال به edd بروز رسانی میشه .

djbehrouz پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ، یه نکته کوچیک ، موقع ثبت نام روی لیست قیمت ها یه صفحه خاکستری میاد مشکل از کجاس؟ نوشته لطفا صبر کنید.

2-آیا میشه قسمت ثبت نام و پرداخت را زیبا تر کرد؟لطفا راهنمایی کنید.

3-درگاه ملت را از کجا تهیه کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ، یه نکته کوچیک ، موقع ثبت نام روی لیست قیمت ها یه صفحه خاکستری میاد مشکل از کجاس؟ نوشته لطفا صبر کنید.

2-آیا میشه قسمت ثبت نام و پرداخت را زیبا تر کرد؟لطفا راهنمایی کنید.

3-درگاه ملت را از کجا تهیه کنم؟

 

سلام .

 

نوشته خاکستری واسه اینه که شما از درگاه قدیمی دارید استفاده میکنید . توی همین تاپیک نسخه 2 رو دانلود کنید .

 

ملت هم توی سایتم webforest.ir/shop میتونید خرید کنید .

Mohammad پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا حنان من حالت پیشفرض وردپرس را روی Shop Accountant 'گذاشتم و افزونه را مشترک ، ولی نمیدونم چرا با ثبت نام تغییر نمیکنه ، لطفا راهنمایی کنید. ممنون

آپدیت کردم ولی هنوز لایه خاکستری رنگ بازم میاد

لینک :

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 : توابع PHP :

برای استفاده در قالب هم باید از کد زیر استفاده شود . مناسب برای استفاده بهمراه زمینه دلخواه . فرض کنید سطح اشتراک طلایی دارای آیدی ۴ باشد که این آیدی به راحتی توی لیست سطوح اشتراک ها قابل مشاهده هست : (برای چندین سطح اشتراک هم آیدی ها را با کاما جدا کنید .. مثل ۳,۴)

if( rcp_is_active() && ( rcp_get_subscription_id() == 4 ) ) {

// do some thing

}

 

 

با عرض سلام خدمت شما .

می خواهم چند س را انتخاب کنم . تو قالب اضافه کردم کداش رو . شما گفتید : برای چندین سطح اشتراک هم آیدی ها را با کاما جدا کنید .. مثل ۳,۴

این کار را میکنم سایت باز نمیشه ارور 500 میده یا صفحه سفید ولی فقط یک سطح بهش میدم مشکل نداره .

کد رو از توی خود سایتشون هم برداشتم و چک کردم بازهم نشد .

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

میشه توضیح بدید چه کار کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهندس من چه کار کنم برای این موضوع . ممنون می شوم کمکم کنید .

 

با تشکر فراوان .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یعنی خداییش یکی نیست جواب مارو بده . حالا یا درست میشه یا خیر !!!

حداقل تاپیک رو حذف کنید یا اسم و نوشته هاش . ما که پشتیبانی ندیدیم والا .

چند روزه که همه توی تمام قسمت ها فعالیت می کنند بجز این تاپیک .

 

نمیدونم والا چی بگم . باز هم ممنون .

موفق باشید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یعنی خداییش یکی نیست جواب مارو بده . حالا یا درست میشه یا خیر !!!

حداقل تاپیک رو حذف کنید یا اسم و نوشته هاش . ما که پشتیبانی ندیدیم والا .

چند روزه که همه توی تمام قسمت ها فعالیت می کنند بجز این تاپیک .

 

نمیدونم والا چی بگم . باز هم ممنون .

موفق باشید .

 

دوست عزیز خب باید با کاما جدا کنید ولی دیگه همه میدونن که باید داخل کتینشن بزارید :

 

یعنی

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.
rajasoftiran پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

دوست عزیز خب باید با کاما جدا کنید ولی دیگه همه میدونن که باید داخل کتینشن بزارید :

 

یعنی

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

 

سلام و ممنون از شما استاد گرامی . من هم اینو زدم ولی نشده بود که پیام دادم . ولی وقتی فقط یک سطح را میگذارم فقط به اون سطح نشان میده ولی وقتی دو سطح کلا به هبچ کدام از دو سطح نشان نمی دهد .

کد زیر برای تست استفاده کردم :

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

در هیچ کدام از دوسطح مطلب نمایش داده نمیشه .

 

ممنون میشوم راهنمایی نمایید . با تشکر فراوان .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این دیگه جواب باید بده

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.
rajasoftiran Mohammad پسند شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری