تداخل وردپرس با انجمن ساز
1 1

12 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام

من تو زیر دامنه فروم نصب کردم و تو روت سایت وردپرس شبکه (زیر دامنه)

الآن فروم سایت باز نمیشه! حتی پوشه هاش هم نمیاد .. اصا یه وضی...

forum.2roos.ir

یا مثلا 

forum.2roos.ir/admin

البته قبلا منتقل میشد به ثبت سایت الان ثبتش رو مسدود کردم میره صفحه اصلی

چه کنم درست شه ؟ 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه!

محتویات .htaccess فروم که خالی بود ( یه سری کد بود که توسط cpanel برای بلاک کردن یک آیپی خاص درست شده بود )

 

 

و وردپرس:

# BEGIN W3TC Browser Cache<IfModule mod_deflate.c>    <IfModule mod_headers.c>        Header append Vary User-Agent env=!dont-vary    </IfModule>        AddOutputFilterByType DEFLATE text/css text/x-component application/x-javascript application/javascript text/javascript text/x-js text/html text/richtext image/svg+xml text/plain text/xsd text/xsl text/xml image/x-icon application/json    <IfModule mod_mime.c>        # DEFLATE by extension        AddOutputFilter DEFLATE js css htm html xml    </IfModule></IfModule># END W3TC Browser Cache# BEGIN WordPressRewriteEngine OnRewriteBase /RewriteRule ^index\.php$ - [L]# add a trailing slash to /wp-adminRewriteRule ^wp-admin$ wp-admin/ [R=301,L]RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -dRewriteRule ^ - [L]RewriteRule ^(wp-(content|admin|includes).*) $1 [L]RewriteRule ^(.*\.php)$ $1 [L]RewriteRule . index.php [L]# END WordPress

که کد هایین مربوط به شبکه وردپرس قرار دادم ... 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز این مشکل مربوط htaccess هستش قبلا این مشکلو با دیتالایف انجین داشتم

اول htaccess رو پاک کن ببین چه اتفاقی میوفته بعد دوباره فایل htaccess رو آپلود کن درست میشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه!

محتویات .htaccess فروم که خالی بود ( یه سری کد بود که توسط cpanel برای بلاک کردن یک آیپی خاص درست شده بود )

 

 

و وردپرس:

# BEGIN W3TC Browser Cache<IfModule mod_deflate.c>    <IfModule mod_headers.c>        Header append Vary User-Agent env=!dont-vary    </IfModule>        AddOutputFilterByType DEFLATE text/css text/x-component application/x-javascript application/javascript text/javascript text/x-js text/html text/richtext image/svg+xml text/plain text/xsd text/xsl text/xml image/x-icon application/json    <IfModule mod_mime.c>        # DEFLATE by extension        AddOutputFilter DEFLATE js css htm html xml    </IfModule></IfModule># END W3TC Browser Cache# BEGIN WordPressRewriteEngine OnRewriteBase /RewriteRule ^index\.php$ - [L]# add a trailing slash to /wp-adminRewriteRule ^wp-admin$ wp-admin/ [R=301,L]RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -dRewriteRule ^ - [L]RewriteRule ^(wp-(content|admin|includes).*) $1 [L]RewriteRule ^(.*\.php)$ $1 [L]RewriteRule . index.php [L]# END WordPress

که کد هایین مربوط به شبکه وردپرس قرار دادم ... 

 

از این کد ها مشخص هست که شما افزونه ای نصب کردید که باعث این کار شده. به نظرم تمام افزونه ها را غیر فعال و فایل htaccess رو هم تغییر نام بده ببین درست میشه یا نه ؟ به نظر مشکل از یک افزونه میتونه باشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز این مشکل مربوط htaccess هستش قبلا این مشکلو با دیتالایف انجین داشتم

اول htaccess رو پاک کن ببین چه اتفاقی میوفته بعد دوباره فایل htaccess رو آپلود کن درست میشه

 

اینکار رو کردم درست نشد

از این کد ها مشخص هست که شما افزونه ای نصب کردید که باعث این کار شده. به نظرم تمام افزونه ها را غیر فعال و فایل htaccess رو هم تغییر نام بده ببین درست میشه یا نه ؟ به نظر مشکل از یک افزونه میتونه باشه

تغییر دادم فرقی نکرد!

 

 

---

کلا همه زیر دامنه ها توسط وردپرس اشغال شده ! زیر دامنه دیگه با یک فایل ایندکس ساختم اونم انتقال میابه به سایت اصلی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

واقعات عجایب که خاص من است و هیچ راه حلی ندارد ... 

چرااااااااااااااااااا؟

 

htaccess فرومتو بذار یه کوچولو ادیت میخواد

 خالی است!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

واقعات عجایب که خاص من است و هیچ راه حلی ندارد ... 

چرااااااااااااااااااا؟

 
 

 خالی است!

یکی بساز اینو بذار داخلش:

<IfModule mod_rewrite.c>RewriteEngine Off</IfModule>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

یکی بساز اینو بذار داخلش:

<IfModule mod_rewrite.c>RewriteEngine Off</IfModule>

ممنون 

ولی همچنان همونی بود که هست ...

---

من کلا مشکل دارم 

هر زیر دامنه ای میسازم همین هست ... اصا توش چیزی باشه یا نباشه فرقی نداره ... 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

1 1