soft3enter 0 گزارش دادن #1 ارسال شده در شهریور 94 سلام من اسکریپت پرشین برای لینکدونی رو نصب کردم.حالا لینک به صورت خودکار نمیاد.rss های سه سایت وارد کردم مثل سافت 98،زومیت،ترنجی وارد کردم اما نمیاد.میخواستم ببینم مشکل چیه؟؟دوستان کرون جاب رو هم برام درست کردن اما بازم نمیاد.راه حل چیه؟؟linkdoni.soft3enter.ir به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soft3enter 0 گزارش دادن #2 ارسال شده در شهریور 94 کسی نیست کمک کنه.لطفا کمک کنید کارم گیره همینه. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soft3enter 0 گزارش دادن #3 ارسال شده در شهریور 94 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
send 88 گزارش دادن #4 ارسال شده در شهریور 94 روی سیستم شخصی نصب و تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soft3enter 0 گزارش دادن #5 ارسال شده در شهریور 94 یعنی چطور؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
send 88 گزارش دادن #6 ارسال شده در شهریور 94 دوست عزیز بهتر بود قبل از شروع وب سایت برای خودتون حد اقل یه سری اموزش ها مثل نصب سیستم در لوکال (کامپیوتر شخصی) و.. رو یاد میگرفتید که در آینده کار شما رو خیلی راحت میکرد .نام کاربری و رمز عبور هاست خود رو در صورت امکان در پیغام خصوصی ارسال نمایید تا بررسی کنم در غیر این صورت منتظر باشید دوستانی که با این اسکریپت کار کردن شما رو راهنمایی کنند . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soft3enter 0 گزارش دادن #7 ارسال شده در شهریور 94 شما ای دی یاهوتون رو بدید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MahdiY 1,778 گزارش دادن #8 ارسال شده در شهریور 94 به نظر میرسه ربات شما غیر فعال هستاز قسمت تنظیمات - تنظیمات کلی - وضعیت ربات را روی هوشمند - روشن قرار بدهید و مجددا تست کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soft3enter 0 گزارش دادن #9 ارسال شده در شهریور 94 سلام جناب.روی روشن بود. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر