رفتن به مطلب
iranwebserver

پست های پیشنهاد شده

در در 1396/05/03, 18:10:52، MorteZah گفته است :

من هم با مشکل این دوستمون مواجه شدم.
کسی تجربه‌ای داره

آخرین نسخه از سایت رو نصب کردم. نسخه ۳.۶.۳

 

متشکرم

دستی ایمپورت کنید

دیتای ایمپورت در مسیر porto\inc\plugins\importer\data قرار داره

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ممنون از راهنماییتون.

من به صورت دستی داده ها رو ایمپورت کردم  اما نصفو نیمه ایمپورت میشه. روی هاست سی پنل هم کار می کنم. چند با امتحان کردم اما نشد. 

سوالم اینه که توی پوشه دیتا چند تا فایل هست یکی content.xml  که خوب محتوای سایت هست . یکی widget_data.json  که از اسمش پیداست مربوط به ویجت هاست و یکی هم theme_options.php که مربوط به تنظیمات تم آپشن هست اگه اشتباه نکنم. من برای ایمپورت کردن دوتای اولی از پلاگین one-click-demo-import استفاده کردم اما تنظیمات تم آپشن رو نمی دونم چه جوری باید ایمپورت کنم. دستی هم هرچی تنظیمات رو تغییر میدم مثل دمو نمیشه مثلا فرم باکس جستجو و شکل منو و یا رنگ منو. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام
من این قالب رو نصب کردم اما تمام فونت آیکوناش مربع مربع نشون داده میشه!!!
برای رفعش باید چیکار کنم؟!
داخل قالب چنتا پوشه فونت آیکونی هست که مهم هاش یکی پوشه پرتو هست یکیش هم پوشه فونت آسم هست که داره از پرتو میخونه!
توی سایت اصلیشم که دمو شو گذاشته از فونت پرتو داره می خونه!

22.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان عزیز شما میتوانید با یک تغییر کوچیک داخل فایل admin.php قالب رو کرک کنید.

wp-content\themes\porto\inc\admin\admin.php

تابع :

    public function is_registered(){
        return get_option('porto_registered');
    }

رو به :

  

  public function is_registered(){
        return 1;
    }

تغییر بدهید.

به همین سادگی

موفق باشید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام آخرین نسخه ارائه شده با ووکامرس جدید سازگار نیست و خطا میده...

وقتی ووکامرس رو فعال می کنم دیگه سایت بالا نمیاد تا زمانی که افزونه رو از روی هاست حذف کنم. 

به خط 403 در فایل woocammerce.php ایراد میگیره...

ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما اساتید محترم
در مورد این قالب ( Porto ) بعد از نصب دوتا مورد توی وضعیت سیستم هست 
 

محدودیت زمانی PHP: 60 - حداقل max execution time باید 180 ثانیه باشد.
برای درون ریزی این پارامتر باید 300 ثانیه باشد.
اطلاعات بیشتر:

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!
حداکثر ورودی متغییرPHP : Minimum 2000 is required

 

باید چطور رفع بشن ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 43 دقیقه قبل، arvin.ha گفته است :

سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما اساتید محترم
در مورد این قالب ( Porto ) بعد از نصب دوتا مورد توی وضعیت سیستم هست 
 

محدودیت زمانی PHP: 60 - حداقل max execution time باید 180 ثانیه باشد.
برای درون ریزی این پارامتر باید 300 ثانیه باشد.
اطلاعات بیشتر:

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!
حداکثر ورودی متغییرPHP : Minimum 2000 is required

 

باید چطور رفع بشن ؟

ضمنا لطف کنید بفرمایید اگر رفع نشه ، چه مشکلاتی میتونه بوجود بیاره ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 16 فروردین 1397 در 17:14، arvin.ha گفته است :

ضمنا لطف کنید بفرمایید اگر رفع نشه ، چه مشکلاتی میتونه بوجود بیاره ؟

باید از طریق مدیریت هاست درخواست بدیدبررسی کنند و رفع مشکل کنند

مشکل خاص و حادی پیش نمیاد!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 21 فروردین 1397 در 15:06، arvin.ha گفته است :

سلام

پورتو مگه چقدر فضا اشغال میکنه روی سایت ؟

 

کسی نیست پاسخ بده ؟

پورتو به همراه خود وردپرس و ووکامرس چقدر فضا میگیره ؟

من 500 مگ دارم ولی پورتو رو که نصب میکنم اور یوز میشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 5 ساعت قبل، arvin.ha گفته است :

کسی نیست پاسخ بده ؟

پورتو به همراه خود وردپرس و ووکامرس چقدر فضا میگیره ؟

من 500 مگ دارم ولی پورتو رو که نصب میکنم اور یوز میشه

بیشتر از 500 تا قطعا نباید باشه!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 23 فروردین 1397 در 20:11، Mohammad گفته است :

بیشتر از 500 تا قطعا نباید باشه!

جهت اطلاع همه دوستان ، پورتو با کل افزونه ها ، ووکامرس ، ووردپرس و دموش دقیقا 380 مگ جا میگیره

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تمام مشکلات رو من میگم بعد خودم میرم به نتیجه میرسم بر میگردم ، خداوکیلی این یکی رو هرجا گشتم به نتیجه ای نرسیدم ، لطفا سریع پاسخ بدید

 

 

توی صفحه اصلی پورتو اسلایدر کار نمیکنه و ارور زیر رو میده از کجا باید اسلایدر رو تغییر بدم یا این ارور رو حل کنم

 

Revolution Slider Error: Slider with alias not found.
Maybe you mean: 'full-width-slider' or 'full-width-video' or 'home-classic-original' or 'home-one-page' or 'media-gallery' or 'full-width-slider1'

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در ۱ ساعت قبل، arvin.ha گفته است :

تمام مشکلات رو من میگم بعد خودم میرم به نتیجه میرسم بر میگردم ، خداوکیلی این یکی رو هرجا گشتم به نتیجه ای نرسیدم ، لطفا سریع پاسخ بدید

 

 

توی صفحه اصلی پورتو اسلایدر کار نمیکنه و ارور زیر رو میده از کجا باید اسلایدر رو تغییر بدم یا این ارور رو حل کنم

 

Revolution Slider Error: Slider with alias not found.
Maybe you mean: 'full-width-slider' or 'full-width-video' or 'home-classic-original' or 'home-one-page' or 'media-gallery' or 'full-width-slider1'

اساتید عزیز لطفا پاسخ بدید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 4 ساعت قبل، arvin.ha گفته است :

اساتید عزیز لطفا پاسخ بدید

سلام.

نده نوشتم که بحث پشتیبانی از این پوسته رو بخاطر دزدی‌های انجام شده دیگه انجام نمیدم. حالا اینکه آقا محمد هنوز هم مشغول جواب دادن به سئوالان فنی هستن، نظر لطفشونه. 

درباره سئوال شما:

پشت هم پست نذارید! همه مطالبتونو داخل یک مطلب قرار بدید هم خونده می‌شه و تاثیری توی سرعت جواب نداره.

این سئوال شما ارتباطی با خطا نداره. از طریق صفحه‌ساز صفحه اول رو ویرایش کنید. وارد بخش اسلایدر بشید و کد اسلایدی که قصد نمایشش رو دارید اونجا وارد کنید. پیامی که می‌بینید یه پیام درخواست کد هست. با این کدی که قرار میدید اسلاید مورد نظرتون فعال میشه.

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 11 ساعت قبل، mehrpouya گفته است :

سلام.

نده نوشتم که بحث پشتیبانی از این پوسته رو بخاطر دزدی‌های انجام شده دیگه انجام نمیدم. حالا اینکه آقا محمد هنوز هم مشغول جواب دادن به سئوالان فنی هستن، نظر لطفشونه. 

درباره سئوال شما:

پشت هم پست نذارید! همه مطالبتونو داخل یک مطلب قرار بدید هم خونده می‌شه و تاثیری توی سرعت جواب نداره.

این سئوال شما ارتباطی با خطا نداره. از طریق صفحه‌ساز صفحه اول رو ویرایش کنید. وارد بخش اسلایدر بشید و کد اسلایدی که قصد نمایشش رو دارید اونجا وارد کنید. پیامی که می‌بینید یه پیام درخواست کد هست. با این کدی که قرار میدید اسلاید مورد نظرتون فعال میشه.

موفق باشید

استاد عزیز ممنونم که منت میذارید و پاسخ میدید اما توی ویرایش صفحه نخست اگر این مشکل حل میشد مطمئن باشید مزاحم وقت شریفتون نمیشدم

نه توی ادیت از طریق ویرایشگر بیکری و نه بک اند ، اسلایدری وجود نداره که بشه ویرایش کرد ، حتی اگر یه اسلایدر اضافه کنم این ارور بالای صفحه هست و یه اسلایدر زیر اون اضافه میشه پس در نتیجه این مشکل حل نمیشه 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و خسته نباشید 

این قالب رو نصب کردم و میخوام که وقتی قالب لود شد منو اصلی محو بشه مگر اینه ماوس روش قرار بگیره و ظاهر بشه آیا این ممکنه ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×