آموزش شبکه
  • کاربر گرامی ، برای مطرح کردن سوالات و مشکلات مرتبط با ووکامرس از انجمن "پرسش و پاسخ ووکامرس" و برای مطرح کردن سایر مشکلات (وردپرس ، PHP و سایر اسکریپت ها) از انجمن "پرسش و پاسخ" اقدام کنید. برای دریافت پاسخ حداقل 48 ساعت منتظر باشید.

4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

2 سه  روزی بود که سخت درگیر یک کدی افزونه ای چیزی بودم که بتونم به محصولاتی که قیمت ندارند و به صورت تماس بگیرید هستند اضافه کردن به سبد خرید رو اضافه کنم چون واقعا بدون این قضیه مشکلات جدی پیش میومد .

امروز بعد از کلی ساعتها جستجو به یه کد خوب رسیدم که بد ندیدم سایر دوستان رو هم ازش مطلع کنم

کافیه این کد رو در فانکشن قالب و بالاتر از php اول قرار بدید و ذخیره کنید .

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

دوستان اگر مواردی که قابلیت های بیشتری به این کد بده پیدا نمودم یا پیدا کردید لطفا همینجا جهت استفاده سایرین قرار بدید.

امیدوارم در وکامرس فارسی بعدی این کد با ساختار بهتر و امکانات بیشتری هم لحاظ بشه

موفق باشید

Mohammad avinnn MahdiY پسند شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

دوست عزیز

 خوندن سرسری و بدون دقت یه مطلب یا نوشته باعث میشه گاها به اشتباهاتی بی افتید که شاید جبران ناپذیر باشه .

تو خود پست گفتم فانکشن قالب نه جای دیگه functions.php داخل پوشه قالب فعالتون هستش اولین خط قرار بدید .

ضمنا بهتره این عمل از داخل روت سرور انجام بشه تا در صورت اشتباه سریعا اصلاح یا پاکش کنید

موفق باشید

Mohammad پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیزم پست بسیار فوق العاده و مفیدی بود

تمام اینترنت رو زیر و رو کردم تا یافتم

بسیار ازتون سپاسگزارم :)

Mohammad پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری