154477 0 گزارش دادن #1 ارسال شده در تیر 95 سلام من ان اسکریپت رو از پرشین اسکریپت دانلود کردم ولی متاسفانه انگار مشکلی داره بعد از نصب این آدرس تویه مرورگر باز میشه هر کاریم میکنم دامنه نمیاد پشتش (منتقل میشه باز به همین ) users/login یعنی به صورت (http://users/login) فایل های کانفیگ هم چند بار دستکاری کردم تاثیری نداشت ممنون میشم یه چکش کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
harbiline 566 گزارش دادن #2 ارسال شده در تیر 95 دقیقا متوجه نشدم مشکلتون چیه؟ این اسکریپت رو من تو دوجا نصبش کردم و دارم فارسی سازیش رو انجام میدم ایشالله خودم ک استفاده میکنم هم به عنوان تست هم به عنوان پشتیبانی مشکلی ندارم دقیقا توضیح بدید ک مشکلتون چیه با لینک هم پیوست کنید. 1 واکنش ها : 154477 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
154477 0 گزارش دادن #3 ارسال شده در تیر 95 در در 6/22/2016 در 20:19، harbiline گفته است : دقیقا متوجه نشدم مشکلتون چیه؟ این اسکریپت رو من تو دوجا نصبش کردم و دارم فارسی سازیش رو انجام میدم ایشالله خودم ک استفاده میکنم هم به عنوان تست هم به عنوان پشتیبانی مشکلی ندارم دقیقا توضیح بدید ک مشکلتون چیه با لینک هم پیوست کنید. سلام من هم تویه لوکال نصب کردم و هم تویه هاست بعد از تکمیل نصب اسکریپت دایرکت میشه به users/login بدون دامنه ، یعنی اسم دامنه سایت قبلش نمیاد http://sp.site.com اگه این دامنه اصلی باشه اگه بازش بکنی دایرکت میشه به http://users/login به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
harbiline 566 گزارش دادن #4 ارسال شده در تیر 95 خب شما روی هاست واقعی تستش کن.. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
154477 0 گزارش دادن #5 ارسال شده در تیر 95 در 12 دقیقه قبل، harbiline گفته است : خب شما روی هاست واقعی تستش کن.. بفرمایید الان تویه این ادرس نصبه خودتون مشاهده کنید محتوای مخفی برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
harbiline 566 گزارش دادن #6 ارسال شده در تیر 95 چیزی برام نیومدش جز ادرس گوگل به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
154477 0 گزارش دادن #7 ارسال شده در تیر 95 در 2 دقیقه قبل، harbiline گفته است : چیزی برام نیومدش جز ادرس گوگل ادرس رو به صورت محتوای مخفی برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید! باز کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
154477 0 گزارش دادن #8 ارسال شده در تیر 95 در در 6/22/2016 در 20:19، harbiline گفته است : دقیقا متوجه نشدم مشکلتون چیه؟ این اسکریپت رو من تو دوجا نصبش کردم و دارم فارسی سازیش رو انجام میدم ایشالله خودم ک استفاده میکنم هم به عنوان تست هم به عنوان پشتیبانی مشکلی ندارم دقیقا توضیح بدید ک مشکلتون چیه با لینک هم پیوست کنید. میشه ادرس جایی که نصب کردید رو بدید؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
harbiline 566 گزارش دادن #9 ارسال شده در تیر 95 در در 6/24/2016 در 21:57، 154477 گفته است : میشه ادرس جایی که نصب کردید رو بدید؟ محتوای مخفی برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید! 1 واکنش ها : 154477 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
154477 0 گزارش دادن #10 ارسال شده در تیر 95 در 6 ساعت قبل، harbiline گفته است : محتوای مخفی برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید! نمیدونید مشکل من چیه ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
harbiline 566 گزارش دادن #11 ارسال شده در تیر 95 شما جایی ک میخواهید این اسکریپت و نصب کنید اپلود کنید..مشخصات هاست و یوزر ادمین رو برام ارسال کنید براتون نصب کنم.. 1 واکنش ها : Mohammad به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
154477 0 گزارش دادن #12 ارسال شده در تیر 95 در 21 ساعت قبل، harbiline گفته است : شما جایی ک میخواهید این اسکریپت و نصب کنید اپلود کنید..مشخصات هاست و یوزر ادمین رو برام ارسال کنید براتون نصب کنم.. ممنون از لطفتون متوجه شدم که اسکریپت در ساب دامنه مشکل داره و نصب نمیشه همچنین اگر کسی خواست از این تاپیک همین نسخه (ترجمه شده به فارسی) رو برای فروش گذاشتم میتونه بخره با تشکر محتوای مخفی برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر