ویبولتین نسخه 4.0.2 نال شده dgt به همراه فارسی ساز
0

23 ارسال در این موضوع قرار دارد

اسکریپت قدرتمند انجمن ساز ویبولتین نسخه 4.0.2 نال شده DGT

به همراه فارسی ساز کامل سایت mypersianforum

vBulletin یكی از برنامه های مدیریت محتوا و مخصوص پیاده سازی انجمن های گفتگوی وب است.

این نرم افزار تحت وب در نوع خود بی نظیر بوده و دارای امكانات منحصر به فردی در برابر انواع رایگان آن باشد. این CMS با برنامه ی PHP و بر مبنای بانك اطلاعاتی MySQL نوشته شده است.

از جمله ویژگیهای بارز vBulletin می توان به موارد زیر اشاره نمود:

- سرعت بالا و پشتوانه قوی پایگاه داده

- بهره گیری از قالبهای انعطاف پذیر

- موتورجستجوگر پیشرفته داخلی

- سیستم چند زبانه

- پنل کاربری با بینهایت فیلد مشخصات

- بخش مدیریت کامل جهت کنترل همه قسمتها

- امکان ایجاد بینهایت انجمن و موضوع

- اطلاع رسانی توسط ایمیل

و ...

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!
(لینک مستقیم)

فارسی ساز پیوست شد

vBulletin-Persia.zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

محمد سی اس اس های وی بی که برای تالار نصب کردی بالا نمیاد در قسمت مشخصات کاربری درستش کن . یعنی نمیشه به مشخصات کاربری بری

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من این نخسه رو اپلود کردم

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

اما نگاه کنید چه اروری میده:

Warning: include(/home/kingsdl/public_html/forum/includes/config.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/kingsdl/public_html/forum/includes/class_core.php on line 2785

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/kingsdl/public_html/forum/includes/config.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/kingsdl/public_html/forum/includes/class_core.php on line 2785

Configuration: includes/config.php does not exist. Please fill out the data in config.php.new and rename it to config.php

مشکلش چیه؟

راهنمایی کنید

باتشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فهمیدم مشکلش چی بود

اوکی کردم

فایل کانفیگ رو تغیر نام دادم حالا این کانفیگش چجوری ویرایش میشه:

و ادامه نصب چگونه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

زمان انتظار برای پاسخ 24 ساعت هست ، اما شما 4 ساعت هم صبر نکردید . 3.37 - 7.06 - 9.19 پست دادید .....

در صورت تکرار بن میشید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نسخه جدیدترش اومده ؛ آخرین نسخه نول شده همینه؟

من همین نسخه جدیدترین ش ور نصب کردم یک باگی داشت از طریق اون سایتهام کلا پوکید!

اگر این نسخه هم نصب کردید و خواستید پلاگین آمار رو نصب کنید حتما آخرین نسخه رو نصب کنید چون اونم یک باگ خفن داره cyb- advance statics

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ار اس اس VB رو چه ادرسی سواره؟

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان 3تا فایل زبان تو فایل زیپ هست. کدوم را ایمپوت کنم؟

یه سوال دیگه؟

فونت منو تو قالب اصلی را چطور میتونم به Tahoma تغییر بدم. هرچو تو فایل های Css گشتم چیزی دستگیرم نشد

ویرایش شده در توسط vahidkar20

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
این نسخه نیاز به لایسنس داره؟

نه نیاز نداره ...

نصب هم شده و مشکلی نداره ، فقط کانفیگ کنید + اینستالر رو اجرا کنید ...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بابات جواب سوال ممنون

فونت منو تو قالب اصلی را چطور میتونم به Tahoma تغییر بدم. هرچو تو فایل های Css گشتم چیزی دستگیرم نشد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دوستان 3تا فایل زبان تو فایل زیپ هست. کدوم را ایمپوت کنم؟

یه سوال دیگه؟

فونت منو تو قالب اصلی را چطور میتونم به Tahoma تغییر بدم. هرچو تو فایل های Css گشتم چیزی دستگیرم نشد

منم دقیقاً همین مشکلو دارم،طبق گفته فارسی سازم عمل کردم،اما فونت اون منوی بالا هنوز Tahoma نشده،چیکارکنم؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من یکم ور رفتم و از سایت Vbskin کمک گرفتم و متوجه شدم که باید تو تنظیمات استایل از مدیریت وی بی استفاده کرد.

برای تغییر فونت و اندازه نوشته ها در استایل ویبولتین 4 مانند زیر عمل بکنید

به استایل ها & قالب ها ، تنظیمات استایل و قالب ها ، استایل مورد نظر را انتخاب بکنید و از تنظیمات استایل ، گذینه Style Vars را انتخاب بکنید

وقتی وارد این بخش شدید در هر قسمت که انتهای ان نوشته Font شوید و در قسمت نوع فونت ، فونت خود را قرار بدید

توجه داشته باشید در قسمت هایی که وارد میشید و می بینید در قسمت نوع فونت کادر خالی هست ، فونتی وارد نکنید چون اون بخش را بهم می ریزونه مانند Block Font

برای تغییرات نوع رنگ و سایز و غیره هم از همین قسمت می توانید اقدام بکیند

نکنه : در بعضی از ترجمه ها قسمت Style Vars به متغییر های استایل ترجمه شده است

تصویر زیر بخش مدیریت این قسمت را نمایش میدهد

5129d1277889674t-vb4-jpg

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه مشکل دیگه:

چجوری میشه ادیتور پاسخ سریعو کاملتر کرد؟مثلاً الآن شکلکها رو نداره،تغییر اندازه فونت نداره و ...

توی یه سایت دیدم همه اینارو داشت!!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میتونید از پلاگین ها و مد ها برای اضافه کردن ادیتور پیشرفته استفاده کنی.شما اگه مجموعه هک ها و پلاگین های ویبولتین که معرفی کردیم رو دانلود کنی میتونید پلاگین های مورد نظرتون رو داخلش پیدا کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
0