آموزش قرار دادن کد آنالیتیکس در فریر
0

8 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام وقتتون بخیر

میخواستم کد آنالیتیکس رو توی سایتم قرار بدم ، سایتم فریر هستش (فرمت قالب ها TPL)

کد رو هر جا گذاشتم سایتم بالا نیمد !

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز ، نباید مشکلی باشه

با شرح مشکل شما ، این بهترین پاسخی بود که به ذهنم رسید!

 

کامل توضیح بدید. چه کدی رو قرار میدید؟ (اینجا بزارید) ، کدوم فایل قرار میدید. کجای اون فایل قرار میدید...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 11/30/2016 در 20:59، Mohammad گفته است :

دوست عزیز ، نباید مشکلی باشه

با شرح مشکل شما ، این بهترین پاسخی بود که به ذهنم رسید!

 

کامل توضیح بدید. چه کدی رو قرار میدید؟ (اینجا بزارید) ، کدوم فایل قرار میدید. کجای اون فایل قرار میدید...

سلام دوست گلم

من این کد رو :

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-XXXXXXX-X', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>

میخوام داخل وبسایتم بزارم

خود گوگل راهنمایی کرده که بعد از تگ Body بزارم اما وقتی میزارم سایت دیگه بالا نمیاد ... هر جا هم گذاشتم باز سایت بالا نیمد

سایتم اسکریپت فریر هستش و فرمت فایل ها tpl. هستند ...

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 11/30/2016 در 20:59، Mohammad گفته است :

دوست عزیز ، نباید مشکلی باشه

با شرح مشکل شما ، این بهترین پاسخی بود که به ذهنم رسید!

 

کامل توضیح بدید. چه کدی رو قرار میدید؟ (اینجا بزارید) ، کدوم فایل قرار میدید. کجای اون فایل قرار میدید...

الان کمک میکنید جسارتاً ...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد رو درون footer قرار بدید. توجه کنید یک مسیر temp هست داره توی freer ، اسمش اگر اشتباه نکردم template_c هست... برای cache کردن فایل ها. اون رو حذف کنید. (بک اپ فراموش نشه)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 12/6/2016 در 22:39، Mohammad گفته است :

کد رو درون footer قرار بدید. توجه کنید یک مسیر temp هست داره توی freer ، اسمش اگر اشتباه نکردم template_c هست... برای cache کردن فایل ها. اون رو حذف کنید. (بک اپ فراموش نشه)

متاسفانه توی فوتر هم قرار دادم و باز هم همین مشکل رو دارم ...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

0