miladadmin98 0 گزارش دادن #1 ارسال شده در خرداد 96 با سلام دوستان بنده به تازگی یک لینکدونی به آدرس linkdoni.site.com با سیستم لینکدونی پرشین ساختم. من با استفاده از ابزارک RSS وردپرس لینک های لینکدونی را در سایتم نمایش می دم. ولی من مشکلی که دارم، این است که می خوام لینک های که ابزارک به صورت خودکار نمایش می ده، نوفلو باشد. می تونید راهنماییم کنید که چکار کنم لینک های ارسالی ابزارک نوفلو باشد؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad 8,873 گزارش دادن #2 ارسال شده در خرداد 96 این مطلب رو مطالعه کنید. البته مربوط به سال 2012 هست محتوای مخفی برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladadmin98 0 گزارش دادن #3 ارسال شده در خرداد 96 با سلام دوباره من این مطلب را ترجمه و مطلعه کردم، ولی بدردم نخورد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahin_w3 101 گزارش دادن #4 ارسال شده در خرداد 96 در 9 دقیقه قبل، miladadmin98 گفته است : با سلام دوباره من این مطلب را ترجمه و مطلعه کردم، ولی بدردم نخورد. اینکه کاملا واضحه دوست عزیز public_html/wp-includes/default-widgets.php برید این فایل رو ویرایش کنید خط 268 rel='follow' رو به rel='nofollow' تبدیل کنید(دوبار هستش) و در خط 286 هم همین کارو انجام بدید 2 واکنش ها : MahdiY و Mohammad به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladadmin98 0 گزارش دادن #5 ارسال شده در خرداد 96 سلام بله خودم می دونم ولی اون خط وجود نداره، می تونید ببینید! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر