motorola30 83 گزارش دادن #1 ارسال شده در تیر 96 سلام وقت بخیر نمیدونم چرا اسکرول افقی فروشگاهم فعال شده هرکاری هم میکنم نمیره ممنون میشم راهنمایی کنید آدرس فروشگاه : محتوای مخفی برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rocki3oy 284 گزارش دادن #2 ارسال شده در تیر 96 با سلام و احترام. دو راه وجود داره که وقت بزارید اون المانی که عرض بیشتری داره پیدا کنید و درست کنید. یا اینکه از دستور زیر scroll را مخفی کنید. body{ overflow-x:hidden; } 1 واکنش ها : motorola30 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
motorola30 83 گزارش دادن #3 ارسال شده در تیر 96 در 6 ساعت قبل، rocki3oy گفته است : با سلام و احترام. دو راه وجود داره که وقت بزارید اون المانی که عرض بیشتری داره پیدا کنید و درست کنید. یا اینکه از دستور زیر scroll را مخفی کنید. body{ overflow-x:hidden; } مشکل رو پیدا کردم هرچی هست به افزونه Ajax Search Lite ربط داره چون این افزونه رو غیر فعال میکنم درست میشه !! تنظیماتی داره بنظرم ... ممنون میشم راهنمایی کنید محتوای مخفی برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad 8,887 گزارش دادن #4 ارسال شده در تیر 96 راه حلش رو با CSS گفتن دوستان! ازمایش کردید؟ 1 واکنش ها : motorola30 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
motorola30 83 گزارش دادن #5 ارسال شده در تیر 96 در 49 دقیقه قبل، Mohammad گفته است : راه حلش رو با CSS گفتن دوستان! ازمایش کردید؟ درود مشکل حل شد ، یه کد به اشتباه فراخوانی می شد تشکر 1 واکنش ها : Mohammad به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر