آموزش شبکه
  • کاربر گرامی ، برای مطرح کردن سوالات و مشکلات مرتبط با ووکامرس از انجمن "پرسش و پاسخ ووکامرس" و برای مطرح کردن سایر مشکلات (وردپرس ، PHP و سایر اسکریپت ها) از انجمن "پرسش و پاسخ" اقدام کنید. برای دریافت پاسخ حداقل 48 ساعت منتظر باشید.

mohsen14270

مشکل نمایش ندادن درست متغیرها هنگام غیر فعال کردن یکی از آن ها

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان خوبین؟؟
من ی مشکلی دارم توی ووکامرس خیلی عجیبه اصن
مثلا واسه ی محصولی هم ویژگی رنگ داریم هم نوع بسته بندی

رنگ زدم قرمز ، صورتی ، سفید
 نوع بسته بندی هم زدم فلزی چوبی پلاستیکی

بعدش اومدم‌ متغیرهارو اضافه کردم که شد ۹ تا

ازین ۹ تا من دو تاشو ندارم اصن
منظورم اینه که رنگ قرمز با بسته بندی چوبی و رنگ قرمز با بسته بندی فلزی ندارم
وقتی متغیر اینارو حذف میکنم به جای اینکه بره روی همون رنگی ک حذف کردم اعمال بشه ( که توی این مثال قرمز بوده) میره روی سفید اعمال میشه!!!

من قرمز حذف کردم ولی میره واسه سفید حذف میکنه

 کسی از دوستان میدونه مشکل کجاست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید . من حدس میزنم شما بعد از اینکه ویژگی ایجاد می کنید. گزینه ساخت متغیر از همه ویژگی ها رو کلیک می کنید


شما باید دستی هر کدوم رو بسازید.

اگذ حدسم اشتباه هست لطفا توضیح بدید.

فرستاده شده از HUAWEI MT7-L09ِ من با Tapatalk

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود بر شما

مرسی از پاسخ خوبتون

آره درسته ولی واقعا اینجوری به مشکل میخورم؟؟

 

خب وقتی گزینه پاک کردن اون متغیر هست بعد ازینکه همرو ساختم اوناییشو ک ندارم پاک میکنم باید درست بشه ولی همونجوری ک گفتم میریزه بهم و روی اون رنگی که میخوام اعمال نمیشه!!!

پس دستی بسازم مشکل حل میشه؟؟

آخه اون گزینه پاک کردن متغیر برای چیه پس؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1396/05/17, 21:10:56، Mohammad گفته است :

نباید به مشکل بخوری. اما خب اینطوری ازمایش کن ببینیم نتیجه چیه

تست کردم اینجوری درست میشه !!!

یعنی ئستی اضافه می کنم درست هست اما وقتی همرو باهم میزنم و از پاک کردن استفاده می کنم خراب میشه.

 

ممنون از پاسخ خوبتون.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1396/06/16, 18:55:52، mohsen14270 گفته است :

تست کردم اینجوری درست میشه !!!

یعنی ئستی اضافه می کنم درست هست اما وقتی همرو باهم میزنم و از پاک کردن استفاده می کنم خراب میشه.

 

ممنون از پاسخ خوبتون.

خب با هم نزنید پس! چون نمیدونم مشکل شما چیه دقیقا. میتونه از تداخل افزونه ها باشه...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری