arvin.ha 11 گزارش دادن #1 ارسال شده در دی 96 با سلام دوستان عزیز بنده یه پوسته گرفتم و نصبش کردم اما به محض اینکه میخوام فعالش کنم یا پیش نمایشش رو ببینم این ارور رو میده: Fatal error: Can't use function return value in write context in C:\inetpub\vhosts\xxxxx.com\xxxxx.xxxxx.com\wp-content\themes\total-yekan\functions.php on line 8 خط 8 هم که داره ازش ایراد میگیره اینه (خط های قبل و بعدشم گذاشتم شاید بکار بیاد): 7- function setup_theme_after_run() { 8- if( empty(has_action( 'wordpress_theme_initialize', 'wp_generate_theme_initialize')) ) { 9- add_action('wordpress_theme_initialize', 'wp_generate_theme_initialize'); 10- } میشه کمکم کنید بگید مشکل کجاست و چطور حل میشه ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arvin.ha 11 گزارش دادن #2 ارسال شده در دی 96 در در 19 دی 1396 در 14:58، arvin.ha گفته است : با سلام دوستان عزیز بنده یه پوسته گرفتم و نصبش کردم اما به محض اینکه میخوام فعالش کنم یا پیش نمایشش رو ببینم این ارور رو میده: Fatal error: Can't use function return value in write context in C:\inetpub\vhosts\xxxxx.com\xxxxx.xxxxx.com\wp-content\themes\total-yekan\functions.php on line 8 خط 8 هم که داره ازش ایراد میگیره اینه (خط های قبل و بعدشم گذاشتم شاید بکار بیاد): 7- function setup_theme_after_run() { 8- if( empty(has_action( 'wordpress_theme_initialize', 'wp_generate_theme_initialize')) ) { 9- add_action('wordpress_theme_initialize', 'wp_generate_theme_initialize'); 10- } میشه کمکم کنید بگید مشکل کجاست و چطور حل میشه ؟ کسی نمیدونست ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad 8,868 گزارش دادن #3 ارسال شده در دی 96 مشکل نامشخصه. تابحال باهاش برخورد نداشتم کل قسمت فانکشنی که در ابتدا گذاشتید رو حذف کنید . ببینید چه نتیجه ای میده 1 واکنش ها : جاویدان به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر