رفتن به مطلب
iranwebserver میزبانی وب

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان

من فکر کنم مشکل از هاست و سرور باشه. چون افزونه واسه من بدون مشکل کار میکنه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 12 ساعت قبل، mohamad_a226 گفته است :

سلام دوستان

من فکر کنم مشکل از هاست و سرور باشه. چون افزونه واسه من بدون مشکل کار میکنه.

هاست و سرور شما رو ایران هست ؟ یا خارج ؟ و اینکه از کجا هاستتون رو گرفتید ؟

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من هم با همین مشکل مواجه شدم. منبع معتبری برای نحوه پیاده‌سازی صحیح توسط PHP وجود داره که با استفاده از اون بشه خطایابی کرد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 43 دقیقه قبل، hamid_2fun گفته است :

من هم با همین مشکل مواجه شدم. منبع معتبری برای نحوه پیاده‌سازی صحیح توسط PHP وجود داره که با استفاده از اون بشه خطایابی کرد؟

با سلام 
دوست عزیز اگر مبلغ به حساب خریدار بازگشت داده نمی شود با به پرداخت تماس بگیرید بگید rescode 0 میده ولی در متند bpInquiryRequest ( استعلام وجه ) مشکل دارد و مشکل را حل میکنند . 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در ۱ ساعت قبل، amir0252 گفته است :

با سلام 
دوست عزیز اگر مبلغ به حساب خریدار بازگشت داده نمی شود با به پرداخت تماس بگیرید بگید rescode 0 میده ولی در متند bpInquiryRequest ( استعلام وجه ) مشکل دارد و مشکل را حل میکنند . 

سلام آقا امیر

ممنون از پاسختون

آقا فردا زنگ بزنیم به پرداخت و اینی که شما گفتین رو بگیم اونا چیزی رو عوض میکنن که مشکل رو حل میکنه؟ یعنی از پرتالی تنظیماتی رو تغییر میدن؟ چون پشتیبانی زنگ میزنی میگه مشکل افزونس و بگو برنامه نویس زنگ بزنه و اینطوری میمونیم، فردا دقیقن چی بگیم به اپراتور تا حل بشه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بگید مشکل از افزونه نیست ، به تازگی من افزونه رو تست کردم و در یکی از ترمینال های جدیدی که گرفتم این مشکل مشاهده شد ، بعد از تست هر مرحله به مرحله استعلام رسیدم که از طرف بانک خطا میداد در صورتی که پرداخت با موفقیت انجام شده بود و rescode بازگشتی از بانک 0 بود  ... 
تماس گرفتم  پیگیر شدم ، تغییری در سیستم خودشون دادند و مشکل حل شد . 

 

بازم موردی بود بفرمایید ، خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 4 دقیقه قبل، amir0252 گفته است :

بگید مشکل از افزونه نیست ، به تازگی من افزونه رو تست کردم و در یکی از ترمینال های جدیدی که گرفتم این مشکل مشاهده شد ، بعد از تست هر مرحله به مرحله استعلام رسیدم که از طرف بانک خطا میداد در صورتی که پرداخت با موفقیت انجام شده بود و rescode بازگشتی از بانک 0 بود  ... 
تماس گرفتم  پیگیر شدم ، تغییری در سیستم خودشون دادند و مشکل حل شد . 

 

بازم موردی بود بفرمایید ، خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم 

خیلی ممنونم ازتون
خدا خیرتون بده من فردا بهشون زنگ میزنم و میگم اینارو ایشالاه که حل بشه و نتیجه رو اینجا مینویسم
بازم خدا خیرتون بده که شما جواب دادین :53::x:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مرکز پاسخگویی مشتریان 021-27312731
  مرکز پشتیبانی پایانه‌های مجازی 021-27312734
  انتقادات، پیشنهادات و شکایات 021-27310001
  نمابر 021-22770983
  کد پستی 19598-33551
  پست الکترونیکی crm@behpardakht.com
  بازرسی bazresi@bpmellat.com
  تهران، خیابان شهید کلاهدوز، خیابان دیباجی جنوبی، کوچه مژگان، پلاک 2

QrCode.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 30 دی 1396 در 22:28، atta1367 گفته است :

نتیجه چی شد؟

من باهاشون تماس گرفتم مثل اینکه این دفعه کم کم باورشون شده مشکل از سمت اوناس
گفت داریم بررسی میکنیم ببینیم مشکل چطور به وجود اومده و منتظر باشید.

جالب اینجاس که همش میگفت سرور های ما سرورهای خیلی قویی هستن و ....
نمیدونم اصن مشکل ما چه ربطی به سرور داره که میان اینچیزا رو میگن
یک تعداد حرف کلیشه ای بهشون یاد دادن اوناهم همینارو میگن
 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام
من دیشب به پشتیبانی به پرداخت تیکت زدم گفتن با این شماره تماس بگیرین
به خانم بحری زنگ زدم الان
فرمودن که به برنامه نویستون بگید که ستل انجام نمیشه و مشکل افزونس!!! گفت به یکی که آشناس به این موضوع بگید با من تماس بگیره بگم چیکار کنه

Capture.JPG

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 9 دقیقه قبل، atta1367 گفته است :

سلام
من دیشب به پشتیبانی به پرداخت تیکت زدم گفتن با این شماره تماس بگیرین
به خانم بحری زنگ زدم الان
فرمودن که به برنامه نویستون بگید که ستل انجام نمیشه و مشکل افزونس!!! گفت به یکی که آشناس به این موضوع بگید با من تماس بگیره بگم چیکار کنه

 

بهشون جواب بدید ، افزونه کد باز هست . و شما که یعنی بانک هستید لطف کنید مشکلش را بر طرف کنید . به خدا اگر بانک ها هم مقداری کد باز متن تولید کنند ، یا یکم کمک کنند ، هیچ اتفاقی نمی افته .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 10 ساعت قبل، amir0252 گفته است :

بگید مشکل از افزونه نیست ، به تازگی من افزونه رو تست کردم و در یکی از ترمینال های جدیدی که گرفتم این مشکل مشاهده شد ، بعد از تست هر مرحله به مرحله استعلام رسیدم که از طرف بانک خطا میداد در صورتی که پرداخت با موفقیت انجام شده بود و rescode بازگشتی از بانک 0 بود  ... 
تماس گرفتم  پیگیر شدم ، تغییری در سیستم خودشون دادند و مشکل حل شد . 

 

بازم موردی بود بفرمایید ، خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم 

آقا دست شما درد نکنه من تماس گرفتم و گفتم مشکل بنده این هستش (پرداخت با موفقیت انجام میشه اما
مقدار rescode بازگشتی از بانک 0 میده) در عرض 5 ثانیه مشکل رو برطرف کردن الان هم درگاه بدون مشکل کار میکنه خدا رو شکر مرسی خدا خیرت بده دوست عزیز 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 21 دی 1396 در 01:33، Ali_Wm گفته است :

لطفا حتما تماس بگیرید خدا خیرتون بده 
نتیجه چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان مشکل من هم حل شد
برای حل مشکلتون به شماره 27312455 - 021 سرکار خانم بحری تماس بگیرید

و بگید بعد از اینکه کاربر خرید میکنه پیام تراکنش ناموفق نشون میده (خودش میگیره قضیه چیه بسکه همش بهش زنگ زدن)

و مشکل رو برای شماره ترمینال شما حل میکنه
فقط یادتون باشه قبل اینکه بهش زنگ بزنید شماره ترمینالتون رو داشته باشید چون سرشون شلوغه و .....


به قول دوستمون 5 ثانیه ای مشکل رو حل میکنه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 14 ساعت قبل، Ali_Wm گفته است :

هاست و سرور شما رو ایران هست ؟ یا خارج ؟ و اینکه از کجا هاستتون رو گرفتید ؟

 

سلام. سرور اختصاصی داریم خارج از کشور

از ایران سرور هم گرفتیم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله دوستان ، مشکل بانک ملت هست !

 

من هر چه میگفتم ، میگفتند خیر کار خودتون هست! شما افزونه رو دستکاری کردید خراب شده حتما ، با اینکه افزونه دو ساله دست نخورده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 4 ساعت قبل، Mohammad گفته است :

بله دوستان ، مشکل بانک ملت هست !

 

من هر چه میگفتم ، میگفتند خیر کار خودتون هست! شما افزونه رو دستکاری کردید خراب شده حتما ، با اینکه افزونه دو ساله دست نخورده

بله شما میگفتید مشگل بانک ملت هست ولی مشکل اصلی رو نمیگفتید که مقدار rescode وووو . شما متخصص هستید اگر از روز اول میگفتید مشکلی چی هست این همه مزاحم شما هم نمیشدیم مشکل هممون هم زود حل میشد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 11 ساعت قبل، Ali_Wm گفته است :

بله شما میگفتید مشگل بانک ملت هست ولی مشکل اصلی رو نمیگفتید که مقدار rescode وووو . شما متخصص هستید اگر از روز اول میگفتید مشکلی چی هست این همه مزاحم شما هم نمیشدیم مشکل هممون هم زود حل میشد

بنده بیمار که نیستم ، بدونم و نگم!

من کد نویسم ، از اینکه سمت بانک چه مشکلی وجود داره قطعا ناآگاه هستم و طبق مستندات بانک کدنویسی کردم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

شما وقتی برنامه رو می نویسین اگر همچین اروری بده از کجا متوجه میشین مشکل کجاست و حلش میکنید ؟؟

 

بنده قصد جسارت ندارم البته جهت اطلاع خودم میخام بدونم 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 دقیقه قبل، Ali_Wm گفته است :

 

شما وقتی برنامه رو می نویسین اگر همچین اروری بده از کجا متوجه میشین مشکل کجاست و حلش میکنید ؟؟

 

بنده قصد جسارت ندارم البته جهت اطلاع خودم میخام بدونم 

هر بانک مستنداتی داره ، طبق اون مستندات و نمونه کد ها ، برای افزونه ووکامرس کد نویسی شده

حالا ، بعد از دو سال بدون خلل کار کردن این افزونه ، در هنگام بازگشت ، خطایی تولید میشه ، که بانک هم براش توضیحی نداره ، و بدون اینکه بدونه موضوع چیه میگه مشکل از پلاگین هست!

این خطا خارج از قواعد و خطاهای موجود در سیستم بانک ملت تعریف شده و جدیدا رخ داده ! شما تا صد سال دیگر هم میگفتید خطا میده و مربوط به شماست میگفتند خیر از افزونه ست، ضمن اینکه این مشکل همه گیر نبوده ، 10% کاربران مشکل داشتند و باقی دوستان نداشتند...

دوستی هم که متوجه شدند rescode برابر با 0 برمیگرده احتمالا یک اپراتور با حوصله پشت خط بودند که مشکل رو بررسی کردند و گفتند این مقدار صفره... ! به همین خاطر یک نفر پاسخ گرفته ، باقی پاسخ درستی دریافت نکردند

بانک ها لاگ کامل رو دارن ، اطلاعاتی از قبیل IP درخواست کننده ، مقدار وجه ، ساعت ، سرور ، فایل درخواست کننده ، خطایی که احیانا رخ میده و... ، میتونن در عرض 1 دقیقه مشکل رو برطرف کنند اگر بخوان ، اما خب طبق روال عادی این مملکت ، تقصیر ها به گردن دیگری هست.

 

انتظار شما از اینکه ، در بانک چه خطایی میده ، نامعقول هست.

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 9 ساعت قبل، Mohammad گفته است :

هر بانک مستنداتی داره ، طبق اون مستندات و نمونه کد ها ، برای افزونه ووکامرس کد نویسی شده

حالا ، بعد از دو سال بدون خلل کار کردن این افزونه ، در هنگام بازگشت ، خطایی تولید میشه ، که بانک هم براش توضیحی نداره ، و بدون اینکه بدونه موضوع چیه میگه مشکل از پلاگین هست!

این خطا خارج از قواعد و خطاهای موجود در سیستم بانک ملت تعریف شده و جدیدا رخ داده ! شما تا صد سال دیگر هم میگفتید خطا میده و مربوط به شماست میگفتند خیر از افزونه ست، ضمن اینکه این مشکل همه گیر نبوده ، 10% کاربران مشکل داشتند و باقی دوستان نداشتند...

دوستی هم که متوجه شدند rescode برابر با 0 برمیگرده احتمالا یک اپراتور با حوصله پشت خط بودند که مشکل رو بررسی کردند و گفتند این مقدار صفره... ! به همین خاطر یک نفر پاسخ گرفته ، باقی پاسخ درستی دریافت نکردند

بانک ها لاگ کامل رو دارن ، اطلاعاتی از قبیل IP درخواست کننده ، مقدار وجه ، ساعت ، سرور ، فایل درخواست کننده ، خطایی که احیانا رخ میده و... ، میتونن در عرض 1 دقیقه مشکل رو برطرف کنند اگر بخوان ، اما خب طبق روال عادی این مملکت ، تقصیر ها به گردن دیگری هست.

 

انتظار شما از اینکه ، در بانک چه خطایی میده ، نامعقول هست.

 

تشکر متوجه شدم ممنون از وقتی که گذاشتید مرسی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان

افزونه برای من خطای زیر رو میده :
مشکل من مشابه موارد بالاست یا فرق داره ؟
 

  • در هنگام اتصال به بانک خطای زیر رخ داده است : 
    در حین پرداخت خطای سیستمی رخ داده است .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من هم دقیقا همین مشکل رو دارم که پرداخت با موفقیت انجام میشه ولی موقع برگشت به سایت پیغام خطا میده بعد از دو روز چک کردن کدها و دیدن این تاپیک مطمئنم دیگه مشکل از افزونه نیست بلکه از بانک هست 

باید دوباره بهشون زنگ بزنیم به امید اینکه درست کنن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان خواستم تشکر کنم از راهنماییاتون برای حل مشکل

به همون روالی که گفته شده بود من تماس گرفتم و مشکل رو به خانم بحری گفتم و حل شد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×