حذف تب بدون محتوا
0

7 ارسال در این موضوع قرار دارد

درود بر دوستان

 بعضی محصولات من دارای توضیح نیستن و در نتیجه تب توضیحشون محتوایی نداره و فقط تب جدول مشخصات و تب نظرات رو لازم دارم

حالا مشکلی که هست اینه که میخوام تو صفحه این طور محصولات اون تب "توضیحات" هم دیگه نشون داده نشه و کلا دو تا تب داشته باشم به جای 3 تا

چطوری میشه که بشه؟

ممنون از راهنمایی ها پیش پیش

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام دوست عزیز

تب ها از داخل قالب فراخوانده می شوند پس بهتره به بخش تنظیمات قالب مرتبط با وردپرس یا وکامرس بروید و از اونجا تنظیمش کنید

بهتره در این مواقع نام قالب مورد استفاده رو یا نام ببرید یا آدرس سایت رو درج کنید

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با جاوا اسکریپت:

 

(function($){
  var empty = $('#tab-description').html();
  console.log(empty);
  if( empty === '' ){
    $('.woocommerce-tabs').addClass('hide');
  }
})(jQuery);

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 11 بهمن 1396 در 20:43، جاویدان گفته است :

با سلام دوست عزیز

تب ها از داخل قالب فراخوانده می شوند پس بهتره به بخش تنظیمات قالب مرتبط با وردپرس یا وکامرس بروید و از اونجا تنظیمش کنید

بهتره در این مواقع نام قالب مورد استفاده رو یا نام ببرید یا آدرس سایت رو درج کنید

موفق باشید

ممنون قالب مورد استفاده person هست

تو تنظیماتش این گزینه رو نداره

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 15 بهمن 1396 در 15:04، Mohammad گفته است :

با جاوا اسکریپت:

 


(function($){
  var empty = $('#tab-description').html();
  console.log(empty);
  if( empty === '' ){
    $('.woocommerce-tabs').addClass('hide');
  }
})(jQuery);

 

ممنون

میشه نحوه وارد کردن کد رو هم بگین

ببخشید اگه یکم مبتدی هستم :)

تو تنظیمات قالب قسمتی برای اضافه کردن کدهای جاوا اسکریپت هست ولی وقتی وارد کردم عمل نکرد

این صفحه به عنوان مثال: 

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام دوست عزیز

اول این کد رو باید از روت سرور در داخل قالب قسمت فانکش و بعد از اولین <php قرار بدید . یادتون باشه از روت سرور و سریعا سایت رو نگاه کنید تا اگر مشکلی دیدید کد رو حذف کنید

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 25 بهمن 1396 در 13:09، جاویدان گفته است :

با سلام دوست عزیز

اول این کد رو باید از روت سرور در داخل قالب قسمت فانکش و بعد از اولین <php قرار بدید . یادتون باشه از روت سرور و سریعا سایت رو نگاه کنید تا اگر مشکلی دیدید کد رو حذف کنید

موفق باشید

ممنون

متاسفانه با ارور 500 مواجه شدم و مجبور شدم کد رو پاک کنم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

0