رفتن به مطلب
iranwebserver
hamzeh33

علت خطای 503 چیه؟

پست های پیشنهاد شده

با سلام دوست عزیز

احتمالا وکامرس ناقص نصب شده سعی کنید یکبار وکامرس را حذف و فقط از مخزن وردپرس نصب و فعال کنید افزونه های دیگر را موقتا غیر فعال کنید و تست بگیرید

مطمئن شوید که قالب شما هماهنگ با نسخه وکامرس و وردپرس باشد

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 21 ساعت قبل، جاویدان گفته است :

با سلام دوست عزیز

احتمالا وکامرس ناقص نصب شده سعی کنید یکبار وکامرس را حذف و فقط از مخزن وردپرس نصب و فعال کنید افزونه های دیگر را موقتا غیر فعال کنید و تست بگیرید

مطمئن شوید که قالب شما هماهنگ با نسخه وکامرس و وردپرس باشد

موفق باشید

سلام و تشکر

ووکامرس رو نصب کردم اما بعد از نصب افزونه فارسی ساز در لاین 54 یکی از فایلا خطا میده :

Parse error: syntax error, unexpected T_OBJECT_OPERATOR in /home/netnarir/domains/netnar.ir/public_html/wp-content/plugins/persian-woocommerce/include/class-gateways.php on line 54

لطف می کنید بگید آیا باید ویرایش کنم این لاین رو؟

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام دوست عزیز

نسخه php سایت رو تغییر بدید به 7 و بالاتر و باز بررسی کنید . حتما نسخه آخر فارسی ساز رو نصب کنید .

یک نکته مهم اگر از افزونه های شمسی ساز استفاده می کنید موقتا آنها را غیر فعال کنید تست بگیرید

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×