رفتن به مطلب
iranwebserver میزبانی وب
alimas

پاک شدن اطلاعات سفارش ها بعد از مدتی

پست های پیشنهاد شده

امروز متوجه شدم که اطلاعات سفارش های حدود یک ماه قبل در ووکامرس حذف شده و اکثر فیلدها مثل آدرس و تلفن... به حالت deleted تغییر کرده. اما من میخوام رکورد فروش هام رو بصورت ریز هم داشته باشم و نمیخوام اطلاعات از بین بره، آیا این تنظیم خود ووکامرس یا مشکلی هست؟ چطور میشه برای نگه داشتن اطلاعات سفارش ها زمان تعیین کرد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام
توی ورژن های جدید ووکامرس این قابلیت در پیکربندی یا همون تنظیمات وجود داره که بعد از چند وقت سفارشات پاک بشه
توی قسمت وضعیت سیستم (از زیر منو های ووکامرس) ی قسمت هست که از اونجا هم میشه پاک کرد تمام این اطلاعات و حتی نشست هارو 

بعضی از افزونه های بهینه ساز دیتا بیس مثل wp-optimize و یا wp-rocket هم ی قسمتی دارن که به صورت دستی و یا اتومات (طی یک زمانبندی خاص) یک سری از جداول دیتا بیس رو پاک و یا خالی میکنن


 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 4 ساعت قبل، amin_b1993 گفته است :

توی ورژن های جدید ووکامرس این قابلیت در پیکربندی یا همون تنظیمات وجود داره که بعد از چند وقت سفارشات پاک بشه

سلام
پاک شدن سفارشات چه مزایایی داره که چنین قابلیتی اضافه شده؟!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 22 ساعت قبل، masoud ashoori گفته است :

سلام
پاک شدن سفارشات چه مزایایی داره که چنین قابلیتی اضافه شده؟!

به نظر منم احمقانه ست! اما خب شاید درخواست ها برای این feature زیاد بوده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام دوست عزیز

در ورژن های جدید بخشی در مسیر فوق ایجاد شده که می تواند به شما کمک کند.

وکامرس_پیکربندی_ حساب کاربری & حریم خصوصی_Personal data retention

این بخش به علت قانون GDPR اتحادیه اروپا فعال سازی شده است . درخواست حذف حساب  نیز در همین راستا هست اگر شما آن را فعال کنید دقیقا یک مشتری می تواند هر خریدی را پس از انجام حذف کند و شما دسترسی به اطلاعات نخواهید داشت .

اگر به هر علتی این بخش را فعال کنید یعنی زمان بندی  به آن دهید و آنرا را به روزانه یا ماهیانه یا سالانه تغییر دهید یعنی فعال سازی این بخش شروع و در زمان تنظیم شده دیتابیس خالی می شود.

غیر فعال بودن قسمت اول به نامعلوم و قسمت دوم به سال ها و ذخیره آن یعنی شما هیچ زمانی برای حذف کاربران تعیین نکرده اید .(حذف تهی است)

اما می توانید برای اطمینان زمان اول را به مقداری حدود 100  - سال تعیین نموده تا از حذف آن جلوگیری کنید.

موفق باشید

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 11 مهر 1397 در 20:01، Mohammad گفته است :

به نظر منم احمقانه ست! اما خب شاید درخواست ها برای این feature زیاد بوده

احتمالا برای قابل استفاده شدن ووکامرس برای فروشگاه های بزرگ با چندین هزار سفارش این قابلیت اظافه شده تا سایت سنگین نشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 10 مهر 1397 در 21:08، masoud ashoori گفته است :

سلام
پاک شدن سفارشات چه مزایایی داره که چنین قابلیتی اضافه شده؟!

نمیدونم بخدا ولی طبق صحبتی که @alaki1  کردن احتمالا به خاطر سنگین شدن دیتا بیس برای سایت های خیلی پر فروش باشه
یا مثلا شاید ادمین آخر هر سال ی خروجی میگیره از سفارشاتش و میخواد سفارشات سال قبل رو پاک کنه
دلایل زیادی میتونه داشته باشه ولی من اگه ادمین بودم هیچ وقت پاک نمیکردم سفارشات سایتمو چون میخوام کاربرا توی پنلشون بتونن ببینن خریداشونو

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×