افزایش تعداد کاراکتر های ورودی اسکریپت inter photo
0

18 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام

چگونه می توان تعداد کاراکتر های ورودی عنوان را بیشتر کرد تا ... نزند؟

در inter photo gallery

ek50A-BiQ2_309342695.jpg

لطفا راهنمایی نمایید خیلی گشتم ولی نبود

با احترام

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مدیریت محترم عرض کردند 2011/05/17 پاسخ میدن ! یعنی یک روز بعد ارسال الان تاریخ 2012/12/14 هستیم !

یعنی یک روزشون شد یک سال و شیش ماه بیست و هفت روز! واقعا این انصافه همچین سوال ساده ایی یک سال بی جواب بمونه درصورتی که گفته بودید فرداش پاسخ میدید بهش ؟

این واسه سایت بزرگی مثه پرشین اسکریپت خوب نیست.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یک سال و شیش ماه بیست و هشت روز! گذشت.

باید افتخار کرد به همچین پشتیبانی . عذر میخوام وقتی پاسخ سوالات رو نمیدید پشتیبانی نمیزدید بهتر بود.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست گرامی! کاربر محترم...

ما فقط نسخه قدیمی این اسکریپت رو پشتیبانی میکردیم. به دلیل وجود باگ و... دیگه پشتیبانی صورت نمیگیره.

لطف کنید تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید

از ارسال چند تاپیک پشت سر هم خودداری کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باگ رو همه اسکریپت ها دارن ، اسکریپیتی نیست باگ نداشته باشه!

همین انجمن فعلی شمام دارای باگ هستش.

در هر صورت مرسی.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در فایل InterPhoto.Core.php در مسیر includes

خط 49 :

$mainsettings['siteTitle'] = $mainsettings['siteTitle'] . base64_decode('IC0gUG93ZXJlZCBieSA=') . APP_NAME . '!';

با این جایگزین کنید


$mainsettings['siteTitle'] = $mainsettings['siteTitle'] . '!';

تست شده.

تاپیک بروز شد: رفع خطا

ویرایش شده در توسط Mohammad

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
متاسفانه ارور داد

+ قبل "!" یه نقطه قرار دادم طبق خط بالایی

ارور رفع شد اما اون powered by interphoto کماکان باقیست.

درود...

کد زیر عبارت powered bye رو بر میگردونه...

base64_decode('IC0gUG93ZXJlZCBieSA=')

عبارت . APP_NAME . هم همون interphoto رو نمایش میده...شما این دو تا رو پاک کنی باید درست بشه...!!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در فایل InterPhoto.Core.php در مسیر includes

خط 49 :

$mainsettings['siteTitle'] = $mainsettings['siteTitle'] . base64_decode('IC0gUG93ZXJlZCBieSA=') . APP_NAME . '!';

با این جایگزین کنید


$mainsettings['siteTitle'] = $mainsettings['siteTitle'] . '!';

تست شده.

تاپیک بروز شد: رفع خطا

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بنده دوباره تست کردم. تصویر زیر گویاست

136651871300491.jpg

اگر باز هم درست نشد. این راه رو برید

مسیر زیر رو باز کنید.

templates/InterPhoto/header.tpl

دنبال واژه زیر:

<title>{$pagetitle}</title>

با عنوان دلخواه جایگزین کنید

<title>گالری عکس پرشین اسکریپت</title>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عجب سیریشیه این powered by interphoto بازم هست نمیره :D

بیخیال شدیم شیش ماه باهاش سوختیمو و ساختیم میریم جلو

، ببخشید شمارم تو زحمت انداختیم ، ممنون از پاسخگویی و بزرگواریتون.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
0