رفتن به مطلب
گروه تلگرام وردپرس
Mohammad

اسکریپت چت روم فارسی ET Chat نسخه ۳

پست های پیشنهاد شده

با سلام لطفا راهنمایی کنید . موقع نصب من با این ارور مواجه میشم

ERROR: SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)

[h=3]Bitte editieren Sie die config.php und tragen Sie dort die geforderten Parameter ein. Danach machen Sie weiter mit der Installationsroutine. Mehr dazu finden Sie unter install.txt ![/h]

Fatal error: Call to a member function exec() on a non-object in /home/u774256664/public_html/class/ConnectDB.class.php on line 96

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
با سلام لطفا راهنمایی کنید . موقع نصب من با این ارور مواجه میشم

ERROR: SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)

Bitte editieren Sie die config.php und tragen Sie dort die geforderten Parameter ein. Danach machen Sie weiter mit der Installationsroutine. Mehr dazu finden Sie unter install.txt !

Fatal error: Call to a member function exec() on a non-object in /home/u774256664/public_html/class/ConnectDB.class.php on line 96

فایل config.php درست پیکره بندی نشده...باید اطلاعات دیتابیس رو در این فایل قرار دهید...

آموزش نصب در ابتدای همین تاپیک موجوده...لطفا اون رو مطالعه کنید..!!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تو بعضی از سیستم ها که نرم افزار برای راه اندازی سرور لوکال نصب میشه . نمیشه پسورد رو خالی گذاشت

این موضوع برای بعضی اسکریپت ها صدق می کنه!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

ببخشید یه سوال دارم

این ارور موقع نصبش میاد

ERROR: SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)

[h=3]Bitte editieren Sie die config.php und tragen Sie dort die geforderten Parameter ein. Danach machen Sie weiter mit der Installationsroutine. Mehr dazu finden Sie unter install.txt ![/h]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

ببخشید یه سوال دارم

این ارور موقع نصبش میاد

ERROR: SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)

Bitte editieren Sie die config.php und tragen Sie dort die geforderten Parameter ein. Danach machen Sie weiter mit der Installationsroutine. Mehr dazu finden Sie unter install.txt !

فکر کنم اطلاعات دیتابیس رو به اضتباه وارد کرده باشین!

دوباره چک کنید!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

ببخشید یه سوال دارم

این ارور موقع نصبش میاد

ERROR: SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)

Bitte editieren Sie die config.php und tragen Sie dort die geforderten Parameter ein. Danach machen Sie weiter mit der Installationsroutine. Mehr dazu finden Sie unter install.txt !

سلام دوست عزیز

اینکه داره داد میزنه شما به کانفیگ دست نزدی شما دیتابس رو متصل نکردین و همین جوری زدین که نصب کنید

لطفا مشخصات دیتابس رو در فیل کانفیگ وارد کنید بعد اقدام به نصب کنید موفق باشید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
برای نصب سیستم پس از دانلود اسکریپت ابتدا باید فایل ها رو آپلود کنید

پس از آپلود فایل ها, یک دیتابیس جدید و یک نام کاربری و رمز عبور بسازید

سپس فایل کانفیگ (config.php) رو با یک ادیتور مناسب باز کنید و خط های زیر رو پیدا کنید:

$database = "etchat";        //نام ديتابيس
$sqlhost = "localhost"; //نام ميزبان
$sqluser = "root"; //نام کاربري
$sqlpass = ""; //رمز عبور ديتابيس

مشخصات دیتابیس جدید رو که ایجاد کردید بر اساس مقادیر خواسته شده کامل کنید و فایل رو ذخیره کنید.

بعد وارد مسیر پوشه install بشید. برای مثال:

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

به جای website.com آدرس سایت خودتون رو جایگزین کنید

سپس مشخصات دیتابیس برای شما در اون صفحه نمایش داده میشه.

در صورتی که مشخصات دیتابیس رو درست وارد کرده باشید باید روی <<<installation starten کلیک کنید

در صورتی که سایت با موفقیت به دیتابیس متصل بشه, نام کاربری و رمز عبور مدیریت که admin هست نمایان میشه.

نصب تمام شد

برای امنیت بیشتر شما باید پوشه install رو بعد از نصب حذف کنید

من وقتی ادرس سایتو وارد می کنم به این صورت khakvatan.tk/install این صفحه باز میشه 404 notfound چیکارش کنم که وارد بشه تا بتونم برم بره نصب؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

می خواستم بدونم که اطلاعات رو درست وارد کردم یا نه ممنون می شم بگید

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
من وقتی ادرس سایتو وارد می کنم به این صورت khakvatan.tk/install این صفحه باز میشه 404 notfound چیکارش کنم که وارد بشه تا بتونم برم بره نصب؟؟؟؟[/quote

لطفا جواب این سوالم رو هم بدید ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز تو روت هاست شما اصلا پوشه ای به نام installوجود نداره که بخوای نصب کنیکلا هیچ فایلی نداره فایلاتو upکن تو هاست بعد بگو راهنمایی کنیم:53:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ببخشید میتونید یه عکس از اطلاعات مال کانفینگ که درست پر شده باشه رو بذارید تا دقیق بفهمیم چطور وارد کنیم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×