shaahin.shk 10 گزارش دادن #1 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستانکسی اسکریپت نمایش تعداد بازدیدکنندگان هر صفحه رو بالای همون صفحه داره ؟مثلا : (( تعداد بازدید از این صفحه : 54 ))یعنی با هر بار ریفرش شدن یک عدد به شماره صفحه اضافه بشه.تو سایت گشتم یه کد پیدا کردم ولی ناقص بود ، اگر کسی داره لطفا بزاره ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiali35 133 گزارش دادن #2 ارسال شده در شهریور 90 درود و خسته نباشید.... <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /><title>counter</title><style type="text/css"></style></head><body><center><?php//variable declarations$counter_data = "counter.txt"; //counter data fileif(!($fp = fopen($counter_data,"r+"))) die ("cannot open counter file");//read in the current count from the file$count = (int) fread($fp, 20);//close the filefclose($fp);//increment count$count++;//echo counterecho $count;$fp = fopen($counter_data, "w");fwrite($fp , $count);//close the filefclose($fp);?></center><head>یه فایل به نام counter.txt بسازید تا تعداد بازدیدها در اون ثبت بشه و از کد بالا در فایل php برای نمایش اون استفاده کنید.....با هر بار بازدید یک عدد به counter.txt اضافه میشه....موفق و پیروز باشید..... به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
freeupweb 31 گزارش دادن #3 ارسال شده در شهریور 90 اقا شانس نداریداستانی نوشته بودم براتولی همه چیر پریدیه آموزش داده بودم در حد تیم ملی به هر حال این اسکریپت بدرد یه صفحه میخوره نه چنین صفحه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shaahin.shk 10 گزارش دادن #4 ارسال شده در شهریور 90 (ویرایش شده) سلام دوست عزیز مرسی از جوابت ولی این کد تمام آمار سایت رو یکجا میشمره ولی من آمار هر صفحه رو می خوام .خودم تو دیتابیس یه جدول و آی دی ساختم تا با هر بار لود صفحه یک رقم به عدد اضافه بشه مثل (بازدید صفحه : 11 بار ) ولی اون هم فقط برای یک صفحه میشمره و اگر تو صفحه دیگه ای بزارم ادامه اون رقم رو لود میکنه ، اگر میدونی مشکلش از کجاست لطفا راهنماییم کن /بازم مرسی از کدی که معرفی کردی . ویرایش شده در شهریور 90 توسط shaahin.shk به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MAHDIYOUSEFI 11 گزارش دادن #5 ارسال شده در تیر 91 سیستم مدیریت محتوا شما چیست ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر