• کاربر گرامی ، برای مطرح کردن سوالات و مشکلات مرتبط با ووکامرس از انجمن "پرسش و پاسخ ووکامرس" و برای مطرح کردن سایر مشکلات (وردپرس ، PHP و سایر اسکریپت ها) از انجمن "پرسش و پاسخ" اقدام کنید. برای دریافت پاسخ حداقل 48 ساعت منتظر باشید.

Mohammad

آموزش ساخت خبرنامه php بدون نیاز به دیتابیس

6 پست در این موضوع قرار دارد

در این مطلب قصد داریم به شما آموزش دهیم که چطور یک سیستم خبرنامه PHP راه اندازی کنید. در این سیستم یاد می گیرید که چگونه یک سیستم خبرنامه همراه با فرم عضویت و بدون نیاز به دیتابیس! ایجاد نمایید. با مطالعه این آموزش قادر خواهید بود در ۵ مرحله چنین سیستمی را براحتی طراحی و برنامه نویسی کنید. از این اسکریپت میتوانید در ارسال ایمیل های گروهی و خبرنامه استفاده کنید. این آموزش توسط پرشین اسکریپت تهیه شده است. امیدواریم بتوانید از این آموزش بهره کافی ببرید

همچنین می توانید اسکریپت آماده این سیستم را از پرشین اسکریپت دریافت نمایید

ps-php-simple-newsletter.jpg

  • این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.
    (لینک مستقیم) – حجم: ۳ کیلو بایت
  • این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.
    (لینک مستقیم) – حجم: ۶۰۰ کیلو بایت
  • منبع:
    این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

shaygaan HELL BOY پسند شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

.

. .......WoWwwww ، همـون اُاُاُاُاُاُاُااااااا....... خـودمـون..! :43:

. فـوق العـاده بـود.... :41: چـقـد آســون ؟!! :113:سپـاسگـــذارم... :77:

. مـوفق بـاشیـد :54:

.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شاید در مراحل بعدی آموزش بدم چطور ایمیل رو کاربر از لیست حذف کنه (حذف عضویت از خبرنامه)

بسیار ساده هست...

میشه بدون دیتابیس سیستم های مدیریت محتوای کوچیک راه اندازی کرد :55:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ، من وقتی تو لوکال تست میکنم جواب میده اما تو هاست جواب نمیده :(:(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام ، من وقتی تو لوکال تست میکنم جواب میده اما تو هاست جواب نمیده :(:(

.

. سـلام :55:

. اینکه فقط گفتی : جواب نمیده.. شد کلی گویی! دوست من.. /:)

. شرح ماجرا! بده تا راحت تر به پاسخ برسی.. :|:|

. نکته مهم مرحله سوم رو ، تو هاست اعمال می کنی.. :48:

. مـوفق باشیـد :54:

.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری