اسکریپت فارسی سایت Hits.ir تبادل گوگل+۱
0

50 ارسال در این موضوع قرار دارد

در این مطلب قصد داریم اسکریپت فارسی سایت Hits.ir را به شما معرفی کنیم. با استفاده از این اسکریپت می توانید یک سایت تبادل آمار و ترافیک و همچنین افزایش رتبه راه اندازی کنید. در این اسکریپت امکان تبادل گوگل +۱ , تبادل امتیاز فیسبوک , تبادل دنبال کنندگان توییتر , تبادل بازدید کنندگان یوتیوب , تبادل آمار بازدید وجود دارد. همچنین این اسکریپت توسط پرشین اسکریپت کاملا فارسی سازی شده است. همچنین قالب اختصاصی سایت Hits.ir در این اسکریپت قرار داده شده است. هم اکنون میتوانید این اسکریپت زیبا را همراه با قالب سایت Hits.ir دریافت نمایید. به امکانات این اسکریپت اشاره می کنیم.

hits.jpg

  • کاملا فارسی شده
  • تبادل گوگل+۱
  • تبادل بازدید و افزایش آمار سایت
  • تبادل امتیاز صفحه فیسبوک
  • تبادل دنبال کنندگان توییتر
  • تبادل بازدید یوتیوب
  • قابلیت عضویت کاربران
  • قابلیت تعریف کد کوپن
  • سیستم نصب کننده خودکار

  • محتوای مخفی

      برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

  • محتوای مخفی

      برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!
    (لینک مستقیم)

اموزش نصب:

  1. یک دیتابیس جدید ایجاد کنید
  2. مشخصات دیتابیس را در فایل database.php وارد کنید
  3. مسیر yoursite.com/install را اجرا کنید

نکته 1: پس از نصب حتما پوشه install را حذف کنید

نکته 2:نسخه قرار داده شده این اسکریپت نسخه اصلی و اورجینال هست و خریداری شده و خیالتون از وجود باگ های امنیتی و لایسنس راحت باشه...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آقا موقع فراخوانی پوشه install این ارور رو میده:

Mysql Error!

مشکل چیه؟

  1. مشخصات دیتابیس را در فایل database.php وارد کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اضافه نشده. خودشون اضافه کردن. اسکریپت ساده برنامه نویسی شده. اضافه کردن امکانات جدید به سیستم اصلا کار سختی نیست

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اضافه نشده. خودشون اضافه کردن. اسکریپت ساده برنامه نویسی شده. اضافه کردن امکانات جدید به سیستم اصلا کار سختی نیست

پرداخت آنلاین فراموش نشه! :D

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستانی که ارور دارن در موقع نصب

به این صورت ویرایش کنن فایل database.php رو مشکلی پیش نمیاد

<?php
$host = "localhost"; // your mysql server address
$user = "user"; // your mysql username
$pass = "password"; // your mysql password
$tablename = "name database"; // your mysql table
?>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دقیقا منم همین مشکل رو دارم

یه فرد جدید میتونه به عنوان کاربر در سایت شروع به فعالیت کنه و خیلی راحت ثبت نام میشه اما من با وجود اینکه چندین و چند سری خواستم به عنوان مدیر وارد پنل مدیریت بشم بهم اجازه نداد

پیغام اشتباه در نام کاربری و پسورد رو میده در حالی که درست وارد می کنم

مشکل از کجاست:-??

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دوستانی که ارور دارن در موقع نصب

به این صورت ویرایش کنن فایل database.php رو مشکلی پیش نمیاد

کد PHP:

<?php

$host = "localhost"; // your mysql server address

$user = "user"; // your mysql username

$pass = "password"; // your mysql password

$tablename = "name database"; // your mysql table

?>

برای من با اینکار هم مشکل رفع نشد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان به نکات زیر توجه کنید

مشخصات دیتابیس رو حتما دااخل فایل database.php وارد کنید

حتما و حتما بعد از دادن مشخصات مسیر نصب (پوشه install) رو اجرا کنید

کسانی که مشکل وارد نشدن به مدیریت رو دارن . روی هاست رایگان تست نکنید.

مشخصات فایل database.php



<?php
$host = "localhost"; // نام میزبان - معمولا بدون نیاز به تغییر
$user = "root"; // نام کاربری دیتابیس
$pass = ""; // رمز عبور دیتابیس
$tablename = "ex"; // نام دیتابیس
?>



به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دوستان به نکات زیر توجه کنید

مشخصات دیتابیس رو حتما دااخل فایل database.php وارد کنید

حتما و حتما بعد از دادن مشخصات مسیر نصب (پوشه install) رو اجرا کنید

کسانی که مشکل وارد نشدن به مدیریت رو دارن . روی هاست رایگان تست نکنید.

مشخصات فایل database.php



<?php
$host = "localhost"; // نام میزبان - معمولا بدون نیاز به تغییر
$user = "root"; // نام کاربری دیتابیس
$pass = ""; // رمز عبور دیتابیس
$tablename = "ex"; // نام دیتابیس
?>



مشکل حل نمیشه

[TABLE=width: 50%]

[TR]

[TD=class: subTitle]ERROR[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: mainTxt]Mysql Error!

پا برجاست[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وارد دیتا بیس شدم.نام کاربری و رمز و ایمیلم به درستی ثبت شده اما هنگام ورود پیغام خطا میده.رمز رو از طریق دیتا بیس باز هم عوض کردم اما کار نکرد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این اسکریپ برای ورود به قسمت ادمینش باید از کجا بریم

admin.php من اینو که میزنم صفحه اصلی رو میاره جریان چیه ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
این اسکریپ برای ورود به قسمت ادمینش باید از کجا بریم

admin.php من اینو که میزنم صفحه اصلی رو میاره جریان چیه ؟

.

. من اسکریپت رو نصب نکردم.. ولی اینطور که پوشه ها رو دیدم باید به مسیر پوشه ادمین بری، نه فایلی که نوشتی! /:)

. بطور مثال :

http://www.yourdomain.com/hits/admin/

. خـوش باشیـد :54:

.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.

. من اسکریپت رو نصب نکردم.. ولی اینطور که پوشه ها رو دیدم باید به مسیر پوشه ادمین بری، نه فایلی که نوشتی! /:)

. بطور مثال :

http://www.yourdomain.com/hits/admin/

. خـوش باشیـد :54:

.

دقیقا دوستمون درست میگه.مثل اینکه ورود با رمز و یوزر فقط از آدرس بالا امکان داره.یعنی باید از آدرس

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

برای ورود به پنل مدیریت استفاده کرد.موفق باشیipersianscript عزیز

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دقیقا دوستمون درست میگه.مثل اینکه ورود با رمز و یوزر فقط از آدرس بالا امکان داره.یعنی باید از آدرس

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

برای ورود به پنل مدیریت استفاده کرد.موفق باشیipersianscript عزیز

.

. با این وضع، اگر که مشکلتون مرتفع شد.. واسم دعا کنید دوستان.. :77:

. خـوش باشیـد :54:

.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
0