Mohammad 8,887 گزارش دادن #1 ارسال شده در شهریور 87 سيستم ايجاد سايتهاي خبري PHP NEWS نسخه 5 (اين اخرين نسخه ارايه شده از اين سيستم هست.نال شده هم هست )دموي سيستم: محتوای مخفی برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید! دريافت اسكريپت: محتوای مخفی برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mersa 10 گزارش دادن #2 ارسال شده در شهریور 87 سلام وقت بخير لينك دموي سيستم مشكل داره به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad 8,887 گزارش دادن #3 ارسال شده در شهریور 87 چك كردم مشكلي نداشت... به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirxXx 10 گزارش دادن #4 ارسال شده در شهریور 87 راست می گه لینک دمو باز نمی شه !!! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan 10 گزارش دادن #5 ارسال شده در شهریور 87 سلام مرسی فارسی هست یا انگلیسی؟ دمو که انگلیسیه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad 8,887 گزارش دادن #6 ارسال شده در شهریور 87 خودشم انگليسيه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranibazar 11 گزارش دادن #7 ارسال شده در شهریور 87 من هم نتونستم لينك ها رو باز كنم.در ضمن اينو بگم كه اين سيستم واقعا محشره و ميشه گفت كه بهترين سيتم خبريه. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hiv01 10 گزارش دادن #8 ارسال شده در مهر 87 آقا محمد مرسي ولي انگار سرور خود سايتشون مشكل داره به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid-e 10 گزارش دادن #9 ارسال شده در مهر 87 ظاهرا حق با دوستان هست من هم نتونستم دمو را مشاهده كنم ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad 8,887 گزارش دادن #10 ارسال شده در مهر 87 دريته دمو مشكل داره!نتونستم دموي ديگه اي پيدا كنم... به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mersa 10 گزارش دادن #11 ارسال شده در مهر 87 سلام وقت بخير ميشه روش نصب سيستم رو لطف كنيد و بگيد فقط كافيه اون رو اكستركت كنم رو هاست يا نه مثل سيستم هاي ديگه اينستال داره ممنون ميشم توضيح بديد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mersa 10 گزارش دادن #12 ارسال شده در مهر 87 من منتظرما به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad 8,887 گزارش دادن #13 ارسال شده در مهر 87 اين سيستم نال شدس!فكر كنم اگه نصب كنيد باهاتون برخورد ميشه!بهتره نصب نكنيد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mersa 10 گزارش دادن #14 ارسال شده در مهر 87 يعني بيخيال شم آخه سيستم خبري ويوو هم نال شدس اون چه طور به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad 8,887 گزارش دادن #15 ارسال شده در مهر 87 اون رو گير نميدن تست شده!الان يك سايتي رو ميشناسم كه حدود يك ساله از اين سيستم استفاده ميكنه و اتفاقي نيفتاده :!: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mersa 10 گزارش دادن #16 ارسال شده در مهر 87 ممنون از پاسختون محمد جون اگه ميشه يه سيستم خبري ديگه معرفي كنيد كه امكانات بيشتري داشته باشه مثلا فرم .نظرسنجي.لينكدوني. تبليغات.گالري عكس و...به هر صورت كامل باشه اين سيستم خبري ويوو سيستم خوبي هستش اما امكانات پايينه اگه بشه پلاگين هاش رو بهش اضافه كني فكر نكنم نقصي داشته باشه ولي ....لطفا اگه ممكنه كمك كنيد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
n3mo 10 گزارش دادن #17 ارسال شده در مهر 87 سيستم خبري soso news با اجازه آقا محمد ! توسايت [پي سي ول] هست به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emadh 10 گزارش دادن #18 ارسال شده در مهر 87 مم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad 8,887 گزارش دادن #19 ارسال شده در مهر 87 soso كه همون قالبش خنده داره! :cry: بيشتر به درد سايتاي سرگرمي و طنز ميخوره تا خبري!(قالبش رنگارنگه!)امكانات انچناني هم نداره... به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
n3mo 10 گزارش دادن #20 ارسال شده در مهر 87 درسته كه ظاهر خوبي نداره . اما اسكريپت بيشتر بايد كارايي داشته باشه ! قالب رو ميشه واسش گذاشت ! اتفاقا خيلي امكانات داره ! :cry: كار پي سي ول هم نيست كه تبليغ بكنم كار ديتا ويليج هست ! موفق باشيد ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raimand 10 گزارش دادن #21 ارسال شده در مهر 87 من دانلود کردم مشکل داشت به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
djary 57 گزارش دادن #22 ارسال شده در مهر 87 چه شکلی ميشه توش آر اس اس داد ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
djary 57 گزارش دادن #23 ارسال شده در مهر 87 يکی جواب بده ، چه شکلی ميشه توش آر اس اس داد ؟بجای اينکه من خبر بزارم خودش آر اس اس بشه بزاره به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
djary 57 گزارش دادن #24 ارسال شده در مهر 87 yeki javab bedeeeee به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad 8,887 گزارش دادن #25 ارسال شده در مهر 87 اينو نميدونم دوست من!بايد تو كد ها دست كاري بكني! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر