seyedehsan 10 گزارش دادن #1 ارسال شده در اردیبهشت 91 (ویرایش شده) سلام دوستان .من از قالب پرشین اسکریپت استفاده می کنم . حرف نداره . همه چیزش همونی هست که من می خواهم . ولی یک مشکل کوچیک دارم :من زمانی که روی ادامه مطلب کلیک می کنم متنی را به بعوان خبر نوشتم بصورت کامل نشون داده میشه ولی نمیدونم چرا این متن در ادامه مطلب خیلی به حاشیه می چسبه و در واقع اون فاصله کم رو حفظ نمیکنه . این در حالی هست که قبل از فشردن دکمه بیشتر ( ادامه مطلب ) همه چیز درسته !نمونه : محتوای مخفی برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید! کسی مینونه منو راهنمایی کنه ؟حدث می زنم که این کد در فایل theme باید ویرایش بشه . خواهش می کنم یکی از بچه ها به من کمک کنه . این سوال 1 هفته در تالار نیوک فارسی مطرح شد دریغ از 1 نفر که جوای بده .آدرس سایت من : محتوای مخفی برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید! قالب مورد استفاده من :persianscript.zip ویرایش شده در اردیبهشت 91 توسط seyedehsan به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad 8,887 گزارش دادن #2 ارسال شده در اردیبهشت 91 قالب رو جایگزین کنید ببینید رفع شد یا نه محتوای مخفی برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seyedehsan 10 گزارش دادن #3 ارسال شده در اردیبهشت 91 نه متاسفانه درست نشد . نمی دون دیگه باید چکار کنم . توی 4 تا تالار مطرح کردم . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seyedehsan 10 گزارش دادن #4 ارسال شده در اردیبهشت 91 اگر میشه لطفا یکی بگه در کدام فایل دنبال چه واژه یا قسمتی بگردم . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad 8,887 گزارش دادن #5 ارسال شده در اردیبهشت 91 از یک طریق دیگه ای میشه براتون درست کنم. ولی قسمت لینک ادامه مطلب سایتتون خراب میشهاینو به CSS قالبت اضافه کن.News p {padding:8px;} به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seyedehsan 10 گزارش دادن #6 ارسال شده در اردیبهشت 91 درود بر شما . درسته فقط مشکل ادامه مطلب پیش میاد . شاید اون هم راهی داشته باشه . به نظرتون میشه کاری کرد ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad 8,887 گزارش دادن #7 ارسال شده در اردیبهشت 91 مدل ادامه مطلب رو باید عوض کنی! یک طرح ساده باید باشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر