رفتن به مطلب
iranwebserver میزبانی وب
bebe

كمك فوريييييي در مورد نصب اسكريپ

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان

من بعد از كلي كار تونستم بالاختره اين ويوو رو روي هاستم نصب كنم

اخر سر كه نصب كردم اينجوري نمايش داده ميشه 8O 8O 8O 8O

اخه چرا

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

ببينيد كمكم كنيد خداييش گيرم عجيب :lol::lol::lol:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

محمد جان تو سايت ايشون همون مشکلي من گفتم يه جورايي هست اون دکمه بدون نوشته (تو سايت دوستمون يک کادر سرچ مانند هم وجود دارد ) اون براي چيه ؟

تو دمو اين مشکل نبود ! :?

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نميدونم!

شايد هاستتون مشكلي داره و يا...

خلاصه من توي چند جا تست كردم مشكلي نداشت!

اين دوستمون هم سطح دسترسي ها رو درست كردن!الان سايتشون رو ببينيد مشكلي نداره

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آخه يک قالب عربي اصلي سايت رو نصب کردم بر طرف شد :cry: رو لوکال هم همين مشکل داشت :?:

شما فايل فارسي شده رو يکبار آپلود کرديد يا بعد از آپلود اوليه تو اينجا مشکل داشت و دوباره آپلود کرديد ( مشکل تو فارسي شدش 8O ) ؟ :?:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزيز تنظيمات بانك اطلاعاتي شما درست نيست !

اين به خاطر اينه كه بانك اطلاعاتي شما رو اينكود persian_utf_ci تنظيم نيست با php my Admin باز كنيد اينكود رو به persian_utf_ci تغيير بديد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

براي كساني كه با فارسيش مشكل دارن ! چون اطلاعات از بانك اطلاعاتي خونده ميشه و چون فارسي مينويسي فارسي هم اينكود و ثبت ميشه بايد تنظيم كنيد !

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه عزيزم utf_persian_ci تو قالبهاتونم اگه تگ لازمه نباشه كار نميكنه ! 8) بهرام اينو خيلي خوب عرضه ي بازار كرده ! چطور شماها انقدر مشكل داريد !؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نه عزيزم utf_persian_ci تو قالبهاتونم اگه تگ لازمه نباشه كار نميكنه ! 8) بهرام اينو خيلي خوب عرضه ي بازار كرده ! چطور شماها انقدر مشكل داريد !؟

من که متوجه نشدم 8) قالب خود اسکريپت رو براي من مشکل داشت که يک مربع مجهول الهويه سمت راست - پايين اضافه نشون ميده :o

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×