رفع باگ مربوط به پلاش نشدن در اسکریپ hits.ir
0

1 ارسال در این موضوع قرار دارد

با سلام

چطوری میشه کد مربوط به صفحه گوگل پلاس اسکریپ hits.ir رو اصلاح کرد که پلاس به صورت واقعی ثبت بشه.چون با وجود صدها پلاس انجام شده پلاس آدرس مورد نظر همیشه روی 10 یا 9 میباشد

در ضمن تو این سایت زده بود که اون قسمت رو از اول نوشتن و باگ رو اصلاح کردن.یه نگاه بندازید شاید تونستید ما رو هم راهنمایی کنید

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

یوزر پس خودم جهت ورود :

یوزر:far3web

پس:048056

لطفا کمک کنید

اینم کدهای مربوط به صفحه گوگل پلاس:

<?
include('header.php');
$site2 = mysql_query("SELECT * FROM `sites` WHERE (`banned` = '0' AND `points` >= `cpc`) AND `id` NOT IN (SELECT `site_id` FROM `plused` WHERE `user_id`='{$data->id}') ORDER BY `cpc` DESC LIMIT 0, 10");
$ext = mysql_num_rows($site2);
?><div class="block medium right">
<div class="top"><?if(isset($data->login)) {?>
<h1>دریافت سکه با گوگل +1</h1>
</div>
<div class="content">
<?
if($ext > 0){
?>
<p>برای دریافت سکه کافیست بر روی هر دکمه +1 کلیک کنید و با هر کلیک سکه دریافت نمایید. بعد از هر کلیک چند ثانیه صبر کنید تا پلاس شما دخیره شود <br />

</p>
<script type="text/javascript">
function click_callback(id){
var user = "<? echo $data->id;?>";
document.getElementById("Hint").style.display='block';
$.post('gpreceive.php',{id: id, user: user});
$('#tbl-'+id).hide();
$("#Hint").html('<font size="3"><b>امتیاز با موفقیت داده شد!</b></font>');
removeElement('tbl', id);
}

function removeElement(parentDiv, childDiv){
if (document.getElementById(childDiv)) {
var child = document.getElementById(childDiv);
var parent = document.getElementById(parentDiv);
parent.removeChild(child);
}
}
function refreshpage()
{
window.location.reload();
}
</script>
<center><div id="Hint" style="display:none;"></div></center>
<div id="tbl">
<?
for($j=1; $sit = mysql_fetch_object($site2); $j++){
?>
<div class="tbl tbl-googleplus" id="<? echo $sit->id;?>">
<a href="#" class="close" onclick="removeElement('tbl','<? echo $sit->id;?>');">x</a>
<div><iframe src="gbt.php?url=<? echo $sit->id;?>" width="120" height="24" frameborder="0" allowtransparency="true" scrolling="no"></iframe></div>
<div class="title"><? echo $sit->title;?></a></div>
<div class="points">اعتبار: <b><? echo $sit->cpc;?></b></div>
</div>
<?}?>
</div>
<br><br>
<div class='infobox'>برای دیدن سکه های بیشتر صفحه را رفرش کنید
<form action='' method='' onsubmit='refreshpage();'>
<input name='refresh' type='submit' value='Refresh'>
</form></div>
<?}else{?>
<div class="msg">
<div class="error">متاسفم! در حال حاضر امتیازی برای کسب کردن وجود ندارد! لطفا بعدا مراجعه نمایید</div>
<div class="info"><a href="http://pay.20rank.ir" target="_blank"><b>به امتیاز نیاز دارید؟ هم اکنون اقدام کنید (خرید)</b></a></div></div>
<?}}else{?><script>document.location.href='index.php'</script><?}?>
</div>
</div>
<?include('footer.php');?>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
0