آموزش طراحی سایت جوملا
0

12 ارسال در این موضوع قرار دارد

درود دوستان عزیز

من دنبال یه کتاب آموزشی (pdf) درست و حسابی برای ساخت قالب برای جوملا و ویرایش قالبهای جوملا میگردم . لطفا اگر کسی سراغ داره اینجا معرفی کنه تا دوستان دیگه هم استفاده کنن ...... تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای طراحی قالب جوملا شما باید با اصول طراحی برای جوملا مثل همه ی cms های دیگه آشنا باشید...یعنی چیزای پایه رو که بدونید بقیش مثل طراحی html هست....آموزش به صورت جامع pdf من ندیدم البته یدونه هست به انگلیسی هست که خوبه اما قدیمیه اما برای شروع خوبه:

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

به صورت فارسی هم اگه میخای میتونی از اینا استفاده کنی اما جامع نیستند:

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

اگه غیر از pdf هم میخاید میتونید از آموزش های ویدئویی استفاده کنید...یکی از بهترین هاش اینه:

JOOMLA.Video.Tutorials.on.Creating.Amazing.Templates

شاد و پیروز باشید...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مرسی mahdiali35 از جوابی که دادی ، من اصول اولیه طراحی وب رو بلدم ولی تا به حال از جوملا استفاده نکردم . آیا میشه با دریم ویور قالب های جوملا رو به صورت آفلاین ویرایش کرد یعنی هم فارسی سازی و هم تغییر یا اضافه کردن موقعیت ها . اگر ممکن نیست شما برای این کار چه چیزی رو پیشنهاد میکنید ؟ چون من با دریم ویور نتونستم به صورت گرافیکی رو قالب کار کنم ولی فارسی سازی رو آنلاین روی خود پنل جوملا میخوام انجام بدم .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر شما با طراحی وب آشنایی دارید و میخواید حالا طراحی قاب جوملا یاد بگیرید بهترین منبع دانشنامه جوملا فارسی است.

اگر زبانتون خوب باش توصیه میکنم از دانشنامه جوملا جهانی استفاده کنید.

متابع زیر به ساده ترین حالت توضیح دادن.

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مرسی mahdiali35 از جوابی که دادی ، من اصول اولیه طراحی وب رو بلدم ولی تا به حال از جوملا استفاده نکردم . آیا میشه با دریم ویور قالب های جوملا رو به صورت آفلاین ویرایش کرد یعنی هم فارسی سازی و هم تغییر یا اضافه کردن موقعیت ها . اگر ممکن نیست شما برای این کار چه چیزی رو پیشنهاد میکنید ؟ چون من با دریم ویور نتونستم به صورت گرافیکی رو قالب کار کنم ولی فارسی سازی رو آنلاین روی خود پنل جوملا میخوام انجام بدم .

خواهش میکنم...نرم افزار دریم ویور رو برای کار شما زیاد مناسب نیست چون کارش یه چیز دیگه است....شما الان html - css رو بلدید؟؟؟...اگر بله کار سختی نخواهید داشت...کدهای php طراحی قالب جوملا خیلی ساده و روان هستند...

اگر مشکل دانلود و....ندارید میتونید دنبال آموزش ویدئویی که بالا گفتم باشید....چون قدم به قدم توضیح داده و به صورت فیلم آموزشی هست...از psd تا خود قالب جوملا....

منظورتون از "فارسی سازی رو آنلاین روی خود پنل جوملا میخوام انجام بدم" چیه؟؟؟

شاد و پیروز باشید....

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دم شما گرم ، من css و html بلدم ، یکی از قالب های جوملا رو ریختم روی هارد برای ویرایش و شخصی سازی ، با دریم ویور خواستم روش کار کنم دیدم نمیشه ، نه فارسی کردن و نه ویرایش .حالا شما که تجربه این کار رو دارید لطفا راهنمایی کنین برای ویرایش ، مثلا جابجایی موقعیت ها یا ماژول ها تو قالب باید ویرایش رو از کجا و از کدوم فایل آغاز کرد ؟؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دم شما گرم ، من css و html بلدم ، یکی از قالب های جوملا رو ریختم روی هارد برای ویرایش و شخصی سازی ، با دریم ویور خواستم روش کار کنم دیدم نمیشه ، نه فارسی کردن و نه ویرایش .حالا شما که تجربه این کار رو دارید لطفا راهنمایی کنین برای ویرایش ، مثلا جابجایی موقعیت ها یا ماژول ها تو قالب باید ویرایش رو از کجا و از کدوم فایل آغاز کرد ؟؟؟

درود...این کار رو خودتون به صورت دستی باید انجام بدید...کدهای قالب رو مشاهده کنید و فایل های استایل قالب رو ویرایش کنید...

مثلا برای موقعیت های قالب شما باید div مربوط به اون موقعیت رو پیدا کنید و برید داخل css اون رو ویرایش کنید اندازش رو تغییر بدید یا مثلا فاصله بدید یا....

فایل اصلی قالب index.php هست که عموما موقعیت ها در این فایل ایجاد میشه...فایل اصلی استایل هم template.css هست...اسم قالب رو بفرمایید تا بشه بهتر توضیح داد...

شاد و پیروز باشید...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای تعیین موقعیت ماژول باید از دستور زیر استفاده کنید


<jdoc:include type="modules" name="modulename" />

دقت داشته باشید موقعیت اول باید در فایل templateDetails.xml تعریف شده باشد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیلی ممنون از راهنمایی تون ، یه مشکلی تو قالب news shaper ||| جوملا دارم که واقعا کلافه شدم .

من ماژول گلوبال نیوز رو نصب کردم و مطالب رو از مجموعه ها به صفحه اصلی به صورت تصویری فراخوانی میکنم ، وقتی با کلیک وارد صفحه اون مطلب میشم متن اون در انتهای تمام مطالب صفحه اصلی یا اون مجموعه قرار میگیره یعنی هر چیزی که برای صفحه اصلی یا مجموعه ها قرار دادم در ابتدای اون مطلب نمایش داده میشه . البته موقعیت متن کامل مطلب در بین موقعیت های قالب تعریف نشده و بین دو موقعیت قرار میگیره .

لطفا راهنمایی کنید چطور این مشکل رو حل کنم ...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
خیلی ممنون از راهنمایی تون ، یه مشکلی تو قالب news shaper ||| جوملا دارم که واقعا کلافه شدم .

من ماژول گلوبال نیوز رو نصب کردم و مطالب رو از مجموعه ها به صفحه اصلی به صورت تصویری فراخوانی میکنم ، وقتی با کلیک وارد صفحه اون مطلب میشم متن اون در انتهای تمام مطالب صفحه اصلی یا اون مجموعه قرار میگیره یعنی هر چیزی که برای صفحه اصلی یا مجموعه ها قرار دادم در ابتدای اون مطلب نمایش داده میشه . البته موقعیت متن کامل مطلب در بین موقعیت های قالب تعریف نشده و بین دو موقعیت قرار میگیره .

لطفا راهنمایی کنید چطور این مشکل رو حل کنم ...

شما برای حل مشکلتون باید از منوها کمک بگیرید...هر ماژولی که نمیخاید به غیر از صفحه ی اصلی در صفحه ی دیگری ظاهر نشه (مثل اسلایدر) باید در تنظیمات منو در خود تنظیمات ماژول برید و از بین مننوها فقط صفحه ی اصلی یا home رو انتخاب کنید...

شاد باشید...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من این کار رو انجام دادم ، با صفحه اصلی مشکلی ندارم ولی تو گروه ها مثلا تو گروه پزشکی وقتی روی یک مطلب کلیک میکنید مطلب کامل اون در انتهای ماژول های وسط صفحه گروه ، نمایش داده میشه . یعنی این ماژول ها در ابتدای مطلب قرار میگیرند .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
من این کار رو انجام دادم ، با صفحه اصلی مشکلی ندارم ولی تو گروه ها مثلا تو گروه پزشکی وقتی روی یک مطلب کلیک میکنید مطلب کامل اون در انتهای ماژول های وسط صفحه گروه ، نمایش داده میشه . یعنی این ماژول ها در ابتدای مطلب قرار میگیرند .

درود...لطفا آدرس سایت خودتون رو قرار بدید در صورت وجود...

اگر همه نه با عکس نشون بدید و ذکر کنید که کدوم ماژول و در کدوم منوها مشکل دارند...شاد باشید...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

0