اسكريپت اپلود سنتر سايت tinypic.com
0

اين سيستم فارسي بشه؟  

114 کاربر تاکنون رای داده است

  1. 1. اين سيستم فارسي بشه؟

    • نه!نيازي نيست
    • اره خوبه


85 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام ممنون ام از فارسي سازي دوست من

اقا اين چيه مشكل اش ؟

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'xupload_f1'@'localhost' (using password: YES) in /home/xupload/public_html/index.php on line 5

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'xupload'@'localhost' (using password: NO) in /home/xupload/public_html/index.php on line 6

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/xupload/public_html/index.php on line 6

Access denied for user 'xupload'@'localhost' (using password: NO)

لطفا درست و حسابي از اول تا آخرش بگيد من بايد چكار كنم .

مال من هم همش ارور ميده

كسي نمي خواد بگه

بابا جواب ما رو بديد ديگه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست من این سیستم موردی نداره!

مراحل نصب رو میگم برید,اگه مشکلی بود در خدمتم و خودم براتون نصب میکنم

1.فایل کانفیگ رو باز کنید و مشخصات دیتابیس خودتون رو وارد کنید,

2.فایل install.php رو اجرا کنید,

3.نصب تمام شد

نکته:بعد از نصب فایل install.php رو از هاستتون حذف کنید.

رمز عبور مدیریت demo می باشد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دوست من این سیستم موردی نداره!

مراحل نصب رو میگم برید,اگه مشکلی بود در خدمتم و خودم براتون نصب میکنم

1.فایل کانفیگ رو باز کنید و مشخصات دیتابیس خودتون رو وارد کنید,

2.فایل install.php رو اجرا کنید,

3.نصب تمام شد

نکته:بعد از نصب فایل install.php رو از هاستتون حذف کنید.

رمز عبور مدیریت demo می باشد.

فایل کامفینگ وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پیدا کردم dbinfo هست

ولی الان ارور

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home2/iruplodc/public_html/pic/loadsettings.inc.php on line 4

رو میده چیکار کنم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home2/iruplodc/public_html/pic/process.php on line 135

Table 'iruplodc_image.images' doesn't exist

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام محمد آقا

یک سوالی برام پیش اومد، گفتم ازت بپرسم:

در فایل install.php در آخر کد یه قسمت هست که توش آدرس سایتی اومده: در خط 155

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

منظور از این خط چیه؟

آیا لازم هست؟

اگه میشه یه توضیح مختصر بده.

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پسوردش کجا بود. اینم لینک دانلود دوباره فارسی شده توسط حسام جان :

http://www.mymirror.ir/index.php?c=myuploader&m=search&link=52

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب دوستان ممنون از همه زحمتهاییی که کشیدید.

فقط یه چندتا مورد دیدم که گفتم اینجا مطرح کنم:

این سیستم عضویتش کار نمی کنه:

وقتی مشخصات را می نویسم و ثبت می کنم این ÷یغام ظاهر می شه:

Sorry! You must abide by our Terms and Conditions in order to proceed in the signup process.

ولی اصلا به من قسمتی برای تایید Terms and Conditions نمیده.

و مورد دوم قسمت Block IP هست که داخل قسمت مدیریت اسکریپته و فقط حالت نمایشی داره و کار نمیکنه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
خوب دوستان ممنون از همه زحمتهاییی که کشیدید.

فقط یه چندتا مورد دیدم که گفتم اینجا مطرح کنم:

این سیستم عضویتش کار نمی کنه:

وقتی مشخصات را می نویسم و ثبت می کنم این ÷یغام ظاهر می شه:

Sorry! You must abide by our Terms and Conditions in order to proceed in the signup process.

ولی اصلا به من قسمتی برای تایید Terms and Conditions نمیده.

و مورد دوم قسمت Block IP هست که داخل قسمت مدیریت اسکریپته و فقط حالت نمایشی داره و کار نمیکنه.

سلام

اسکریپت معرفی شده مشکلی نداشت.

جواب سوال اول شما:

این پیغام به معنای این هست که شما باید قبل از فشردن کلید عضویت، ابتدا قوانین سایت را قبول نمایید.

برای این کار فقط کافیست تا تیک باکس آخر صفحه را تیک بزنید. همین

چیزی که در بیشتر سایت ها وجود دارد، مثلا شما برای ثبت نام در این سایت می بایست قوانین آن را قبل از ثبت نام قبول نمایید، اگر قبول نکنین خوب ثبت نام نیز انجام نمی شود.

در این اسکریپت نیز همین طور هست.

جواب سوال دوم شما:

خیر، این قابلیت نیز به خوبی کار می کنه، شاید شما در کدها دستکاری کردید.

موفق باشید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ويرايش شد :

دوست عزيز اگر ميخواهيد اسکريپتي را بفروش برسانيد يا ... به بخش مربوطه آن برويد ودر هر جايي براي تبليغ پست ندهيد :?

آرش

سلام .

ببخشید محمد با نام reza303 وارد شده و کار تبلیغ رو انجام می ده . باید بگم ممد خیلی نامردی همه جا تبلیغ می کند یه نگاه به میثم بناز اصلاً پرشین اسکریپت رو ... /// . یا خانم عظیمی و یا دیگر دوستان فقط تو و حسین هستید که همه جا هستید ...

بابا دست ورد دارید کشتید این reza303 رو

از طرف یه پشتیبان ها

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
خوب دوستان ممنون از همه زحمتهاییی که کشیدید.

فقط یه چندتا مورد دیدم که گفتم اینجا مطرح کنم:

این سیستم عضویتش کار نمی کنه:

وقتی مشخصات را می نویسم و ثبت می کنم این ÷یغام ظاهر می شه:

Sorry! You must abide by our Terms and Conditions in order to proceed in the signup process.

دوست عزیز این فایل رو دباره آپلود کن درست می شه

demo:

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من اين اسكريپت رو نصب كردم و حالا كه ميرم صفحه اول تا اسكريپت رو ببينم اين ارور رو داد ؟

Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)

من بايد چكار كنم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

من اين اسكريپت رو نصب كردم و حالا كه ميرم صفحه اول تا اسكريپت رو ببينم اين ارور رو داد ؟

Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)

من بايد چكار كنم

شما می بایست ابتدا اطلاعات بانک اطلاعاتی را در فایل: db-info وارد نمایید، سپس فایل install.php را در مرورگرتان فراخوانی نمایید تا دیتابیس اسکریپت وارد بانک اطلاعاتی شود.

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

آقا اين عكس ها رو كه توي اين اسكريپت كه ميره توي هاست ميريزي حالا كه مي خواي كد عكس رو يك جاي ديگه بزاري نمي ياد .

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

يك چيز ديگه

اگه ميشه خود اسكريپت

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!
بزاريد چون اين اسكريپت فقط عكس ها رو آپلود مي كنه مي خوام طوري باشه كه فيلم و فايل هم بشه آپلود كرد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان.من این سیستم رو نصب کردم خوبم کار می کنه.فقط تو عکس ها کپی رایت می زنه yoursite.com

هر کاری هم می کنم درست نمی شه!!! :(

در ضمن نمی خوام مهمان اجازه آپلود داشته باشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ضمن عرض تشکر واقعا زحمت کشیدید

من اسکریپتو نصب کردم کاملا جواب داد فقط 2 تو سوال

1 : اگه نام(اجباری) رو نزنیم این ارورو میده You have not entered any tags for the image "Sunset.jpg" در صورتی که تو tiny pic اگه اسمم وارد نکنی خودش رندم میزاره و آپلود میکنه . میشه این مشکلو حل کرد ؟

2 : لینک مستقیم نمیده . اینو میده Direct Image Link (BB Code):

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

3 : چه جوری مسیر آپلود عکس رو مشخص کنم . الان این لینکو میده بعد از آپلود عکس %7Boption%7D

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!
alt='c52ba0175285f1b5c9d29540ff548857.jpg'>

آدرس سایت

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

0