آریا تم
  • کاربر گرامی ، برای مطرح کردن سوالات و مشکلات مرتبط با ووکامرس از انجمن "پرسش و پاسخ ووکامرس" و برای مطرح کردن سایر مشکلات (وردپرس ، PHP و سایر اسکریپت ها) از انجمن "پرسش و پاسخ" اقدام کنید. برای دریافت پاسخ حداقل 48 ساعت منتظر باشید.

alu0075

آموزش سازگار کردن ووکامرس با قالب سایت شما

33 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

این آموزش برای شما هایی که می خواهید کنار سایت خودتون و با قالب خودتون فروشگاه داشته باشید

1) وارد پوشه ی قالب خود شود

2) یک کپی از فایل page.php بگیرید و آن را به woocommerce.php تغییر نام دهید

3) حالا وارد فایل جدید بشید و قسمتی مثل قسمت زیر را توش پیدا کنید (چون مربوط به قالبه فرق داره!!)

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

لپ کلام >> تابع have_posts() را پیدا کنید تا آخر end if باید پاک کنید یعنی دقیقا تا اونجا که تو کد بالا اومده@@

4)حالا کل اون قسمت را پاک کنید و به جاش این را بزارید

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

5) کار تمومه لذت ببرید

6) اگه فکر کردی تموم شده اشتباه میکنی ، دعا ی خیر برای کنکورم یادت نره!!

7) تشکر

8) بستن صفحه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

این آموزش برای شما هایی که می خواهید کنار سایت خودتون و با قالب خودتون فروشگاه داشته باشید

1) وارد پوشه ی قالب خود شود

2) یک کپی از فایل page.php بگیرید و آن را به woocommerce.php تغییر نام دهید

3) حالا وارد فایل جدید بشید و قسمتی مثل قسمت زیر را توش پیدا کنید (چون مربوط به قالبه فرق داره!!)

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

لپ کلام >> تابع have_posts() را پیدا کنید تا آخر end if باید پاک کنید یعنی دقیقا تا اونجا که تو کد بالا اومده@@

4)حالا کل اون قسمت را پاک کنید و به جاش این را بزارید

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

5) کار تمومه لذت ببرید

6) اگه فکر کردی تموم شده اشتباه میکنی ، دعا ی خیر برای کنکورم یادت نره!!

7) تشکر

8) بستن صفحه

همیــــــن!؟؟؟ فقط؟؟

(خداخیرت بده، انشا الله همونی که میخوای کنکور قبول شی)

محمدقاسمی meysam1366 پسند شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
این آموزش برای شما هایی که می خواهید کنار سایت خودتون و با قالب خودتون فروشگاه داشته باشید

بخشید یک سوال، اگه اینکار را نکنیم دقیقا چه مشکلی پیش خواهد آمد؟ یکم در مورد "سازگار بودن" اگه میشه بیشتر توضیح بدید.

من توی فروشگاه نمیتونم سایدبار قالبم را استفاده کنم، یعنی با این تغییرات مشکل حل میشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

اید کد page.php منه:

<?php get_template_part( 'content', 'before' ); ?>

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

<div class="post clearfix" id="post-main-<?php the_ID(); ?>">

<div class="entry">

<h1 class="page-title"><?php the_title(); ?></h1>

<?php the_content(); ?>

<div style="clear:both;"></div>

<?php wp_link_pages(); ?>

</div>

</div>

<?php endwhile; endif; ?>

<?php get_template_part( 'content', 'after' ); ?>

این الان 2تا کد have-post داره چیکارش باید بکنم؟رو اینم میشه بگین یبار دیگه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بخشید یک سوال، اگه اینکار را نکنیم دقیقا چه مشکلی پیش خواهد آمد؟ یکم در مورد "سازگار بودن" اگه میشه بیشتر توضیح بدید.

من توی فروشگاه نمیتونم سایدبار قالبم را استفاده کنم، یعنی با این تغییرات مشکل حل میشه؟

سلام ،

سازگار شدن بعنی بتونی با همین سایتی که داری ووکامرس هم همزمان با قالب اصلی سایت داشته باشید اگر می خواید فقط فروشگاه داشته باشید به نظر من بهتره از قالب های فروشگاهی فارسی یا انگلیسی که هست استفاده کنید خود سایت ووتمز (سازنده افزونه ) بسیاری قالب رایگان داره !!!

آدرسش

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

ویرایش شده در توسط alu0075
lplnmsado پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

اید کد page.php منه:

<?php get_template_part( 'content', 'before' ); ?>

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

<div class="post clearfix" id="post-main-<?php the_ID(); ?>">

<div class="entry">

<h1 class="page-title"><?php the_title(); ?></h1>

<?php the_content(); ?>

<div style="clear:both;"></div>

<?php wp_link_pages(); ?>

</div>

</div>

<?php endwhile; endif; ?>

<?php get_template_part( 'content', 'after' ); ?>

این الان 2تا کد have-post داره چیکارش باید بکنم؟رو اینم میشه بگین یبار دیگه؟

سلام ، تابع have_post توی وردپرس می آد و مطالب را از پایگاه داده می خونه ، شما در تمام صفحه جست و جو کن و حذفشون کن و فقط توی جای مناسب ( با امتحان کردن ، یعنی کد را پیست کن و بعد امتحان کن ببین درسته یا نه ) دستور جایگزین را قرار بدید

lplnmsado پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آقـــــــــــا اين كار رو هم انجام دادم اما درست نشد

:105::64::-s

سلام ، ناسازگاری ها ی متفاوتی وجود داره این آموزش عمومیه و به خصوص برای مشکل هنگام نمایش لیست محصولات و یا نمایش جزئیات یک محصول موقعی که روش کلیک میشه

اگه مشکل دیگه ای دارید آدرس یا یک تصویر بزارید تا بیشتر راهنمایی تون کنم ،

توی اسناد سایت ووتمز هم آموزش هایی به زبان انگلیسی هست!!!( وااااای انگلیسی !!!:29:)

lplnmsado پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پس یعنی من باید همه کد های post رو با هرچی بعدش هست رو تا end if پاک کنم و به جاش <?php woocommerce_content(); ?> بزارم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پس یعنی من باید همه کد های post رو با هرچی بعدش هست رو تا end if پاک کنم و به جاش <?php woocommerce_content(); ?> بزارم؟

سلام،

بله اگه این کار را انجام بدید باید مشکل بر طرف بشه ولی ):

می دونید چیه به نظر من تو این کاره نیستی (شاید نظر من اهمیتی نداشته باشه ولی لطفا بی احترامی نکنید ) دلیل :

1) پست اسپم میدید .

2 ) می خواهید کاری که انجام می دید رایگان باشه و توقع دارید که کد آماده بگیرید حتی زحمت تست هم به خودت نمیدی !!

3 ) اصلا جواب قبلی من را آزمایش کردید که پست سوالی دادید؟

من سنی ندارم ( 17 سال )ولی فکر می کنم انگیزم از شما بیشتر باشه برای خودم و کارم اهمیت قائل میشم که اومدم یه مقاله انگلیسی را ترجمه کردم تا هموطنام ازش استفاده کنن !!!

شما هم سعی کن توی این ضمینه خودت را اصلاح کنی ، بیشتر سعی کن ، بیشتر جست و جو کن (

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.
!!!)

کم تر بپرس البته پرسیدن عیب نیست!!

lplnmsado پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

بنده این کد را پیدا کردم:

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

کلش را حذف کردم و با کدی که گفتید جایگزین کردم ولی این مشکل پیش اومد:

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home3/ecogeeki/public_html/wp-content/themes/bangkokpress_v1-11/woocommerce.php on line 30

چکار کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید بنده احسا میکنم که ووکامس با قالبم مشکلی نداره تو حالت عادی، فقط مشکل اینه که سایدبار ندارم. میشه راهنمایی کنید که چطور سایدبار براش بذارم؟ برگه جدا برای فروشگاه هم ایجاد کردم، سایدبارش را فعال کردم (توی همون تنظیمات برگه) ولی همچنان بدون سایدبار هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ببخشید بنده احسا میکنم که ووکامس با قالبم مشکلی نداره تو حالت عادی، فقط مشکل اینه که سایدبار ندارم. میشه راهنمایی کنید که چطور سایدبار براش بذارم؟ برگه جدا برای فروشگاه هم ایجاد کردم، سایدبارش را فعال کردم (توی همون تنظیمات برگه) ولی همچنان بدون سایدبار هست.

سلام

از نمایش آخرین محصولات توی ابزارک هاتون استفاده کنید !!! به همین سادگی !!

اگر کسی از دوستان کد ابزارک اسلایدر محصولات را پیدا کرد به من هم بگه!!

lplnmsado پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

بنده این کد را پیدا کردم:

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

کلش را حذف کردم و با کدی که گفتید جایگزین کردم ولی این مشکل پیش اومد:

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home3/ecogeeki/public_html/wp-content/themes/bangkokpress_v1-11/woocommerce.php on line 30

چکار کنم؟

سلام ،

این طوری نمی تونم کمکتون کنم کد کل صفحه را توی یک فایل txt آپلود کنید ببینم مشکل چیه !!

به نظر میاد کدی که پیدا کردید درست همون قسمت مورد نظر ولی انگار توی خط 30 کدتون نزدیک به > یه خطایی دارید !! (ارور این را می گه !) من نمی دونم خط 30 دقیقا کجاست!؟ برای این میگم تو فایل txt آپلود کن

ویرایش شده در توسط alu0075

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خط 30 همونجایی هست که have post شروع میشه.

به هرحال کدها را توی فایل تکست گذاشتم براتون. (فایل را تغییر ندادم)

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
خط 30 همونجایی هست که have post شروع میشه.

به هرحال کدها را توی فایل تکست گذاشتم براتون. (فایل را تغییر ندادم)

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

دوست عزیز این کد را امتحان کن :D

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

lplnmsado پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان یه مشکلی هست تو woocommerc فارسی که روی هر قالبی وجود داره من دلیلشو فهمیدم اما روش حلشو نفهمیدم، مشکل اینه که تو قسمت تسویه حساب تو وارد کردن اطلاعات وقتی یه شهر یا کشور رو میخوایم انتخاب کنیم یک div با کلاس chzn-drop توسط فایل جاوااسکریپت به موقعیت -9000px میره و باعث میشه قالب بهم بخوره این مشکل تو قالب woostore که بچه ای این انجمن فارسی کردن و هم تو قابای انگلیسی نیس، اما هر قالبه دیگه ای رو که بخوایم با پلاگین ووکامرس استفاده کنیم این مشکل توش هست، میخواستم ببینم چطوری میشه این مشکل رو حل کنم.

من یه عکس هم از این مشکل گذاشتم تا ببینیدpost-14848-142709542704_thumb.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این سوال چه ربطی به این تاپیک داشت؟ لطفا تاپیک رو منحرف نکنید و سوالات متفرقه رو در تاپیک های دیگه بپرسید!

saji051 پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دوستان

هرچه گشتم page.phpرا پیدا نکردم میشه بیشتر راهنمایی کنید

خیلی ساده است وارد پنل فایل منیجر هاست خود بشوید

قسمتی که روت فروشگاه می باشد وارد شوید بعد پوشه wp-content و بعد از آن پوشه themes و بعد وارد پوشه تمی که از آن استفاده میکنید شوید فایل page.php در آنجا قرار دارد

saji051 پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

این آموزش برای شما هایی که می خواهید کنار سایت خودتون و با قالب خودتون فروشگاه داشته باشید

1) وارد پوشه ی قالب خود شود

2) یک کپی از فایل page.php بگیرید و آن را به woocommerce.php تغییر نام دهید

3) حالا وارد فایل جدید بشید و قسمتی مثل قسمت زیر را توش پیدا کنید (چون مربوط به قالبه فرق داره!!)

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

لپ کلام >> تابع have_posts() را پیدا کنید تا آخر end if باید پاک کنید یعنی دقیقا تا اونجا که تو کد بالا اومده@@

4)حالا کل اون قسمت را پاک کنید و به جاش این را بزارید

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

5) کار تمومه لذت ببرید

6) اگه فکر کردی تموم شده اشتباه میکنی ، دعا ی خیر برای کنکورم یادت نره!!

7) تشکر

8) بستن صفحه

این تغییر تغییر نام Page.php باعث خرابی و عدم کارکرد فروشگاه می شه بهتره یک کپی از Page.php بگیرید و اونو به نام woocommerce.php تغییر نام بدید و روی همین فایل کار کنید در غیر اینصورت با مشکل مواجه واهید شد . موفق باشید

ویرایش شده در توسط rwetvvwe

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

این آموزش برای شما هایی که می خواهید کنار سایت خودتون و با قالب خودتون فروشگاه داشته باشید

1) وارد پوشه ی قالب خود شود

2) یک کپی از فایل page.php بگیرید و آن را به woocommerce.php تغییر نام دهید

3) حالا وارد فایل جدید بشید و قسمتی مثل قسمت زیر را توش پیدا کنید (چون مربوط به قالبه فرق داره!!)

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

لپ کلام >> تابع have_posts() را پیدا کنید تا آخر end if باید پاک کنید یعنی دقیقا تا اونجا که تو کد بالا اومده@@

4)حالا کل اون قسمت را پاک کنید و به جاش این را بزارید

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

5) کار تمومه لذت ببرید

6) اگه فکر کردی تموم شده اشتباه میکنی ، دعا ی خیر برای کنکورم یادت نره!!

7) تشکر

8) بستن صفحه

دوست عزیز میشه من رو راهنمایی کنین !

من همین کارهایی که گفتین رو به طور کامل انجام دادم البته فقط کد رو جایگزین کردم و پوشه php جدید نساختم

اما این خطا رو میده

Fatal error: Call to a member function is_visible() on a non-object in ...\wp-content\plugins\woocommerce\templates\content-product.php on line 25

به نظر شما مشکل چیه؟

مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
این تغییر تغییر نام Page.php باعث خرابی و عدم کارکرد فروشگاه می شه اما جایگزین کردن کد درسته . موفق باشید

اولا که دوست عزیز باید از فایل page.php یه کپی بگیری و اسمش رو تغییر بدی به woocommerce.php خیلی سادست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.