۵ فرم ورود به سایت html5 و css3
0

7 ارسال در این موضوع قرار دارد

خب، بعد از چند وقت در خدمتتونم با ۵ قالب ورود به سایت که با html5 و CSS3 ساخته شده اند.

البته این 5 فرم قبلاً نسخه*ی انگلیسی آن در خود سایت پرشین اسکریپت منتشر شده بود.

چیزی که شما در این ۵ فرم می بینید حتی آیکون های آن عکس نیستند بلکه همه ی آنها CSS3 هستند و این قدرت CSS را نشان میدهد.(البته به غیر از پس زمینه ی کل صفحه)

این فرم ها رو خودم فارسی و راست چین کردم. امیدوارم ازشون استفاده کنید.

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

حجم: 517.59 kB

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

منبع:

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

ویرایش شده در توسط MMNaderi

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
خب، بعد از چند وقت در خدمتتونم با ۵ قالب ورود به سایت که با html5 و CSS3 ساخته شده اند.

البته این 5 فرم قبلاً نسخه*ی انگلیسی آن در خود سایت پرشین اسکریپت منتشر شده بود.

چیزی که شما در این ۵ فرم می بینید حتی آیکون های آن عکس نیستند بلکه همه ی آنها CSS3 هستند و این قدرت CSS را نشان میدهد.(البته به غیر از پس زمینه ی کل صفحه)

این فرم ها رو خودم فارسی و راست چین کردم. امیدوارم ازشون استفاده کنید.

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

حجم: 517.59 kB

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

منبع:

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

سلام متشکرم بابت این فرم های لاگین از این فرمها چگونه میشه برای ورد پرس استفاده کرد؟

یعنی با ورد پرس چگونه ست کنیم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما اگه بخوای از این فرم ها مثلا برای بخش ورود کاربران استفاده کنی اول باید محل فایل استایل فرم ورود قبلی رو پیدا کنی و استایل فرم ورودی رو ک میخوای جای گزینش کنی اگه فرم دلخواهت فولدر image و یا هر چی دیگه داشت اونم کنار فایل استایل style.css قرار بدین به احتمال زیاد حل میشه...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شما اگه بخوای از این فرم ها مثلا برای بخش ورود کاربران استفاده کنی اول باید محل فایل استایل فرم ورود قبلی رو پیدا کنی و استایل فرم ورودی رو ک میخوای جای گزینش کنی اگه فرم دلخواهت فولدر image و یا هر چی دیگه داشت اونم کنار فایل استایل style.css قرار بدین به احتمال زیاد حل میشه...

سلام ممنونم از راهنمائی شما(قصد تعویض فرم لاگین ندارم )

ولی من برای این کار میخوام >>> من یک صفحه اول طراحی کردم برای سایت میخوام یکی از این ها رو یک گوشه اون صفحه بذارم که کاربر بتونه وارد ورد پرس بشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.

ببخشید میخواستم بدونم چطوری این فرم هارو به قالب htmlمون اتصال بدیم؟؟

یعنی بدون استفاده از یک سیستم مدیرین محتوا مقل وردپرس و ... ، با قالب html امکان عضو گیری برای سایتمون رو فراهم کنیم؟؟

احتیاج اتصال به my sql یا همیچین چیزی برای ثبت اطلاعات داره؟؟

ممنون میشم کامل توضیح بدید...

باتشکر.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام.

ببخشید میخواستم بدونم چطوری این فرم هارو به قالب htmlمون اتصال بدیم؟؟

یعنی بدون استفاده از یک سیستم مدیرین محتوا مقل وردپرس و ... ، با قالب html امکان عضو گیری برای سایتمون رو فراهم کنیم؟؟

احتیاج اتصال به my sql یا همیچین چیزی برای ثبت اطلاعات داره؟؟

ممنون میشم کامل توضیح بدید...

باتشکر.

بهتره آموزش طراحی cms رو بخونید. توی همین سایت توی بخش آموزش های وجود داره.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

0