رفتن به مطلب
iranwebserver میزبانی وب
graphickar

پیدا کردن این کاراکتر در php

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان من یک اسکریپت بازی دارم حالا اسکریپت انگلیسی هست می خواهم یه قسمتشو فارسی کنم

می خواستم بدونم الان تو کد زیر

<div class='style1'>

<h3><u>$gameinfo</h3></u><br>

$players $membs <br>

$mal $male <br>

این علامت $ ( دلار ) یعنی چی ؟

یعنی این نوشته ی انگلیسی که مربوط به

gameinfo

هست رو در کجا باید تغییر بدهم ؟ در دیتابیس یا چی ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کاراکتر $ در php به معنای تعریف یک متغیر هست...

شما متغیرها رو نباید ترجمه کنید...در مورد مقدار هم متغیر قبل از استفاده شدن در جایی از برنامه تعریف شده که چه کاری رو انجام بده...مثلا تعداد نوشته های شما یک متغیر هست که هر موقع یه پست ارسال کنید مقدار 1 به اون اضافه میشه و در دیتابیس یا فایل ذخیره میشه...!!!

شاد باشید...!!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
با تشکر از شما دوست عزیز یعنی من باید تو دیتابیس دنبال gameinfo بگردم تا text مربوط به gameinfo رو عوض کنم ؟

خیر ...:)

اگه شما میخای یه چیز ثابت رو اونجا قرار بدی میتونی به صورت مستقیم اون چیز ثابت رو قرار بدی اما وقتی تو اینجای برنامه این متغیر تعریف شده طبیعتا نباید اون چیز ثابت باشه .....

اگه دقیقا بگید چی کار میخاید بکنید راحت تر میشه توضیح داد..

شاد باشید...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید یه جورایی مثل ورد پرسه دیگه مثلا جای title کد مخصوص وردپرسیشو میذاریم ، حالا اینجا هم این کد مخصوصه می خواهم بدونم کجا مثلا می تونم text مربوط به title مثلا هست

in the name of god ;).gif' alt=':;;):'>

تبدیل کنم به

به نام خدا :D

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ببینید یه جورایی مثل ورد پرسه دیگه مثلا جای title کد مخصوص وردپرسیشو میذاریم ، حالا اینجا هم این کد مخصوصه می خواهم بدونم کجا مثلا می تونم text مربوط به title مثلا هست

in the name of god ;).gif' alt=':;;):'>

تبدیل کنم به

به نام خدا :D

خب این برمیگرده به اسکریپ شما و نحوه ی نوشتن اون...!!!

اسکریپت ها معمولا فایل زبان جداگانه دارند اگه هم نداشته باشن از توی پنل ادمین نسبت به تغییر عبارت ها زبان اون میشه عمل کرد...!!!

از چ اسکریپتی استفاده می کنید ؟!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×