• کاربر گرامی ، برای مطرح کردن سوالات و مشکلات مرتبط با ووکامرس از انجمن "پرسش و پاسخ ووکامرس" و برای مطرح کردن سایر مشکلات (وردپرس ، PHP و سایر اسکریپت ها) از انجمن "پرسش و پاسخ" اقدام کنید. برای دریافت پاسخ حداقل 48 ساعت منتظر باشید.

Mohammad

افزونه درگاه پرداخت بانک ملت نسخه 3.2 (شاپرک)

244 پست در این موضوع قرار دارد

در کجا فراخوانی کنید؟ سوال رو واضح بپرسید بتونیم پاسخ بدیم

تو همون صفحه حساب کاربری من به عنوان یه فیلد بتونم استفاده کنم چون همونطور که عکسو میبینید هیچ کجا شماره تراکنش رو نشون نمیده به پرداختم گیر داده به اون که اگه نباشه ترمینال رو تائیید نمیکنیم!!

میخام همون شماره تراکنشو (

SaleReferenceId) تو یه متن بنوسیم تو HTML صفحه بلد نیستم چطور!

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در جایی که کد رهگیری میده بگردید (با نرم افزار notepad++)

در کنار کد رهگیری متغیر SaleReferenceId رو هم بزارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در جایی که کد رهگیری میده بگردید (با نرم افزار notepad++)

در کنار کد رهگیری متغیر SaleReferenceId رو هم بزارید

خوب شما میشه محل اش را بگین ؟

و چه کدی بزارم؟

کد را گذاشتم...

ولی فراخوانی نمی کنه.

باید از جایی include کنه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حل کردم خودم ممنون خواهشن رو آپدیت به 2.1.3 نظر بدین!

ویرایش شده در توسط ramezanpour

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من وقتی در صفحه بانک ملت انصراف میزنم وقتی بر میگرده این دو پیغام رو نمایش میدهد

کاربر از انجام تراکنش منصرف شده است

متشکریم ، سفارش شما دریافت شد.

در صورتی که من پیغام دوم را نیاز ندارم :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
من وقتی در صفحه بانک ملت انصراف میزنم وقتی بر میگرده این دو پیغام رو نمایش میدهد

کاربر از انجام تراکنش منصرف شده است

متشکریم ، سفارش شما دریافت شد.

در صورتی که من پیغام دوم را نیاز ندارم :(

علت این موضوع فعال بودن درگاه پی لاین می باشد

پی لاین رو غیر فعال کنید مشکل مرتفع میشه:103:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دوستان خواهشا یکی کمک کنه. پست های قبل هم خوندم کامل, ولی مشکل حل نشد.

وقتی پرداختو میزنم این ارور میاد:

از سفارش شما متشکریم. برای پرداخت وجه آنلاین روی دکمه زیر کلیک کنید

اتصال به بانک با مشکل مواجه شد. مشکل را با مدیر سایت در میان بگذارید

لطفا بررسی کنید آدرس سایت

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خواهشن كمكم كنيد منم مشكل moain رو دارم

تازه دركاه كرفتم

ولي ميكه اتصال به بانك با مشكل مواجه شده

يه سر نخ بديد دستم كه مشكل رو جطوري بايد حل كنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

دوستان خواهشا یکی کمک کنه. پست های قبل هم خوندم کامل, ولی مشکل حل نشد.

وقتی پرداختو میزنم این ارور میاد:

از سفارش شما متشکریم. برای پرداخت وجه آنلاین روی دکمه زیر کلیک کنید

اتصال به بانک با مشکل مواجه شد. مشکل را با مدیر سایت در میان بگذارید

لطفا بررسی کنید آدرس سایت

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

رفيق اكه مشكلت حل شد يه منم اطلاع ميدي

ممنونم

اين ايميلمه

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان منم همین مشکل رو دارم.بعد از زدن پرداخت این پیغام رو میده

از سفارش شما متشکریم. برای پرداخت وجه آنلاین روی دکمه زیر کلیک کنید

اتصال به بانک با مشکل مواجه شد. مشکل را با مدیر سایت در میان بگذارید

درگاه هم مشکلی نداره . لطفا راهنمایی کنید.

امکان داره از قالب باشه ؟؟؟

خواهشا کمک کنید خیلی مهمه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه منم هنوز مشکل دارم. الان اون کسی هم که براش سایتو راه انداختم شاکیه از دستم.

لطفا بررسی کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام بچه ها

چی شد نتونستید کاری بکنید

اگه درست شد حتما اینجا بگید هممون لگیم

منم پیگیرم

به نتیجه رسیدم اعلام میکنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منم همین مشکل رو دارم.

.

اگه یکی از دوستان حرفه ای زحمت بکشه بگه ما قدم به قدم باید چه چیزایی رو چک کنیم خیلی خوب میشه.

چون واقعا سرنخی از این اشکال پرتال بانک نداریم. آیا راهی داره که ارور رو شفاف تر به ما اعلام کنه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان

اول این که نسخه ووکامرس شما چنده ؟!

[TABLE]

[TR]

[TD]درگاه بانک ملت[/TD]

[TD]woocommerce.ir[/TD]

[TD]3.4[/TD]

[TD]برای ووکامرس 2.1 و بالاتر[/TD]

[TD]

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.
[/TD]

[/TR]

[TR=class: odd]

[TD]درگاه بانک ملت[/TD]

[TD]woocommerce.ir[/TD]

[TD]3.2[/TD]

[TD]برای ووکامرس 2.0.20 و قبل تر[/TD]

[TD]

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

اما اگه درگاهو مناسب با نسخه انتخاب کردین وباز این مشکل پا برجاست بریم ادامه مطلب .....

منم این مشکلو اول داشتم ومربوط به این بود که ای پی سرورو اشتباه به شرکت به پرداخت داده بودم که با تصحیح اون حل شد

من الان از همین نسخه بانک ملت روی سایتم دارم استفاده میکنم میتونید تست کنید ببینید shop.yazdkit.com

اما برای بدست اوردن ای پی سرور به درستی و واقعی ، یک فایل php توی سایت زرین پال هست اونو توی سایت اپلود کنید و بعد اجراش کنید تا ای پی صحیح و واقعی سرور را بدست بیارین

برای این کار به لینک زیر برید و اون فایل php را دانلود کنید و بذارید تو هاستتون

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

و ببینید ای پی تونو با اون چیزی که تو به پرداخت ثبت کردین یکی هست یا نه

ویرایش شده در توسط kits

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام دوستان

اول این که نسخه ووکامرس شما چنده ؟!

[TABLE]

[TR]

[TD]درگاه بانک ملت[/TD]

[TD]woocommerce.ir[/TD]

[TD]3.4[/TD]

[TD]برای ووکامرس 2.1 و بالاتر[/TD]

[TD]

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.
[/TD]

[/TR]

[TR=class: odd]

[TD]درگاه بانک ملت[/TD]

[TD]woocommerce.ir[/TD]

[TD]3.2[/TD]

[TD]برای ووکامرس 2.0.20 و قبل تر[/TD]

[TD]

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

اما اگه درگاهو مناسب با نسخه انتخاب کردین وباز این مشکل پا برجاست بریم ادامه مطلب .....

منم این مشکلو اول داشتم ومربوط به این بود که ای پی سرورو اشتباه به شرکت به پرداخت داده بودم که با تصحیح اون حل شد

من الان از همین نسخه بانک ملت روی سایتم دارم استفاده میکنم میتونید تست کنید ببینید shop.yazdkit.com

اما برای بدست اوردن ای پی سرور به درستی و واقعی ، یک فایل php توی سایت زرین پال هست اونو توی سایت اپلود کنید و بعد اجراش کنید تا ای پی صحیح و واقعی سرور را بدست بیارین

برای این کار به لینک زیر برید و اون فایل php را دانلود کنید و بذارید تو هاستتون

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.

و ببینید ای پی تونو با اون چیزی که تو به پرداخت ثبت کردین یکی هست یا نه

.

دست تون درد نکنه.

حالا این جریان دو تا آی پی چیه؟ یه کم بیش تر توضیح بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دست تون درد نکنه.

حالا این جریان دو تا آی پی چیه؟ یه کم بیش تر توضیح بدید.

خواهش میکنم .

منظور شما 2 تا ای پی یا 2 نسخه درگاه هست ؟

ای پی که قبلا توضیح دادم ولی

اگه منظورتون 2 نسخه از درگاه هست همونظور که نوشته شده با توجه به تغییرت مهمی که در نسخه 2.1 به بعد صورت گرفت باید برای درگاه ملت از نسخه 3.4 درگاه که

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.
استفاده کنید

اما اگه هنوز نسخه ووکامرس شما قدیمه و نسخه 2.02 و ما قبل آن است باید درگاه ملت نسخه 3.2 ملت ا ازا

این قسمت تنها برای اعضای تالار قابل نمایش می باشد. برای مشاهده لینک ها و... در تالار ثبت نام کنید.
و نصبش کنید

Mohammad پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مطمئنی؟

پرداخت با موفقیت انجام میشه؟

برگه بازگشت رو روی حساب کاربری من تنظیم کردی؟

صفحه بازگشت حنمن باید روی حساب کاربری من تنظیم شه؟

نمیشه یه برگه ساخت و صفحه بازگشت روی اون تنظیم شه؟

با تشکر از زحمات شما

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
صفحه بازگشت حنمن باید روی حساب کاربری من تنظیم شه؟

نمیشه یه برگه ساخت و صفحه بازگشت روی اون تنظیم شه؟

با تشکر از زحمات شما

نه عزیز دل میتونید هر برگه دیگری رو بسازید با هر عنوان دیگه ای و اون رو از تنظیمات ذخیره کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من صفحه بازگشت رو صفحه تشکر تنظیم کردم. بعد از پرداخت وقتی بر میگرده اطلاعات واریز رو نشون میده.

می خوام اگه میشه شماره سفارش رو نشون بده تا مشتری معمولی بدون ورود به حساب کاربری برای پیگیری سفارش خود اون رو یادداشت کنه.

اگر این امکان نداره میشه یه کاری کرد صفحه ای که بعدش منتقل میشه به صفحه بانک رو اتوماتیکش رو برداشت تا مشتری قبل از کلیک روی انتقال به بانک شماره سفارش خودش رو یادداشت کنه؟

ویرایش شده در توسط seeiran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه یه کاری کرد صفحه ای که بعدش منتقل میشه به صفحه بانک رو اتوماتیکش رو برداشت تا مشتری قبل از کلیک روی انتقال به بانک شماره سفارش خودش رو یادداشت کنه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نه عزیز دل میتونید هر برگه دیگری رو بسازید با هر عنوان دیگه ای و اون رو از تنظیمات ذخیره کنید

من یه برگه پرداخت ساختم و اون رو به عنوانه صفحه بازگشت قرار دادم ولی یه مشکلی پیش اومده که البته مثه اینکه خیلیا این مشکل رو داشتن خیلی هم گشتم راهه حلی پیدا نکردم براش اگه میدونید ممنون میشم توضیح بدید؟؟!

مشکلم اینکه وختی به صفحه درگاه بانک میری وختی انصراف رو میزنه بدرستی به صفحه پرداخت که ساختم برمیگرده ولی وختی عملیاته پرداخت رو انجام میده وختی برمیگرده صفحه سفیده خالی میاد؟؟!

ورژن ووکامرس : 2.1.6

ورژن درگاه بانک ملت:3.4

لطفن راهنمایی بفرمایید، باتشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری