اسکریپت خبرخوان RSS Aggregator Script فارسی نسخه 2.0
0

35 ارسال در این موضوع قرار دارد

RSS Aggregator Script فارسی نام اسکریپتی می باشد که شما را قادر می سازد تا یک سیستم خبرخوان اتوماتیک راه اندازی کنید. شما با استفاده از این سیستم می توانید اخبار دیگر وب سایت ها را در سایت خود ذخیره و نمایش دهید. این سیستم دارای قابلیت هایی نظیر سئوی بی نظیر ، سیستم صفحه بندی پیشرفته (ایجکس) ، جستجوی اخبار بر اساس تاریخ ، قابلیت دسته بندی اخبار ، خروجی RSS برای هر دسته بندی و سیستم نقشه سایت پیشرفته نیز می باشد. این سیستم بنا به درخواست کاربران توسط پرشین اسکریپت فارسی و بهینه سازی شده است.

aggregator-persian.png

[h=2]آموزش نصب اسکریپت[/h] ابتدا محتویات پوشه rss_aggregator_script_v2 را در هاست آپلود کنید

سپس یک دیتابیس جدید ایجاد کنید و محتویات فایل rss_aggregator_v2.sql موجود در پوشه v2_SQL را درون دیتابیس درون ریزی (ایمپورت کنید)

در نهایت مشخصات دیتابیس را درون فایل config.php موجود در پوشه include (در هاست) وارد نمایید.

نام کاربری و رمز عبور مدیریت به صورت پیشفرض admin می باشد.

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اپدیتش راحته.

اگر جدید بیاد و ساختار قالب ها تغییر نکنه مشکلی نیست. اما در صورت تغییرات گسترده در سیستم (در قالب منظورم هست) اپدیت فکر نکنم بکنم...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ولی محمد جان یه اشکال اساسی داره مطالب به صورت خودکار بروز رسانی نمیشن و باید دستی آپدیت بشه !!

اسکریپت فارسی دیگه ای برای این منظور هست ؟> :54:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از طريق تنظيمات Cron job ميشه خودكارش كرد.

ولي من مشكلي كه دارم اينه كه صفحه اصلي و اخبارش كامل لود نميشه :(

وارد قسمت مديريت ميشه و اخبار رو هم ميخونه ولي چيزي نمايش نميده... چيكار بايد كرد؟؟

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از طريق تنظيمات Cron job ميشه خودكارش كرد.

ولي من مشكلي كه دارم اينه كه صفحه اصلي و اخبارش كامل لود نميشه :(

وارد قسمت مديريت ميشه و اخبار رو هم ميخونه ولي چيزي نمايش نميده... چيكار بايد كرد؟؟

[ATTACH=CONFIG]1632[/ATTACH]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون از دوستان . man az cornjob برای هردقیقه یکبار استفاده کردم.

سیستم کاملا درست کار میکنه. اما اخطار زیر هر دقیقه برام ایمیل میشه . ممنون میشم راهنمایی کنید:

X-Powered-By: PHP/5.3.26

Content-type: text/html

<br />

<b>Warning</b>: set_time_limit() [<a href='function.set-time-limit'>function.set-time-limit</a>]: Cannot set time limit in safe mode in <b>/home3/broiiii/public_html/cron.php</b> on line <b>2</b><br />

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون از دوستان . man az cornjob برای هردقیقه یکبار استفاده کردم.

سیستم کاملا درست کار میکنه. اما اخطار زیر هر دقیقه برام ایمیل میشه . ممنون میشم راهنمایی کنید:

X-Powered-By: PHP/5.3.26

Content-type: text/html

<br />

<b>Warning</b>: set_time_limit() [<a href='function.set-time-limit'>function.set-time-limit</a>]: Cannot set time limit in safe mode in <b>/home3/broiiii/public_html/cron.php</b> on line <b>2</b><br />

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آدرس سایتت .. سرور شما محدودیت timeout داره ...

از کجا سرور گرفتی .. معمولا اینجور برنامه ها ... فشار زیادی رو سرور میاری .. و سرور های ضعیف دوام نمی یارند .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آدرس سایتت .. سرور شما محدودیت timeout داره ...

از کجا سرور گرفتی .. معمولا اینجور برنامه ها ... فشار زیادی رو سرور میاری .. و سرور های ضعیف دوام نمی یارند .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0