طراحی سایت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hamid_00a

کاربر عضو
سلام بنده می خوام یک سایت مثل سایت فرانش طراحی کنم لطفا شرکت های معتبری که در این خصوص فعالیت دارن رو معرفی کنید ممنون

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
با وردپرس کمی با کیفیت تر و بهتر  750  تا 550

php اختصاصی 1.500
فکر نمیکنم کسی با چنین قیمت هایی حاضر به انجام کار باشه!

طراحی یک قالب PSD ، تبدیل به HTML و وردپرس حداقل سه هفته زمان نیاز داره (بدون نیاز به ایده پردازی و صرفا کار کردن ، بزن در رو)

حالا قیمت 750.000 تومان میشه یک چیزی حدود روزی 35 هزار تومان = حقوق یک کارگر عادی!

بیشتر منظورم روی واژه "معتبر بودن" درخواست کننده بود.

وقتی قیمتی به فردی میدیم ، بر اساس اون به دنبال طراح هست و مطمئنا نتیجه خوبی نخواهد داشت. بهتره قیمت گذاری رو بسپاریم به فردی که قراره کد نویسی کنه . قیمت متعادل رو هم با میانگین گرفتن و پرس و جو از چندین مجموعه به دست خواهد اومد.

harbiline

Edris
فکر نمیکنم کسی با چنین قیمت هایی حاضر به انجام کار باشه!

طراحی یک قالب PSD ، تبدیل به HTML و وردپرس حداقل سه هفته زمان نیاز داره (بدون نیاز به ایده پردازی و صرفا کار کردن ، بزن در رو)

حالا قیمت 750.000 تومان میشه یک چیزی حدود روزی 35 هزار تومان = حقوق یک کارگر عادی!

بیشتر منظورم روی واژه "معتبر بودن" درخواست کننده بود.

وقتی قیمتی به فردی میدیم ، بر اساس اون به دنبال طراح هست و مطمئنا نتیجه خوبی نخواهد داشت. بهتره قیمت گذاری رو بسپاریم به فردی که قراره کد نویسی کنه . قیمت متعادل رو هم با میانگین گرفتن و پرس و جو از چندین مجموعه به دست خواهد اومد.
دقیقا درسته

علت ارائه اون قیمت قالب هایی ک معمولا اشخاص نیاز دارند رو من دارم اکثرشون رو به خارجی هستن و اگربخواییم فارسی کنیم، راست چین سازی و چینش صحیحش ؛ برای همین این قیمت رو دادم وگرنه خب از صفر هیچوقت قیمت 750 درنظر گرفته نمیشه.حتی برای یک سایت کوچیک

hamid_00a

کاربر عضو
بودجه تا 3 میلیون هست حالا کم و زیاد هم میشه فقط دنبال یه کار تمیز و حرفه ای هستم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا