رفتن به مطلب
iranwebserver میزبانی وب

پرچمداران

  1. جاویدان

    جاویدان

    کاربر عضو


    • امتیاز

      97

    • تعداد ارسال ها

      1,662


  2. Mohammad

    Mohammad

    مدیر وب سایت


    • امتیاز

      92

    • تعداد ارسال ها

      14,799


  3. masoud ashoori

    masoud ashoori

    کاربر عضو


    • امتیاز

      15

    • تعداد ارسال ها

      185


  4. jamshimi

    jamshimi

    کاربر عضو


    • امتیاز

      14

    • تعداد ارسال ها

      665



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان یکشنبه, 29 مهر 1397 در همه بخش ها

  1. 4 امتیاز
    با سلام یک آموزش کاربردی دیگر برای شما عزیزان لطفا از کپی پیست این مطلب جدا خودداری کنید و در غیر اینصورت درج منبع با آدرس کامل الزامی است. یک آموزش ساده ولی کاربردی برای کسانی که قصد دارند برای یک مجموعه از محصولاتشان به صورت یکسان افزایش مقدار یا درصدی را بدون استفاده از افزونه های موجود که همگی از این روش استفاده می کنند داشته باشند. این آموزش شبیه آموزش تغییر دسته بندی حمل و نقل است اما با کمی اختلاف زیاد. برای شروع شما باید به همه محصولات بروید. اگر یک دسته بندی خاص از محصولات را می خواهید تغییر دهید باید از فیلترها یک دسته بندی را انتخاب و صافی را کلیک کنید در صورتی که می خواهید این افزایش شامل همه مجموعه شود اول میزان نمایش تعداد همه محصولات را مشخص می کنید اگر شما 2000 محصول دارید بهتر است از گزینه های 500 تایی یا 250 تایی استفاده کنید . (به علت بارگذاری و کم کردن زمان تغییرات و فشار سخت افزاری بر روی سرور به هنگام بازنویسی) چه یک دسته بندی خاص باشد چه همه محصولات شما وقتی تیک کنار همه محصولات را فعال کردید یا تعداد مشخصی از آنها را با بالای صفحه رفته و از گزینه کارهای دسته جمعی گزینه ویرایش را انتخاب و اجرا را می زنید. نکته بسیار بسیار مهم در این بخش اینست که حتما باید محصولات فوق دارای یک قیمت باشند فرقی نمی کند چه میزان قیمتی یکسان یا متغیر ولی حتما باید دارای قیمت باشد در غیر اینصورت ممکن است با رقم صفر و معادل رایگان برای مشتری شما محاسبه شود . در اینجا شما از این دو گزینه و زیر مجموعه های آن برای تغییرات به شیوه درست استفاده می کنید . نخست : قیمت دوم : فروش ویژه نخست : قیمت را انتخاب می کنید چهار گزینه دارد . بدون تغییر ( هیچ تغییر اعمال نمی شود) تغییر به : ( این شیوه فقط افزایش رقمی را انجام می دهد نه درصدی را و یک قیمت ثابت به همه محصولات می دهد فرقی نمی کند آن محصول چه چیزی باشد یا رقم قبلی چه باشد رقم فعلی برای همه محصولات اعمال می شود حتی در صورت فروش ویژه این محصول) افزایش قیمت موجود به صورت : درصدی یا رقمی (این شیوه مورد توجه دوستانی هست که می خواهند یک رقم واحد را به کلیه قیمتهای یک شکل یا متغییر اعمال کنند . در صورت نوشتن فقط یک رقم مثل 500 تومان این به میزان فعلی رقم محصولات اضافه می شود . اما در صورتی که نیاز دارید این میزان به صورت درصدی اعمال شود مثل 2% را نوشته و بر روی همه محصولات اعمال می شود یعنی دو درصد از مبلغ فوق افزایش داده خواهد شد. ) کاهش قیمت موجود به صورت : درصدی یا رقمی ( مانند روش بالا اینبار کاهش را اعمال می کند توضیحات اضافی نمی خواهد ). { نکته بسیار مهم : این میزان افزایش درصدی هیچگاه برای شما نمایش داده نمی شود پس باید خودتان یا به حافظه بسپارید یا حتما جایی بنویسید.} دوم فورش ویژه : شامل پنج گزینه تغییر می باشد اول بدون تغییر (هیچ تغییر داده نمی شود )پیش فرض دوم تغییر به : ( این گزینه قیمت تخفیف واحدی را به رقم مشخص برای همه محصولات در این دسته بندی تخفیف از محصولات اعمال می کند.) سوم افزایش قیمت حراجی موجود به صورت مقدار ثابت یا درصدی : ( با نوشتن میزان رقم مثلا 1500 تومان یا 2% به میزان کل قیمت حراجی فعلی اضافه می شود ) چهارم کاهش قیمت حراجی موجود به صورت مقدار ثابت یا درصدی : (با نوشتن میزان رقم یا درصد مشخصی از کل مبلغ حراجی فعلی کاسته می شود) پنجم تنظیم کاهش قیمت معمول به صورت مقدار ثابت یا درصدی : ( این بخش یک جور تعیین قیمت برای محصولات بدون قیمت فروش ویژه است . به این شکل که شما با ایجاد یک رقم مشخص مثلا 2000 تومان یا درصدی مثلا 5% تعیین می کنید که از رقم فروش عادی و معمول این حصول یا یک رقم مشخص کم شده و قیمت ویژه باشد یا درصدی از قیمت فروش عادی به عنوان تخفیف برای مشتریان تعیین شود ) {نکته مهم دو گزینه بالا افزایش قیمت و کاهش قیمت باید قبل از اجرا دارای یک قیمت مشخص برای فروش ویژه باشند و بهترین گزینه تنظیم کاهش قیمت معمول به صورت ثابت یا درصدی است} نکته مهم در این بخش هیچ گزینه ای برای تعیین زمان بندی فروش وجود ندارد و باید از روی خود محصولات به صورت تک به تک اعمال شود. در پایان همه این مراحل حتما گزینه بروزرسانی را کلیک کنید. موفق باشید
  2. 3 امتیاز
    سلام. وقتتون بخیر از کد زیر میتونید استفاده کنید: if ( is_product_category() ) { if ( is_product_category( 'shirts' ) ) { echo 'Hi! Take a look at our sweet tshirts below.'; } elseif ( is_product_category( 'games' ) ) { echo 'Hi! Hungry for some gaming?'; } else { echo 'Hi! Check our our products below.'; } } برای نحوه ویرایش هم از توضیحات زیر استفاده کنید: is_product_category() Returns true when viewing a product category archive. is_product_category( 'shirts' ) When the product category page for the ‘shirts’ category is being displayed. is_product_category( array( 'shirts', 'games' ) ) When the product category page for the ‘shirts’ or ‘games’ category is being displayed منبع و اطلاعات بیشتر در صفحه ووکامرس
  3. 3 امتیاز
    در حال بررسی زبان هستیم و در صورت لزوم بروزرسانی جدید عرضه می کنیم. متشکرم از گزارشت
  4. 3 امتیاز
    متشکرم. اینم رفع میشه. منتظر دریافت گزارشات احتمالی بیشتر هستیم.
  5. 3 امتیاز
    با سلام دوست عزیز احتمالا شما از نسخه خیلی قدیمی تری به نسخه جدید بروز کردید چون خطاهای جدید نسخه 3.5 هستند باید نسخه قالب رو بروزرسانی کنید. ضمنا همیشه قبل از بروزرسانی مطمئن شوید قالب شما با نسخه های فعلی سازگاری دارد . چنج لاگ ها دقیقا برای همین هستند موفق باشید
  6. 3 امتیاز
    من هم از ووکامرس pay.ir استفاده میکنم و همین دیروز تراکنش موفق داشتم. هر چی هست به هاستتون برمیگرده و بهتره خودتون هم یک محصول تست ایجاد کنید و امتحان کنید
  7. 3 امتیاز
    سلام @mahdikazemi75 وقت بخیر افزونه ها به هیچ وجه نمی توانند نیاز شما رو بصورت کامل رفع کنند مگر اینکه توسعه بدید! از اسکریپت انجمن ساز آی پی بی استفاده کنید انجمن پرشین اسکریپت هم از این اسکریپت استفاده می کنه
  8. 3 امتیاز
    شما به قسمت سفارشات برید. در مدیریت سایت منظورم هست در اونجا ببینید چه خطایی نمایان میشه
  9. 3 امتیاز
    با سلام دوست عزیز فکر کنم نحوه باز کردن سوال شما کمی سردرگمی دارد. اولا وقتی یک متغیر ایجاد می شود یعنی یک محصول وجود دارد که زیر مجموعه هایی این محصول دارد. یعنی مشتری این مورد را می توانید انتخاب کنید . جواب شما احتمالا یکی از نکات زیر است دقت کنید پاسخ را می یابید. پس لطفا پس از اطمینان از درست بودن این پاسخ مطلب مشکل آن بخش را برای درک سایر دوستان بنویسید. با تشکر خب وقتی شما ویژگی ایجاد می کنید یعنی اسم محصول برای کل مجموعه هست . (مثلا لباس اسم محصول است) پس اگر در متغییر ها که افزودن رو میزنید ( مثلا متغییر ها کوچک متوسط بزرگ هستند) شما 3 گزینه فرضا ایجاد می کنید. حالا اگر اشتباها شما یکی از این متغییر ها را خود محصول قرار دهید (همون لباس) مشتری فقط با یک محصول مواجه می شود و امکان انتخاب فقط به صورت ظاهری است و هیچ تغییر قیمتی را نیز نخواهد دید و نخواهید داشت و قیمت محصولی که مشخص شده برای سایر قیمت ها اولویت هست . { گزینه انتخاب اسم محصول همیشه در دسترس متغیر ها هست پس اعمال می شود} در این مورد حتی اگر قیمت را درج نکنید هم اولویت همان است که گفته شد. نکته ساده است ولی چنان می تواند در وکامرس پیچیده شود که شما را به اشتباه بیاندازد ضمنا انتخاب پیش فرض فرم هم همیشه می تواند باعث این مشکل شود یعنی اگر پیش فرض به یکی از متغییر ها که همان ویژگی محصول است تغییر کند شما با مشکل روبرو می شوید و بازهم همان مشکل است. ضمنا گاهی شما یک ویژگی را فعال می کنید باید علاوه بر فعال سازی تیک نمایش در محصول تیک افزودن به متغیر ها را نیز فعال کنید تا قابل استفاده ضمنا تعیین اولویت با شماست بر اساس دسته بندی از بالا به پایین متغییر ها همیشه اولین در بالا قرار داد و آخرین در پایین ترین و نکته مهم در هنگام ساختن ویژگی باید این نکات را بدانید اولین ویژگی ساخته شده مادر است یعنی قابلیت استفاده با زیر مجموعه ها را به صورت کامل در صورت انتخاب شما را دارد. {نکته مهم در هنگام انتخاب مادر فراموش نکنید دو گزینه در زیر قرار دارد انتخاب و رنگ این دو گزینه در نهایت زیر مجموعه ها تاثیرگذار است پس در انتخاب آنها دقت کنید البته همیشه امکان تغییر وجود دارد} در پیکربندی مادر شما زیر مجموعه های ویژگی مادر را قرار می دهید مثلا مادر رنگ است و آبی و قرمز سبز زیر مجموعه حالا شما همان محصول لباس را دارید. دو ویژگی مادر دارید یکی رنگ یکی سایز حالا هر کدام از این دو ویژگی 3 زیر مجموعه دارند رنگ = سبز آبی قرمز سایز= کوچک متوسط بزرگ حالا شما در ویژگی محصول هر دو این مادر ها را فراخوان می کنید و در داخل کادر مقدار هم زیر مجموعه ها را فراخوان می کنید . هر دو تیک نمایش در محصول و استفاده برای متغیر ها را زده اید حالا حتما باید ذخیره ویژگی ها را بزنید تا اعمال شود. حالا شما در متغییر ها هر دو مقادیر پیش فرض فرم را می بینید. با کلیک بر روی افزودن متغییر شما هر دوی این موارد را فراخوان می کنید. حالا این دو مثلا به 3 صورت نمایش داده می شود اولویت اول سایز کوچک = آبی سایز متوسط= قرمز سایز بزرگ = رنگ این یعنی مشتری وقتی کوچک را انتخاب کند دو گزینه دیده می شود سایز کوچک و بزرگ یا اگر متوسط را انتخاب کند سایز بزرگ نیز دیده می شود . پس فراموش نکنید فراخوان تک زیر مجموعه باعث نادیده گرفتن سایر خواهد شد بجز مادر موفق باشید
  10. 2 امتیاز
    سلام. وقتتون بخیر 1- داخل ووکامرس پارسی بخش ابزارها این گزینه جابجایی اضافه شده . با فعال کردن آن مشکلتون حل میشه. 2- در صورتی که باز هم مشکل داشتید. از کدهای زیر استفاده کنید: برای تغییر ترتیب فیلدها مثل شهر و استان و ... در ووکامرس 3.0 طبق کد زیر عمل کنید: // Move - ReOrder Fields @ WooCommerce Checkout Page /** * @snippet Move / ReOrder Fields @ Checkout Page, WooCommerce version 3.0+ * @how-to Watch tutorial @ [محتوای مخفی] * @sourcecode [محتوای مخفی] * @author Rodolfo Melogli * @testedwith WooCommerce 3.0.4 */ add_filter( 'woocommerce_default_address_fields', 'bbloomer_move_checkout_fields_woo_3' ); function bbloomer_move_checkout_fields_woo_3( $fields ) { // default priorities: // 'first_name' - 10 // 'last_name' - 20 // 'company' - 30 // 'country' - 40 // 'address_1' - 50 // 'address_2' - 60 // 'city' - 70 // 'state' - 80 // 'postcode' - 90 // e.g. move 'company' above 'first_name': // just assign priority less than 10 $fields['country']['priority'] = 1; $fields['state']['priority'] = 45; $fields['city']['priority'] = 46; return $fields; } کد رو در فایل functions.php کپی کنید. اطلاعاتی که با // مشخص شدند درجه اهمیت پیشفرض رو نشون میده. برای مثال برای نام 10 هست و برای شهر 70. برای اینکه استان قبل از شهر قرار بگیره کافیه درجه اهمیت رو بهش بدید که کمتر از 70 باشه . برای مثال من اینجا به استان 45 و به شهر 46 رو اختصاص دادم. و در نهایت با CSS هم میتونید ظاهر رو تنظیم کنید
  11. 2 امتیاز
    نسخه PHP رو حتما 7 کنید دوستان!
  12. 2 امتیاز
    درون بسته ووکامرس فارسی وجود داره. کافیه ووکامرس فارسی رو فعال کنید
  13. 2 امتیاز
    @Mohammad با سلام و ادب ضمن تشکر از محمد عزیز بابت بروز رسانی ووکامرس فارسی به 3.5 باید به عرض برسانم که مشکلات همه رفع شدن به جز اینکه عنوان ایمیل دریافتی هنوز انگلیسی هست به صورت زیرNew order #2827573 :[عنوان فارسی سایت] و عنوان کادر متن ایمیل مطابق شکل زیر ممنون میشم این یکی رو هم بر طرف و بروز رسانی فرمایید با تشکر
  14. 2 امتیاز
    با سلام دوست عزیز این نوشته شما دو مفهوم دارد اول توضیح دهید کدامیک است !!! 1- بنده یک سایت فروشگاه ای دارم و سیستم فروش بنده اجازه فروش در ایران را با وجود فعال بودن درگاه های ایرانی نمی دهد؟ 2- بنده خریدار از یک سایت خارجی هستم و سیستم فروش آنها اجازه حمل و نقل به ایران را ندارد ؟ اگر گزینه یک باشد روش بالا یکی از موارد اصلاح است ولی گزینه فروش در همه کشورهای نیز می تواند مورد مصرف باشد (اگر فروش بین المللی دارید)شیوه حمل و نقل هم : حمل و نقل تمامی کشورهایی که محصول را به آنها می فروشید و حمل و نقل به تمامی کشورها نیز دو گزینه قابل استفاده هستند.نکته بعدی اینجاست این موارد بالا برای پیکربندی در بخش همگانی بود و در بخش حمل و نقل شما حتما باید کشور یا کشورهایی را به لیست بی افزایید یا ایجاد کنید و حتما باید برای آنها روش حمل و نقل و کلاس حمل و نقل تعریف و ایجاد و فعال کنید. {نکته مهم : بجز سایت های فروش مجازی که نیازی به ارسال فیزیکی ندارند شما هیچگاه نباید در بخش همگانی گزینه مکان های حمل و نقل را غیر فعال سازی حمل و نقل قرار دهید .} اگر مورد دوم باشد باید بدانید برخی شرکتها به علت تحریم ها هنوز مشکلات جدی در ارسال محصولات به ایران دارند مثلا آمازون با اینکه در دسترس است ولی امکان ارسال ندارد و احتمالا باید جرایم سنگینی پرداخت کند و بابت عدم فروش هم دولت آمریکا هیچی به او نمی دهد. موفق باشید
  15. 2 امتیاز
    با سلام دوست عزیز اینجا رو به آرایشگاه زنونه اشتباه گرفتید!!! اوا خواهر هم اینجا خدارو شک نداریم حداقل می خواید تبلیغات کنید از سایت های مرتبط استفاده کنید نه اینجا که یک محیط آموزشی نرم افزاری سخت افزاری است. موفق باشید
  16. 2 امتیاز
    هاست رو تعویض کنید یا بگید مشکل رو مرتفع کنند.
  17. 2 امتیاز
    حذف نشده. جابجا شده به قسمت نمایش / شخصی سازی
  18. 2 امتیاز
    این بخاطر صفحه کلید عربی موبایل کلاینت های شماست برای این مشکل در حال پیاده سازی راهکار هستم.
  19. 2 امتیاز
    از نظر من هم نتیجه خوبی داره برای شما! چون مطالب دارای طول عمر هستن و قطعا در گوگل ارزش گذاری شده
  20. 2 امتیاز
    با سلام دوست عزیز نکته مهمی که در این رابطه دیده می شود اینست که شما چند نکته رو مبهم گفتید فرمودید گفتن php قالب رو تغییر بده از 5.6 به 7.1 تغییر دادم ، برداشت بنده اینست این یعنی شما کدهای قالب رو تغییر دادید ولی این افزونه کمترین درگیری را با قالب داره نکته اینجاست شما باید PHP پنل سرور رو به 7.2 ارتقا بدید این دستورالعمل خود وردپرس و وکامرس است البته هنوز پشتیبانی از 7 پایین تر انجام می شود ولی احتمال بروز خطا هست. نکته بعدی اینجاست شما قبل از وریفای کردن این درگاه بهتر بود یک تست خالی با گزینه تست انجام می دادید تا مطمئن شوید که مشکلی وجود ندارد. در مورد IP درگاه pay نیازی ندارد و با همان کد شما را شناسایی می کند. البته باید مطمئن باشید که درگاه شما از سوی pay نیز در دسترس و فعال باشد. ضمن اینکه اگر شما https قبل یافعلا استفاده می کردید یا الان غیر فعال کردید یا اصلا استفاده نکرده اید باید مطمئن بشید که مشکلی از این سوی نیست. و یک نکته مهم گاهی در هنگام کپی پیست کردن کد وریفای احتمال اشتباه وجود دارد یعنی یک فضای خالی که دیده نمی شود یا به چشم نمی آید می تواند باعث بروز خطا شود . پس یکبار بدون کد وریفای بصورت تست بررسی کنید که اگر تایید شد یعنی درست کار می کند و احتمالا کد وریفای را اشتباه قرار داده اید ولی اگر خطا وجود داشت باید تداخلات با سایر افزونه ها را بررسی کنید. این نکات گاهی ریز باعث می شود اشتباهاتی رخ دهد. موفق باشید
  21. 2 امتیاز
    ضمن سپاس از عزیزان فایل php.ini رو مقداری دستکاری کردم و مشکل حل شد
  22. 2 امتیاز
    یه افزونه دیگه پیدا کردم که رایگان تو مخزن وردپرس هم هست. به اسم Product Specifications for Woocommerce به نظر افزونه بهتر با امکانات بیشتری هم هست. ولی با ویژگی های پیشفرض ووکامرس یکپارچه نیست و داخلش جداگونه ویژگی ها و دسته بندی ویژگی ها نوشته میشه. البته میشه تعیین کرد که مشخصات تعیین شده با این افزونه استفاده بشه یا مشخصات پیشفرض خود ووکامرس
  23. 2 امتیاز
    سلام به احتمال بسیار زیاد از محدودیت post_max_size و memory_limit در هاست شما باشه. اگر هاست شما سی‌پنل هست و از قابلیت تغییر نسخه php ساپورت میکنه، میتونید در php options این مقادیر رو افزایش بدید. همچنین یه سری راههای دستی هم برای افزایش این مقادیر وجود داره که کافیه سرچ کنید.
  24. 2 امتیاز
    با سلام دوست عزیز می توان مشکل را در چند چیز خلاصه کرد اول بروز نبودن وردپرس و وکامرس با نرم افزار های سرور (مثلا : نسخه php باید 7 به بالا باشد یا دسترسی مجاز وردپرس به رم 256 و بالاتر باشد یا میزان تاخیر php یا میزان فراخوان یا خواندن php که پیش فرض 30 و 60 هست که می توانید به 300 و 600 ارتقا دهید. دوم اشکال در افزونه کش اگر بر روی سایت افزونه کش نصب کرده باشید. در برخی موارد خالی کردن افزونه کش به شما کمک می کند مشکل را برطرف کنید و حتما اگر سمت سرور نیز کش دارد یک بار مرورگر با ctrl + F5 خالی و بارگذاری مجدد کنید. سوم بروز نبودن قالب یا عدم هماهنگی قالب با وکامرس و اشکال در برخی قسمت ها که با بررسی قسمت وضعیت وکامرس اشکالات را ببینید و یا با فعال کردن دیباگ وردپرس برای دقایقی اشکالات را مشاهده و نسبت به رفع اقدام کنید. چهارم تداخل افزونه ها با هم کافیست برای برای امتحان افزونه هایی بجز وکامرس را موقتا غیر فعال کنید و بررسی کنید و به صورت تک به تک فعال و تست بگیرید. موفق باشید
  25. 2 امتیاز
    درود بر شما نمیدونم مشکل شما حل شد یا نه ولی من این کد رو پیدا کردم و تست کردم ؛ کاملا جواب میده. کمترین قیمت رو هم نمایش میده: add_filter( 'woocommerce_variable_sale_price_html', 'wc_wc20_variation_price_format', 10, 2 ); add_filter( 'woocommerce_variable_price_html', 'wc_wc20_variation_price_format', 10, 2 ); function wc_wc20_variation_price_format( $price, $product ) { // Main Price $prices = array( $product->get_variation_price( 'min', true ), $product->get_variation_price( 'max', true ) ); $price = $prices[0] !== $prices[1] ? sprintf( __( '%1$s', 'woocommerce' ), wc_price( $prices[0] ) ) : wc_price( $prices[0] ); // Sale Price $prices = array( $product->get_variation_regular_price( 'min', true ), $product->get_variation_regular_price( 'max', true ) ); sort( $prices ); $saleprice = $prices[0] !== $prices[1] ? sprintf( __( '%1$s', 'woocommerce' ), wc_price( $prices[0] ) ) : wc_price( $prices[0] ); if ( $price !== $saleprice ) { $price = '<del>' . $saleprice . '</del> <ins>' . $price . '</ins>'; } return $price; } امیدوارم مشکلتون حل بشه
این صفحه از پرچمداران بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+03:30 می باشد
×