You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
salleh96
قهوهها به دو دسته عمدهی عربیکا و روبوستا تقسیم بندی میشوند. انواع مختلفی از هر کدام وجود دارند که علاوه بر آنکه طعم و کیفیت متفاوتی دارند، جنبههای مختلفی از نظر سلامتی و میزن کافئین یا حتی نوع کشت دارند. با توجه به سلیقه و ترجیح خود، باید نوع قهوهای که مد نظرتان است را انتخاب کنید. اگر نیاز به انر›ی بالایی دارید باید قهوه روبوستا را انتخاب کنید.
۲. درجه آسیاب قهوه:
آسیاب یکی از نکات بسیار مهمی است که هنگام خرید قهوه باید به آن توجه کنید. درجه آسیاب قهوه با توجه به وسایلی که در دسترس دارید مهم است. مثلا اگر اسپرسو ساز خانگی دارید باید از درجه آسیاب ریز استفاده کنید. این موضوع اگر درست انجام شود باعث می شود تا عصاره یکدست و سالمی را داشته باشید و به طبع از طعم و رنگ و غلظت قهوه اسفاده کنید.
۳. تاریخ تولید و انقضای قهوه:
برای خرید قهوه، باید به تاریخ تولید قهوه و همچنین تاریخ انقضا آن توجه کنید. بهتر است قهوه جدید تر و تازهتر را انتخاب کنید تا طعم بهتری داشته باشد. همچنین نوع بسته بندی که باعث جلوگیری از نفوذ نور خورشید شود و جلوی رطولبت ر نیز بگیرد مهم است.