رفتن به مطلب
iranwebserver

redscience

کاربر عضو
  • تعداد ارسال ها

    5
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • روز های برد

    1

آخرین بار برد redscience در 17 بهمن

redscience یکی از رکورد داران بیشترین تعداد پسند مطالب است!

درباره redscience

  • درجه
    کاربر جدید
  • تاریخ تولد تعیین نشده
  1. redscience

    مشکل در نمایش سایت

    ممنون از پاسختون اما این پاسخ نمی تونه نتیجه اساسی و قطعی برگردونه . بنده یه راه حلی میخام که مشکل گشا باشه . مثلا چطور که ما در wp-config می ایم debug رو true یا false می کنیم و به برخی ارورها سریعا دسترسی پیدا می کنیم و دنبال راه حل می گردیم . برای این هم یک راه حل می خوام . این ارورهایی که debug برمیگردونه, من نمی دونم که ایا دقیقا مربوط به عدم کارکرد صحیح litespeed cache هست یا نه . شاید حتی ممکنه مربوط به آنتی ویروسی باشه که پلاگینش نصب بشه و این از اجرای برخی css یا js ها جلوگیری می کنه . من یه چیزی می خوام که بدونم دقیقا کدوم پلاگین روی کدوم بخش تاثیر می زاره و روند اجرای اسکریپت رو درک کنم . در این صورت خیلی بهتر میشه به راه حل رسید . اینطوری ادم مثل این می مونه که در انباری دنبال سوزن می گرده و وقتش رو میگیره
  2. redscience

    مشکل در نمایش سایت

    بنده به مشکلی در نمایش سایت جدیدا روبرو شدم ارور debug این رو نشون میده Warning: parse_ini_file() has been disabled for security reasons in wp-content/plugins/litespeed-cache/inc/const.cls.php on line 288 Deprecated: Function create_function() is deprecated in wp-content/plugins/testimonials-by-woothemes/classes/class-woothemes-widget-testimonials.php on line 270 Deprecated: Function create_function() is deprecated in wp-content/plugins/woocommerce-menu-extension/woocommerce-menu-extension.php on line 20 Warning: parse_ini_file() has been disabled for security reasons in wp-content/plugins/litespeed-cache/inc/const.cls.php on line 288 در اینها Fatal error نداریم اما قالب سایت در هدر و فوتر دچار به هم ریختگی شده و زیر همه جملات یک خطی کشیده میشه و بغل ماوس هم یک علامت سوال میاد بنده به نظرم اومد که ماژول مربوط به کش رو غیر فعال کنم اما درست نشد مشکل حتی کلا پوشه و دیتا بیس رو خالی کردم و دوباره ایمپورت کردم اما مشکل بعد از ساعتی دوباره پدیدار شد عکسی رو می فرستم تا وضعیتی که ایجاد مییشه رو ملاحطه بفرمایید می خواستم بدونم مشکل از چی می تونه باشه . سپاسگذارم [محتوای مخفی] اگر هنوزم توضیحاتم کامل نبوده چیزی که الان به فکرم رسید اینه که احساس می کنم در مرحله لود, سایت سریعتر داره لود میشه. از کجا میشه فهمید که ماژولی در هنگام لود درست کار نمی کنه یا از کار افتاده
  3. بنده با ترجمه برخی مسیرها مشکل دارم می خواستم ببینم از کدوم لینک ها باید تغییرات اعمال بشه در بخش کاربری مشتری view-order Billing address اگر راهکار دیگه ای مثل include تم یا اموزش های کلی یا هر چیز دیگه ای می دونید بگید راستی بنده در ووکامرس فارسی حلقه های ترجمه برام بالا نمیاد یعنی هیچی در پیجش داخل پنل کاربری ظاهر نمیشه علتش چی می تونه باشه؟
  4. redscience

    چطوری میشه elementor 2.3.1 فعال سازی بشه؟

    نه فک کردم شاید ضروری باشه همین رو می خواستم مطمئن بشم ممنون ادمین عزیز
  5. بنده elementor 2.3.1 رو از سایت وزین پرشین اسکریپت دانلود کردم وقتی مراجعه می کنم به داخل پلاگین و بخش > Activate Manually ایجا نمی دونم چه کدی باید بنویسم داخل فایل rar هم چیزی ندیدم که مربوط به کد فعال سازی باشه لطفا در این مورد به بنده اطلاع بدین که نحوه فعال سازی به چه صورت هست ؟ با سپاس
×