morteza321
تازه وارد
سلام خسته نباشید این اسکریپتBitValue v1.6 مخصوص سایت بیت کوین می باشد من با بیت کوین آشنایی کامل دارم می خواستم این اسکریپت را برروی هاست خود نصب کنم اما ارور می دهد [SIZE=small]معمولا اکثر اسکریپت هایی که نیاز به دیتابیس دارند یک فایل به نام Config یا در Connect دارند که باید اطلاعات دیتابیس درونش وارد شود را با نوت پد یا نرم افزار مشابه باز کنید سپس دنبال گزینه هایی شبیه زیر می گردیم :[/SIZE]
[SIZE=small]['dbname'] = 'نام دیتابس را باید اینجا وارد کنید'
['username'] = 'نام یوزر را اینجا وارد کنید'
['password'] = 'پسورد را اینجا وارد کنید' [/SIZE]
[SIZE=small]اما این اسکریپت ندارد [/SIZE]و همچنین فایل sql هم ندارد که ما به phpmyadmin برویم و [SIZE=small]گزینه Import کلیک کنید در صفحه جدید Browse را بزنید و فایل sql را انتخاب کنید سپس Go را بزنید را ندارد ؟ اگر کسی اطلاعاتی درست برای نصب این اسکریپت دارد آموزش آن را در این پست قرار دهد ؟ من خیلی به این اسکریپت احتیاج داردم [/SIZE]؟
لینک دانلود اسکریپت BitValue v1.6:
[SIZE=small]['dbname'] = 'نام دیتابس را باید اینجا وارد کنید'
['username'] = 'نام یوزر را اینجا وارد کنید'
['password'] = 'پسورد را اینجا وارد کنید' [/SIZE]
[SIZE=small]اما این اسکریپت ندارد [/SIZE]و همچنین فایل sql هم ندارد که ما به phpmyadmin برویم و [SIZE=small]گزینه Import کلیک کنید در صفحه جدید Browse را بزنید و فایل sql را انتخاب کنید سپس Go را بزنید را ندارد ؟ اگر کسی اطلاعاتی درست برای نصب این اسکریپت دارد آموزش آن را در این پست قرار دهد ؟ من خیلی به این اسکریپت احتیاج داردم [/SIZE]؟
لینک دانلود اسکریپت BitValue v1.6:
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.