آموزش نصب پلاگین های et_chat

rezatehrani

تازه وارد
سلام اگه بشه آموزش نصب پلاگین های مختلف et_chat رو آموزش بدین که کجا قرار بگیره ممنون میشم .

مثلا پلاگین سایت گلریز وب رو که مدیریت پیشرفته یا کاربر مجازی , پیغام خصوصی

Ehs@n

کاربر عضو
لطفا زین پس سوالات سخت سخت نپرس :p

میگم ببین این به کارت میاد؟ /:)

بعضی ها رفتن وب سایت پشتیبانی رسمی این اسکریپت رو زدن اونوقت من نتونستم یه آموزش پیدا کنم! جالبه ها نه؟ :41:

A_pormehr

کاربر عضو
باز که داش احسان مارو ناراحت کردین :D گناه داره داش احسن بزار با خودشون خوش باشن پشتیبانی میخوان چکار :=))

عزیز مشکلت کدوم پلاگینه بگو تا نحوه نصبشو بهتون بگیم چون پلاگینا با هم فرق دره ولی در کل همشون تو پوشه classنصب میشه که بعضیا به دتاباسی نیاز دارن که باید اطلاعات دتاباسی بهش بدی بعضیا هم ساده نصب میشه بدون دتاباسی :53:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

rezatehrani

تازه وارد
سلام تو سایت گلریز وب یه پلاگین هست که همه پلاگین ها نصب میشه ممنون میشم اگه آموزش اون و بذاری برام

rezatehrani

تازه وارد

اینم لینک دانلودشه

A_pormehr

کاربر عضو
عزیز اسم پلاگین بده اینی که دادی پر از فایلای زیپه واسه دانلود نمیدونم کدومشو میگی اسم پلاگین چیه بگو تا کمکت کنیم :53:

rezatehrani

تازه وارد
[h=1]دانلود پلاگین مدیریت چت روم به صورت حرفه ای[/h]
You must be registered for see images attach

A_pormehr

کاربر عضو
این پلاگین اگه اشتباه نکنم پلاگین پلن مدیریت تصویری هستش که توش 3 تا پوشه داره admin/img/style اینارو آپلود میکنی تو روت اصلی هاستت بعد تو پوشه admin فایل configرو edit میکنی رمز 121212 هستش اگه اشتباه نکنم اونو به دلخواه رمز خودتو میزاری به جاش که دوبار اون رمز 121212 اومده هر دوتارو تغیر میدی فایلlock هم مثل همین فایل config رمزشو که 121212 هستش تغیر میدی پلاگینت نصب میشه :53: باز موردی بود سوالی بود در خدمتیم

پرشین اسکریپت برترین مرجع اسکریپت پارسی زبانان

rezatehrani

تازه وارد
نصبش کردم ولی بعضی هاش کار نمیکنن ممنون میشم راهنمایی کنی دادا یه مدیریت خوب بذاری یا پلاگین کاربر مجازی و خصوصی خوان و امتیاز پیشرفته رو آموزش بدی واقعا ممنونت میشم

A_pormehr

کاربر عضو
style هم تو روت اصلی آپلود کن.کجاش کار نمیکنه بگو تا بیشتر راهنمایی کنم.هر پلاگینی سوال داشتی در مورد نصبش اسم پلاگین بگو در خدمتیم :53:

rezatehrani

تازه وارد
واقعا ازتون ممنونم اگه بشه پلاگین امتیاز دهی پیشرفته و خصوصی خوان و کاربر مجازی رو بهم آموزش بدبن ممنون میشم

A_pormehr

کاربر عضو
برای نصب سیستم امتیاز دهی این لینک بخون قبلا توضیح دادم

سیستم خصوصی خوان یه فایل داره به اسم adminlistpayam.class اونو تو پوشه class/adminآپلود میکنی بعد میری پوشه style/admin.tpl فایل index.tpl.html رو edit میکنی این کدو

<a href="./?Adminlistpayam">سیستم خصوصی خوان</a><br>

زیر این کد

<a href="./?AdminBlacklistIndex"><?php echo $lang->link[0]->tagData; ?></a><br>

میزاری سیستم نصب میشه

قضیه طولانی شد نصب کاربر مجازی هم بعد توضیح میدم حالا اینا نصب کن تا بعد

فقط یادت نره کد هارو تو نت پد بریز بعد از اونجا کپی کن :53:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا