آموزش PHP ساخت یک redirector انتقال دهنده ساده

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,093
122
63
30
PersianScript
حتما تو بعضی از سایت ها دیدید که میخوان به یک سایت دیگه لینک بدن مستقیم لینک نمیدن. میان به اینصورت کار میکنن:

http://www.persianscript.ir/go.php?url=http://www.persianscript.ir

این یک اسکریپت انتقال دهنده یا همون ریدایرکتور - redirector ساده هست. قصد داریم بهتون یاد بدیم که چطور یک همچین سیستمی رو بنویسید.

مواد لازم:

  • یک عدد Notepad یا Notepad++
سطح آموزش:

  • مبتدی
------

ما کلا برای نوشتن این اسکریپت 5 خط داریم.

کد کلی اسکریپت:


کد:
<?php
if (!empty ($_GET["url"])) {
$persianscript = $_GET["url"]; 
header("Location: $persianscript") ;
} else{ echo ' Hello  ;) ';} ?>
  1. در خط اول php رو باز می کنیم
  2. در خط دوم ما یک شرط میزاریم که در صورتی که مقدار url که به وسیله GET میگیریم خالی نبود (empty) دستورات رو اجرا کن در غیر اینصورت بیا خط 5 و else رو اجرا کن
  3. در صورتی که شرط بالا درست باشه. مقدار ورودی که از GET گرفته شده رو میریزه داخل یک متغیر به نام persianscript
  4. در خط چهارم ما مقدار persianscript که همون ادرس سایت هست رو داخل header() میریزیم. (header برای انتقال مسیر هست...)
  5. این خط در صورتی اجرا می شه که ما هیچ ورودی به url ندیم. (مثال: http://www.persianscript.ir/go.php?url)
تمام شد. این فایل رو با نام go.php ذخیره میکنیم.

شما براحتی و بدون درد و خونریزی یک اسکریپت ریداریکتور ایجاد کردید. :redfadce:

این آموزش ابتدایی بود, و چون دوستان درخواست داشتن براشون آموزش گذاشتیم . . .

موفق باشید

 

jafar1374

کاربر عضو
13/1/10
491
0
16
سلام

محمد آقا این کار چه سودی داره ؟

باعث بالا رفتن رنک سایت میشه ؟

 

N2D

کاربر عضو
5/1/09
440
0
16
29
مشهد
سلام !

میشه ازش به عنوان یک آمارگیر استفاده کرد که از سایت شما چندبار روی فلان لینک کلیک شده و .....

موفق باشید

 

r3za

تازه وارد
15/8/11
11
0
1
سلام ..

من اسكريپتي كه iehsan ساختن

یک اسکریپت ریدایرکت دیگر | وبلاگ iEhsan

ديدم كه كار هم ميكنه و دقيقا مشابه اسكريپت پرشين اسكريپت هستش ..

سوالم اينه كه چطوري تمام لينك هاي فروم اينجا از همون اسكريپت پيروي ميكنن ..

من نصب كردم مثلا داخل آدرس go.site.com اما تنها با رفتن به اين ادرس

و وارد كردن آدرس جديد داخل كادر ميشه از اسكريپت استفاده كرد در صورتي كه اينجا به طور خودكار لينك ها با همون اسكريپت عمل ميكنن ..

بدون اينكه بخوايم بريم به آدرس go.persianscript.ir و ادرس لينكو داخل كادر وارد كنيم .. :43:

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

eskafild

تازه وارد
16/8/12
44
0
6
سلام آقا اگه بخوام برای جوملا این کار رو انجام بدم چیکار باید کنم؟

 

honda.moji

تازه وارد
4/5/13
10
0
1
سلام

یه سوال ... ! من این اسکریپ رو نصب کردم ... ! ولی یه مشکل دارم ... !

من میخام تو وردپرس بعد اینکه رو یه لینک ( تو صفحه اول ) کلیک کردیم مستقیم بره تو صفحه مورده نظر ، البته با همیچین ساختاری ... !

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,093
122
63
30
PersianScript
بحث شده در بارش! باید زمینه دلخواه ایجاد کنید. جستجو کنید لطفا

 

javaheri123

کاربر عضو
16/1/14
108
0
16
30
سلام من با پیغام خطای زیر مواجه شدم


کد:
Warning:  Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/enjoylif/public_html/go.php:1) in /home/enjoylif/public_html/go.php on line 4
 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,478
2
38
لنگرود
کافیه از دستور iframe استفاده کنی و لینک iframe رو با دستور GET فراخونی کنی .

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,093
122
63
30
PersianScript
نمونش انتقال دهنده لینک پرشین اسکریپت هست... کافیه سرچ کنید

 

ehsanchhry

تازه وارد
1/12/14
1
0
1
ehsaider.ir
حتما تو بعضی از سایت ها دیدید که میخوان به یک سایت دیگه لینک بدن مستقیم لینک نمیدن. میان به اینصورت کار میکنن:

http://www.persianscript.ir/go.php?url=http://www.persianscript.ir

این یک اسکریپت انتقال دهنده یا همون ریدایرکتور - redirector ساده هست. قصد داریم بهتون یاد بدیم که چطور یک همچین سیستمی رو بنویسید.

مواد لازم:

  • یک عدد Notepad یا Notepad++
سطح آموزش:
  • مبتدی
------

ما کلا برای نوشتن این اسکریپت 5 خط داریم.

کد کلی اسکریپت:


کد:
<?php
if (!empty ($_GET["url"])) {
$persianscript = $_GET["url"];
header("Location: $persianscript") ;
} else{ echo ' Hello ;)';} ?>
  • در خط اول php رو باز می کنیم
  • در خط دوم ما یک شرط میزاریم که در صورتی که مقدار url که به وسیله GET میگیریم خالی نبود (empty) دستورات رو اجرا کن در غیر اینصورت بیا خط 5 و else رو اجرا کن
  • در صورتی که شرط بالا درست باشه. مقدار ورودی که از GET گرفته شده رو میریزه داخل یک متغیر به نام persianscript
  • در خط چهارم ما مقدار persianscript که همون ادرس سایت هست رو داخل header() میریزیم. (header برای انتقال مسیر هست...)
  • این خط در صورتی اجرا می شه که ما هیچ ورودی به url ندیم. (مثال: http://www.persianscript.ir/go.php?url)
تمام شد. این فایل رو با نام go.php ذخیره میکنیم.شما براحتی و بدون درد و خونریزی یک اسکریپت ریداریکتور ایجاد کردید. :redfadce:

این آموزش ابتدایی بود, و چون دوستان درخواست داشتن براشون آموزش گذاشتیم . . .

موفق باشید
اگر بخوام آدرس u= نداشته باشه باید چکار کنم؟ یعنی فقط go.php? باشه و بعدش آدرس مقصد