آیا هاست های خارجی قطع میشن

darkshatoot

تازه وارد
سلام و خسته نباشید

من یک سوال داشتم

آیا با آمدن شبکه ملی دسترسی وب سایت هایی که در هاست خارجی میباشند قطع میشه؟

از اونجایی که هزینه خرید هاست داخلی خیلی بالا است. همچنین وب سایت من در یک هاست خارجی میباشد

Ehs@n

کاربر عضو
دوست عزیز نمی خوام بحث سیاسی بکنم ولی اینا 100 سال دیگه هم نمی تونم شبکه ملی بیارند

چون به ضرر خودشون هم هست که این جا جای گفتنش نیست :32:

پس با خیال راحت برو میزبان خارجی بیگر >:)

+ به دلیل کیفیت خیلی بالای سرعت اینترنت ایران سرور ایرانی نمی تونه میزبان خوبی باشه! پس از سرت بندازش دور

masoomi

کاربر عضو
عجب!!!

پس درست حدس زدم...

امروز با اینترنت ایرانسل توی موبایلم فقط میتونستم به mci.ir و تابناک و ایرانسل دات آی آر دسترسی داشته باشم.

اینا سرورشون توی ایرانه.

نه سایتای من (که اکثرا سرور هلندی و آلمانین* و نه سایت گوگل و یاهو و aol، هیچکدوم نمیومد بالا.

قبلا اینترنتم مشکل داشت. زنگیده بودم به اوپراتور مخابرات. مشکلمو که حل کردن، ازشون پرسیدم جریان این نت ملی چیه؟

گفت همین الان داریم ارائه میدیم...

گفتم یعنی چی؟

گفت: همین اینترانت که توی پنلتون هست، همون نت ملیه. فقط میتونی باهاش بری تبیان، سایت بانکها، مخابرات، خبری و... که سروراشون توی ایرانه!!

kasraa

کاربر عضو
سلام

واسه بچه های پرشین اسکریپت زشته اطلاعاتشون انقد پایین باشه و ندونن فرق اینترانت و اینترنت چیه :((

اینترانت از خیلی سال پیش بوده و الآن فقط دارن در سطح وسیع تر گسترشش میدن خواهشن برین درباره ی اینترانت ( شبکه محلی ) تحقیق کنید

اصلا خداییش با عقل جور در میاد که اینترنت قطع بشه :: :-j

masoomi

کاربر عضو
سلامواسه بچه های پرشین اسکریپت زشته اطلاعاتشون انقد پایین باشه و ندونن فرق اینترانت و اینترنت چیه :((

اینترانت از خیلی سال پیش بوده و الآن فقط دارن در سطح وسیع تر گسترشش میدن خواهشن برین درباره ی اینترانت ( شبکه محلی ) تحقیق کنید

آقا من بیسوادم و اطلاعاتم در حد صفره.

اما شما که سواد داری و فول اطلاعاتی، اگه دقت میکردی و میتونستی بخونی (!)، یه کلمه "گفت:" میدیدی اول جملم:

گفت: همین اینترانت که توی پنلتون هست، همون نت ملیه. فقط میتونی باهاش بری تبیان، سایت بانکها، مخابرات، خبری و... که سروراشون توی ایرانه!!

:)

kasraa

کاربر عضو
دادا چرا میزنی :((

شما که همه میدونن استادی منم که دارم درس پس میدم

منظورم اگر نگاه کنی اصلا تو نبودی یه حرف کلی بود که در مورد همین شایعه قطع شدن نت و ..... هست

شرمنده اگر حرفمو طوری گفتم بد برداشت کردی ;)

masoomi

کاربر عضو
مگه ضرب و شتم مجازی هم وجود داره؟ :( :109:

راستی اگه توی نیک دات آی آر (nic,ir) موقع تغییر dns دقت کنی، یه بخش اضافه کردن به اسم و توضیحات زیر: (واژه اینترانت ملیشو دریاب) [h=3]نام کارگزار در اینترانت ملی[/h]

• این بخش بصورت آزمایشی برای برخی شرکت*های میزبانی دامنه فعال شده است. پس از طی دوره آزمایشی اطلاعات تکمیلی جهت استفاده عموم کاربران منتشر خواهد شد.

kasraa

کاربر عضو
آره باوا الآن تو زدی دست و پام شکسته تو بیمارستانم تازه دلم رو هم شکستی =((

آره عزیز دیدم خودم هاستینگ دارم حالا اگه یه کوچولو وقت بزاری برو مثلا از پارس دو یه سرور مجازی داخل ایران مخصوص گیم ( گیم سرور ) رو بپرس چه مدلیه بهت میگن که توی nic باید dns های اینترانت رو وارد کنی که بتونن وصل بشن در غیر این صورت چون این سرورها فقط قابلیت دسترسی کاربران داخل ایران رو دارن کار نمیکنه

این نمونه ی کوچیک همین اینترانت ملی هست که قراره بیاد

فرض کن توی یه شرکت بزرگ یا توی بیمارستانا یه شبکه هست که همشون به هم وصلن حالا دقیقا همون سیستم رو در سطح ملی میخوان راه بندازن یعنی 100% مشابه کاری که چین کرد

حالا بعد از ایمیل ملی دنبال موتور جستجوی ملی فراتر از iran.ir ) هستن که بتونن توی همون اینترانت ملی مثلا به گفته خودشون جای گوگل بیارن

توی یکی از مصاحبه ها از وزیر فناوری اطلاعات پرسیدن که اینترنت قراره قطع بشه ؟

با یه لحن شوخی گفت براردر من قطع شدن اینترنت مثل این میمونه که ماها دیگه اکسیژن نداشته باشیم برای نفس کشیدن

حالا یه چیزم بگن داداش گلم اینکه کلا این برنامه اینترانت ملی برمیگرده به همون مصوبه پنجم دولت که برای کاهش هزینه ها و کم کردن استنفاده از پهنای باند خارجی و صرفه جویی اقتصادی قراره پیاده بشه

فرض کن مثلا یه سایتی میزنی که مثل همین پرشین اسکریپت و امثال این که فقط کاربرای داخلی ازش استفاده میکنن خو دیگه نیازی نیست سرورش با کلی خرج توی خارج باشه و هزینه بره مال اونوریا

کافیه بیاد روی اینترانت ملی و نزدیک 80% هزینه ها کم بشه و فقط یه عیبی که داره دیگه کاربرای خارج از ایران نمیتونن دسترسی به سایت داشته باشن

حالا دیگه نزن من گناه دارم نیگاه کن :(

masoomi

کاربر عضو
گفتین:

کافیه بیاد روی اینترانت ملی و نزدیک 80% هزینه ها کم بشه و فقط یه عیبی که داره دیگه کاربرای خارج از ایران نمیتونن دسترسی به سایت داشته باشن

همین الان اگه منه دانشجو بخوام یه هاست 200 مگابایتی (که وردپرس حداقل 200 مگ میخواد) از یه شرکت ایرانی که هاست لینوکس ایرانی میده بخرم، باید حداقل 30 تومن پول بدم! این کجاش 80% صرفه جویی واسه منه که اومدم هاست ایرانی خریدم؟!!!

حالا عیبش بخوره توی سرم. این قیمتم به کنار. سرورای ایرانی آپ تایمشون بالاتر از 95 نمیره. آیا ارزششو داره؟!

مثلا من اگه برم از یه هاست 200 مگابایت بگیرم، باید 30 تومن پول بدم.

اما میرم از و فقط 23 تومن پول میدم و یه هاست 1 گیگ میگیرم.

حالا این 80% صرفه جویی مد نظر شما، در هزینه های دولت بود یا منظورتون 80% صرفه جویی در هزینه های مردم؟!

kasraa

کاربر عضو
یه کم دقیق تر مطلبمو بخون

اون هاستی که من گفتم به اینترنت وصل نیست فقط داخل ایران جواب میده

اون هاستایی که تو میگی به اینترنت وصل هستن و این خودش باعث میشه اون قیمت بره بالا

الآن پارس پک با قیمت های همسان با هاست های خارجی میده همون هارد رو اما پهنای باند مشکل اصلی هاستای ایرانیه

واسه همین دولت میخواد اینکارو کنه تا پهنای باندو بیاره داخل ایران و اگه داخل ایران باشه میشه یه چیزی مثل همون ir. و .com که فرقشون 20 تومنه

یه کم دقیق میخوندی حرف منو میفهمیدی :)

masoomi

کاربر عضو
برو بپرس، میفهمی که به شرکتهای بزرگ ارائه دهنده سرورهای ایرانی، ابلاغیه اومده که باید دسترسی به سرورهاشونو از طریق کشورهای خارجی قطع کنن تا نهایت امنیت روی سرورهای ایرانی یرقرار شه.

فراسو سامانه پاسارگاد هم یکی از همیناست که همین الان قیمتشم میتونی توو اون لینکی که دادم ببینی و بفهمی :41:

kasraa

کاربر عضو
اینو که مصوبش از 2 سال پیش بود که همه سایتای دولتی باید بیان تو ایران :))

عزیزم فراسو سروراش به اینترنت وصله اینو چرا نمیفهمی :((

بازم پیشنهاد میکنم برو درباره اینترنت و اینترانت ملی تحقیق کن :D

masoomi

کاربر عضو
عمرا اگه بذارم 1-1 شه نتیجه کل کامون :D

آآآآآآآی نفس کش یکی بیاد کمک من :mad: :D

kasraa

کاربر عضو
تو کی 1 شدی که من خبر ندارم =)) :))

هیشکی نمیاد اصن مگه جلوی من کسی میتونه نفس بکشه نا سلامتی بچه ی اسلام آباد کرجیما :D

الآن آیا متوجه شدی که داشتی اشتباه میکردی ؟

البته حق داریا تو این ایران خوراکشون شایعه درست کردنه که به جای اینترانت ملی گفتن اینترنت ملی :|

EhsaanDev

کاربر عضو
عجب!!!پس درست حدس زدم...

امروز با اینترنت ایرانسل توی موبایلم فقط میتونستم به mci.ir و تابناک و ایرانسل دات آی آر دسترسی داشته باشم.

اینا سرورشون توی ایرانه.

نه سایتای من (که اکثرا سرور هلندی و آلمانین* و نه سایت گوگل و یاهو و aol، هیچکدوم نمیومد بالا.

قبلا اینترنتم مشکل داشت. زنگیده بودم به اوپراتور مخابرات. مشکلمو که حل کردن، ازشون پرسیدم جریان این نت ملی چیه؟

گفت همین الان داریم ارائه میدیم...

گفتم یعنی چی؟

سلامواسه بچه های پرشین اسکریپت زشته اطلاعاتشون انقد پایین باشه و ندونن فرق اینترانت و اینترنت چیه :((

آقا من بیسوادم و اطلاعاتم در حد صفره.اما شما که سواد داری و فول اطلاعاتی، اگه دقت میکردی و میتونستی بخونی (!)، یه کلمه "گفت:" میدیدی اول جملم:

:)
دادا چرا میزنی :(( شما که همه میدونن استادی منم که دارم درس پس میدم

منظورم اگر نگاه کنی اصلا تو نبودی یه حرف کلی بود که در مورد همین شایعه قطع شدن نت و ..... هست

شرمنده اگر حرفمو طوری گفتم بد برداشت کردی ;)
آره باوا الآن تو زدی دست و پام شکسته تو بیمارستانم تازه دلم رو هم شکستی =(( آره عزیز دیدم خودم هاستینگ دارم حالا اگه یه کوچولو وقت بزاری برو مثلا از پارس دو یه سرور مجازی داخل ایران مخصوص گیم ( گیم سرور ) رو بپرس چه مدلیه بهت میگن که توی nic باید dns های اینترانت رو وارد کنی که بتونن وصل بشن در غیر این صورت چون این سرورها فقط قابلیت دسترسی کاربران داخل ایران رو دارن کار نمیکنه

این نمونه ی کوچیک همین اینترانت ملی هست که قراره بیاد

فرض کن توی یه شرکت بزرگ یا توی بیمارستانا یه شبکه هست که همشون به هم وصلن حالا دقیقا همون سیستم رو در سطح ملی میخوان راه بندازن یعنی 100% مشابه کاری که چین کرد

حالا بعد از ایمیل ملی دنبال موتور جستجوی ملی فراتر از iran.ir ) هستن که بتونن توی همون اینترانت ملی مثلا به گفته خودشون جای گوگل بیارن

توی یکی از مصاحبه ها از وزیر فناوری اطلاعات پرسیدن که اینترنت قراره قطع بشه ؟

با یه لحن شوخی گفت براردر من قطع شدن اینترنت مثل این میمونه که ماها دیگه اکسیژن نداشته باشیم برای نفس کشیدن

حالا یه چیزم بگن داداش گلم اینکه کلا این برنامه اینترانت ملی برمیگرده به همون مصوبه پنجم دولت که برای کاهش هزینه ها و کم کردن استنفاده از پهنای باند خارجی و صرفه جویی اقتصادی قراره پیاده بشه

فرض کن مثلا یه سایتی میزنی که مثل همین پرشین اسکریپت و امثال این که فقط کاربرای داخلی ازش استفاده میکنن خو دیگه نیازی نیست سرورش با کلی خرج توی خارج باشه و هزینه بره مال اونوریا

حالا دیگه نزن من گناه دارم نیگاه کن :(
گفتین:همین الان اگه منه دانشجو بخوام یه هاست 200 مگابایتی (که وردپرس حداقل 200 مگ میخواد) از یه شرکت ایرانی که هاست لینوکس ایرانی میده بخرم، باید حداقل 30 تومن پول بدم! این کجاش 80% صرفه جویی واسه منه که اومدم هاست ایرانی خریدم؟!!!

حالا عیبش بخوره توی سرم. این قیمتم به کنار. سرورای ایرانی آپ تایمشون بالاتر از 95 نمیره. آیا ارزششو داره؟!

مثلا من اگه برم از یه هاست 200 مگابایت بگیرم، باید 30 تومن پول بدم.

اما میرم از و فقط 23 تومن پول میدم و یه هاست 1 گیگ میگیرم.

حالا این 80% صرفه جویی مد نظر شما، در هزینه های دولت بود یا منظورتون 80% صرفه جویی در هزینه های مردم؟!
یه کم دقیق تر مطلبمو بخوناون هاستی که من گفتم به اینترنت وصل نیست فقط داخل ایران جواب میده

اون هاستایی که تو میگی به اینترنت وصل هستن و این خودش باعث میشه اون قیمت بره بالا

الآن پارس پک با قیمت های همسان با هاست های خارجی میده همون هارد رو اما پهنای باند مشکل اصلی هاستای ایرانیه

واسه همین دولت میخواد اینکارو کنه تا پهنای باندو بیاره داخل ایران و اگه داخل ایران باشه میشه یه چیزی مثل همون ir. و .com که فرقشون 20 تومنه

یه کم دقیق میخوندی حرف منو میفهمیدی :)
برو بپرس، میفهمی که به شرکتهای بزرگ ارائه دهنده سرورهای ایرانی، ابلاغیه اومده که باید دسترسی به سرورهاشونو از طریق کشورهای خارجی قطع کنن تا نهایت امنیت روی سرورهای ایرانی یرقرار شه.فراسو سامانه پاسارگاد هم یکی از همیناست که همین الان قیمتشم میتونی توو اون لینکی که دادم ببینی و بفهمی :41:
اینو که مصوبش از 2 سال پیش بود که همه سایتای دولتی باید بیان تو ایران :)) عزیزم فراسو سروراش به اینترنت وصله اینو چرا نمیفهمی :((

بازم پیشنهاد میکنم برو درباره اینترنت و اینترانت ملی تحقیق کن :D
عمرا اگه بذارم 1-1 شه نتیجه کل کامون :D آآآآآآآی نفس کش یکی بیاد کمک من :mad: :D
تو کی 1 شدی که من خبر ندارم =)) :)) هیشکی نمیاد اصن مگه جلوی من کسی میتونه نفس بکشه نا سلامتی بچه ی اسلام آباد کرجیما :D

الآن آیا متوجه شدی که داشتی اشتباه میکردی ؟

البته حق داریا تو این ایران خوراکشون شایعه درست کردنه که به جای اینترانت ملی گفتن اینترنت ملی :|
آقا kassra، آقا masoomi :33:

از شما بعیده که این طور کل کل کنید!! :68:

یک بار توی خبرآنلاین به همه این شایعات پایان دادند، گفتند نه چیزی قطع میشه نه چیزی وصل میشه! همه چیز سرجاشه منتاها سرعت دسترسی به سایت های هاستِ ایران سریع تر میشه!!

kasraa

کاربر عضو
احسان داداش گلم کل کل نیست که :D

من فقط خواستم به این برداشت اشتباه که نت قطع میشه خاتمه بدم

بعد یه چیزی احسان :D

منتاها سرعت دسترسی به سایت های هاستِ ایران سریع تر میشه!!
البته فقط اونایی که روی بستر اینترانت هستن :D

masoomi

کاربر عضو
محمد کجایی که ببینی مدیرای تالارت دارن به من بیچاره که یه یوزر معمولیم، زور میگن :((

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
من چون چیزی نمیدونستم ترجیح دادم بیننده تاپیک باشم. :109:

نظر من: در کل تا وقتی راه نیفته همه حرفا باد هواست! باید ببینیم و بعد .... چون به نظر من اصلا این کار با برنامه نیست

بالا