آره باوا الآن تو زدی دست و پام شکسته تو بیمارستانم تازه دلم رو هم شکستی =(( آره عزیز دیدم خودم هاستینگ دارم حالا اگه یه کوچولو وقت بزاری برو مثلا از پارس دو یه سرور مجازی داخل ایران مخصوص گیم ( گیم سرور ) رو بپرس چه مدلیه بهت میگن که توی nic باید dns های اینترانت رو وارد کنی که بتونن وصل بشن در غیر این صورت چون این سرورها فقط قابلیت دسترسی کاربران داخل ایران رو دارن کار نمیکنه
این نمونه ی کوچیک همین اینترانت ملی هست که قراره بیاد
فرض کن توی یه شرکت بزرگ یا توی بیمارستانا یه شبکه هست که همشون به هم وصلن حالا دقیقا همون سیستم رو در سطح ملی میخوان راه بندازن یعنی 100% مشابه کاری که چین کرد
حالا بعد از ایمیل ملی دنبال موتور جستجوی ملی فراتر از iran.ir ) هستن که بتونن توی همون اینترانت ملی مثلا به گفته خودشون جای گوگل بیارن
توی یکی از مصاحبه ها از وزیر فناوری اطلاعات پرسیدن که اینترنت قراره قطع بشه ؟
با یه لحن شوخی گفت براردر من قطع شدن اینترنت مثل این میمونه که ماها دیگه اکسیژن نداشته باشیم برای نفس کشیدن
حالا یه چیزم بگن داداش گلم اینکه کلا این برنامه اینترانت ملی برمیگرده به همون مصوبه پنجم دولت که برای کاهش هزینه ها و کم کردن استنفاده از پهنای باند خارجی و صرفه جویی اقتصادی قراره پیاده بشه
فرض کن مثلا یه سایتی میزنی که مثل همین پرشین اسکریپت و امثال این که فقط کاربرای داخلی ازش استفاده میکنن خو دیگه نیازی نیست سرورش با کلی خرج توی خارج باشه و هزینه بره مال اونوریا
کافیه بیاد روی اینترانت ملی و نزدیک 80% هزینه ها کم بشه و فقط یه عیبی که داره دیگه کاربرای خارج از ایران نمیتونن دسترسی به سایت داشته باشن
حالا دیگه نزن من گناه دارم نیگاه کن