اخطار بعد از نصب قالب

alihesari

کاربر عضو
سلام

قالب سایت تفریحی والاتر رو نصب کردم و بعد از نصب در پیشخوان وردپرس من این ارور ها ظاهر شد لطفا راهنمایی بفرمایید:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/----/public_html/zanborak.ir/wp-content/themes/Valatar/functions.php:3) in /home3/----/public_html/zanborak.ir/wp-includes/option.php on line 571

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/----/public_html/zanborak.ir/wp-content/themes/Valatar/functions.php:3) in /home3/----/public_html/zanborak.ir/wp-includes/option.php on line 572

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
فایل های قالب رو باز کن با notepad++ و به صورت utf-8 without bom ذخیره کن

alihesari

کاربر عضو
کدهای قالب رو چک کردم همه به صورت

utf-8 without bom هستند...

alihesari

کاربر عضو
اگر قالب برای سایت تفریحی هم سراغ دارین بگین؟ الزاما همین قالب رو نمیخوام یه قالب زیبا باشه برای شروع کار

mr.na3r

کاربر عضو
علاوه بر کاری که محمد گفتند هرچه کاراکتر قبل از <?php قرار داره رو باید پاک کنید.

alihesari

کاربر عضو
یه قالب دیگه پیدا کردم. اون قالب قبلی علاوه به این مشل مشکلاتی دیگه ای هم داشت. یه قالب دیگه پیدا کردم و این ارور رو داره میشه راهنمایی کنید چطور رفعش کنم>؟؟؟ آیا مربوط به افزونه ای هست که نیاز به نصب داره؟؟؟

Warning: include(/home3/----/public_html/zanborak.ir/wp-content/themes/minitafrihi-V1/btmads.php) [ ]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/----/public_html/zanborak.ir/wp-content/themes/minitafrihi-V1/index.php on line 175

alihesari

کاربر عضو
یه قالب دیگه پیدا کردم. اون قالب قبلی علاوه به این مشل مشکلاتی دیگه ای هم داشت. یه قالب دیگه پیدا کردم و این ارور رو داره میشه راهنمایی کنید چطور رفعش کنم>؟؟؟ آیا مربوط به افزونه ای هست که نیاز به نصب داره؟؟؟Warning: include(/home3/----/public_html/zanborak.ir/wp-content/themes/minitafrihi-V1/btmads.php) [ ]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/----/public_html/zanborak.ir/wp-content/themes/minitafrihi-V1/index.php on line 175
مشکل این ارور برای عدم وجود فایل btmads.php در فایل های قالب بود این فایل رو ساختم مشکل بر طرف شد...

بالا